Cum receptionezi realitatea pe care o doresti

10524683_763517160387080_4385397754083885362_nUn radio nu trebuie sa creeze programul pe care doreste sa-l asculte. Ci el cere sa primeasca un program care exista deja; transformandu-se intr-un receptor eficient care sincronizeaza frecventele, creand vibratii similare cu cele ale programului pe care doreste sa-l redea. In aceeasi maniera, nu este necesar ca tu sa creezi realitatea pe care ti-o doresti deoarece ea exista deja printre infinitele realitati probabile ce coexista simultan. Tot ceea ce ai de facut este sa te transformi intr-o ,,antena” eficienta, astfel incat prin similaritatea vibratiilor( rezonanta) sa poti receptiona acea realitate. Astfel, acea realitate devine fiziologic reala pentru tine.

In primul rand, tu trebuie sa fii acea vibratie. Apoi, automat vei primi acea realitate pe care o doresti. Realitatea pe care o preferi trebuie sa o simti in momentul prezent. Dupa o perioada de timp ea va deveni tangibila in realitatea ta exterioara. Un radio utilizeaza un selector de canale pentru a receptiona un post anume din multitudinea de programe care exista simultan in jurul sau. In aceeasi maniera exista infinite realitati probabile pe care le-am putea „primi” si experimenta in fiecare moment. Cum selectam acel program pe care dorim „sa-l aducem” in prim plan pentru a-l experimenta ?

Selectand si receptionand versiuni specifice ale realitatii conform convingerilor noastre.

Selectand si primind lucrul in care avem 100% incredere, ,,ceea ce stim ca este adevarat”.
Iata si „principiul practic” de functionare: asa cum un radio trebuie mai intai sa vibreze cu o anumita frecventa pentru a „primi” programul ales (din toata multitudinea de programe simultane care vibreaza cu aceeasi frecventa), la fel si fiecare convingere te face sa vibrezi cu o anumita frecventa.
Datorita faptului ca au rezonanta similara, frecventa specifica a convingerilor atrage hologramele cu aceeasi vibratie. Astfel, din matricea universala a hologramelor infinite (toate ,,versiunile” posibile ale realitatii care coexista simultan), sunt extrase acele holograme si simboluri care vibreaza sincron cu frecventa convingerilor voastre. Ceea ce primiti se arata sub forma experientelor fizice exterioare pe care le simti ca fiind „reale”, experiente pe care le percepi ca fiind „realitatea obiectiva”.

Asadar, fiecare convingere reprezinta un set unic de frecvente care constituie sablonul ce determina acele holograme care vor fi atrase in experienta proprie a fiecarui individ. Daca suntem convinsi ca ceva ,,asa este” atunci aceasta credinta constituie fundamentul alinierii vibrationale cu versiunea realitatii pe care noi o primim. Aceasta incredere sau cunoastere constituie mecanismul prin care creatia se manifesta. Fara credinta nu am putea crea nici o realitate si am fi inexistenti. In fiecare moment noi avem incredere in ceva. Toate versiunile posibile ale realitatii voastre exista deja. De fapt, ele coexista chiar in fata voastra, chiar AICI si ACUM. Totusi, majoritatea acestor “versiuni” ne sunt invizibile, ele devenind “vizibile” doar atunci cand ne “acordam” (prin crezurile noastre), pentru a deveni compatibili si a rezona cu frecventele unei anumite “versiuni”. Mai mult, din moment ce Timpul este doar o iluzie locală care nu exista cu adevărat, tot ceea ce speri “sa devii” sau “sa obtii”, tu deja ai devenit sau ai obtinut.

Daca acea realitate este inca invizibila pentru tine, asta se datoreaza numai faptului că, crezurile tale nu te-au facut inca sa vibrezi in acea manieră care este în sincron cu aceste versiuni. Tu conții TOT – toate “versiunile” posibile. Si toate aceste versiuni aici/acum se gasesc in stari vizibile/invizibile pentru tine, in functie de crezurile tale referitoare la o anumita versiune. Tu “vezi” si “experimentezi obiectiv” doar versiunile care sunt sincronizate cu modul tau de vibratie, iar aceasta vibratie este determinata de credintele tale din fiecare moment al existentei.

„Ceea ce esti tu e constientă ce vibrează, energie vibrantă; tu esti rezonantă, esti o frecventă, esti o fluctuatie de energie – asta e semnătura ta vibratională unică si ceea ce e ea, la un moment sau altul, e ceea ce te definesti tu a fi ; aceea va fi experienta pe care îti vei îngădui să o ai, ca o reflexie reproiectată spre tine fiindcă, tine minte, realitatea fizică nu există în afara ta; ea există ÎNĂUNTRUL tău… este numai o iluzie, doar o reflexie. Și iar, asa cum obisnuiesc adesea, voi folosi analogia oglinzii : când îti vezi reflexia în oglindă, stii că nu esti tu acolo, în oglindă. Știi bine că tu ești aici. Știi că aia-i doar o reflexie. Dacă vezi reflexia încruntându-se, nu te duci la oglindă și-ncerci să silesti reflexia să zâmbească ; când vrei să vezi reflexia zâmbind, știi că ai un singur lucru de făcut : trebuie să zâmbesti tu mai întâi. Dar, dacă astepti ca reflexia să zâmbească prima, apăi te vei încrunta pentru tot restul vietii tale. Dar asta-i ceea ce fac cei mai multi : „Voi fi fericit după ce realitatea mi se schimbă…” – da, chiar asta faci, chiar si tu! „Voi fi fericit atunci când reflexia mea va fi fericită” – dar reflexia nu poate fi fericită până ce tu nu esti… Asadar, când esti tu fericit mai întâi, reflexia nu are de ales decât să-ti oglindească exact asta – dar, adu-ti aminte, ai creat o realitate spatio-temporală, asa că, uneori, e un oarecare decalaj între ideea schimbării pe care o faci lăuntric si capacitatea realitătii exterioare de a ti-o reflecta cu fidelitate ; iar uneori, din cauza – în principal din cauza sistemului de credințe la care ai aderat de-a lungul vieții, chiar te vei verifica, să vezi dacă e evident că te-ai schimbat… și iată de ce insistăm de fiecare dată că, atunci când spui, atunci când știi că te-ai schimbat, nu conditionezi schimbarea de diferentele sau lipsa de diferente din realitatea exterioară ; testul cunoasterii că te-ai schimbat cu adevărat este acela că răspunzi diferit realitătii exterioare – chiar dacă aceasta nu se schimbă ! Ăsta e felul în care stii că te-ai schimbat… pe când, dacă spui, „Da, m-am schimbat, dar nu văd asta în realitatea mea exterioară !”, atunci nu faci altceva decât să te tot chiorăști după schimbare în realitatea exterioară mai întâi, iar asta înseamnă că nu te-ai schimbat, asa că de ce ti-ar reflecta realitatea exterioară vreo schimbare? Asadar, ideea e că, după cum spuneam, atunci când „te prinzi”, așa cum spui tu, atunci când pricepi simultaneitatea, vastitatea, adevărata putere si multidimensionalitate a existentei tale… atunci îti poti îngădui să relaxezi felul în care insisti mereu, conditionezi mereu si mereu într-un fel negativ una sau alta în ceea ce te priveste – și poti alege pur si simplu să fii cine preferi să fii, fără absolut niciun motiv! Nu ai nevoie de un motiv pentru a fi fericit.

Dacă vrei să fii fericit, fii fericit. Nu îti trebuie un motiv conditional exterior pentru a putea fi fericit. Iată de ce spunem, „împrejurările nu contează; numai starea ta de spirit contează”. Chestia e că tocmai starea ta de spirit e cea care determină tipul de efect pe care ti-l imprimă împrejurările, fiindcă împrejurările nu au un sens încorporat în sine însele; ele nu se petrec cu un scop anume; o împrejurare e neutră, e doar recuzită fără o însemnătate precisă – însemnătatea cu care tu o investești determină efectul pe care îl va avea asupra ta. Deci importanta pe care i-o dai va determina dacă îti vei experimenta viata într-un mod abundent ori limitat.

Odată ce întelegi că esti o fiintă în plină expansiune si începi să te porti ca atare, chiar dacă esti focalizat ca individ, vei vedea diferenta reflectată în realitatea ta prin simpla cunoastere a ceea ce ești. Doar cunoscând că esti cutare lucru, acesta va începe să fie reflectat în realitatea ta ca într-o oglindă. Fiindcă acea realitate nu există, la drept-vorbind, acolo – este aici cu totul. Chiar aici, chiar acum, alături de tot ce există în Creatie.”

Bashar

A fi bogat înseamnă a dărui, a nu dărui nimic înseamnă a fi sărac. A iubi înseamnă a trăi, a nu iubi nimic înseamnă a fi mort. A fi fericit înseamnă a te devota, a nu exista decât pentru tine înseamnă a te refuza pe tine însuţi şi a te sechestra în infern. – Eliphas Levi 

Related:  Hrana pentru suflet si armonie

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro