Cum se poate alinia un grup cu abundenţa

fashiondays.ro

13626633_159012394521719_4008297876225654817_nBashar: Trebuie să examinaţi sistemele de convingeri pe care le aveţi cu privire la abundenţă. Unul dintre cele mai puternice, deţinut de aproape fiecare om de pe planeta voastră, este cel care spune că bogăţia poate fi exprimată doar prin conceptul de bani. Noi înţelegem că banii sunt una dintre formele valide prin care puteţi exprima abundenţa, dar voi trebuie să examinaţi faptul că aţi fost crescuţi cu un set de convingeri conflictuale privind ceea ce reprezintă bogăţia.

Să oferim un exemplu simplu: Mulţi dintre voi aţi fost crescuţi cu ideea că dacă nu sunteţi bogaţi voi nu aveţi succes şi în acelaşi timp vi s-a inoculat ideea că banii sunt rădăcina tuturor relelelor. Prin urmare, voi aveţi convingeri conflictuale ca cele din exemplul dat de mine, aşadar trebuie să sondaţi aceste idei pentru a vedea unde aveţi definiţii care se contrazic una pe alta, să rearanjaţi aceste definiţii într-o manieră care este mai reprezentativă pentru ceea ce preferaţi să fie, pentru ca mai apoi să reintroduceţi aceste definiţii în psihicul vostru, astfel încât să vedeţi rezultatele noilor convingeri.

loading...

Acest lucru s-ar putea sã necesite conversatii mai profunde, deoarece fiecare caz este unul individual, fiecare persoanã putând sã aibã o convingere diferitã. Cu toate acestea, ceea ce am spus este un procedeu general. Indivizii pot avea definitii privitoare la conceptul de bogãtie si relatia lor cu ea, definitii care nu le permit sã atragã abundenta în viata lor datoritã a ceea ce “cred” sau îsi “imagineazã” cã abundenta va aduce în viata lor.

Un individ care crede că dacă are bani este o persoană rea, niciodată nu va avea bani. Dacă el înţelege că are o convingere inconştientă şi dacă o găsește, atunci va înţelege că poate să atragă bani fără a crede că acest lucru îl va face să fie o persoană rea. Iar dacă dorinţa de a nu fi o persoană rea este mai importantă decât ideea de a atrage bani, atunci aceste persoane nu vor atrage bani atât timp cât cred că a fi o persoană bună este mai important decât a avea bani. Totul ţine de faptul că ei au ataşat noţiunea de a fi o persoană bună cu ideea de a nu atrage bani. Ceea ce am spus este un exemplu simplu, care poate avea un efect profund.

Bashar

Poţi avea tot ce îţi doreşti în viaţă dacă ajuţi suficiente persoane să obţină ceea ce vor.
Zig Ziglar

Interesant de citit si:
Related:  Cat valorezi ?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.