Veţi atrage către dumneavoastră şi ce iubiţi, şi ce urâţi

12417710_964743626913150_4122723897366768963_nAşa acţionează legea atracţiei. În principiu, ceea ce iubiţi sau ceea ce urâţi va fi atras către dumneavoastră.
Cu alte cuvinte, dacă urâţi cu adevărat un partid politic sau un anumit aspect al vieţii, le veţi întâlni peste tot. Ura este o energie intensă, care va atrage către dumneavoastră o cantitate şi mai mare din aceeaşi energie.
Potrivit aceleiaşi legi, dacă iubiţi cu adevărat ceva, fie că este o maşină sau o activitate, veţi tinde să atrageţi în viaţa dumneavoastră mai mult din ceea ce vă aduce aceeaşi experienţă.
Lecţia desprinsă de aici este aceea că trebuie să alegeţi cu grijă în ce investiţi pasiune. Conştientizarea faptului că deţineţi controlul asupra acelui magnet vă va ajuta să vă treziţi la viaţă propria putere.

 

Primiţi mai mult din orice lucru asupra căruia vă concentraţi atenţia
Oamenii care nu beneficiază de aceste informatii se concentrează asupra a ceea ce nu vor. Ca urmare, capătă şi mai mult din ce nu-şi doresc.
Dar dumneavoastră sunteţi mai isteţ. (Aşa este?)
Dacă vreţi să fiţi bogat, concentraţi-vă asupra bogăţiei.
Dacă vreţi să fiţi sănătos, concentraţi-vă asupra sănătăţii.
Dacă vreţi să fiţi fericit, concentraţi-vă asupra fericirii.
Acesta este un secret al universului, neglijat de majoritatea oamenilor, dar cu efect garantat: Primiţi mai mult din orice lucru asupra căruia vă concentraţi atenţia.
Joe Vitale

Loading...
Related:  Vindecarea

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.