Efectele negative ale remuscarii

Este normal sa ne regretam greselile, si chiar daca acestea sunt grave, este inutil si chiar daunator sa ne lasam coplesiti si macinati de remuscari, gandindu-ne ca vom atrage astfel mila divina.
Prin aceasta atitudine, refacem de fapt in subconstient niste clisee, niste uratenii, niste mizerii, mereu aceleasi, hranindu-le.

Remuscarea trebuie sa foloseasca numai deciziei de a nu mai repeta aceleasi greseli.
Cei care revin fara incetare asupra greselilor lor pun in miscare drojdia planului astral. Isi fac astfel mult rau si, contrar a ceea ce unii fanatici isi inchipuie, aceasta atitudine displace Domnului. Fiindca Domnul nu i-a creat pe oameni sa se simta mizerabili, vinovati, nedemni, El i-a creat pentru ca ei sa traiasca ca si El in frumusete, bucurie si implinire.

Ati actionat gresit?
De indata ce ati inteles in ce consta greseala si de ce, readuceti in memorie clipele luminoase ce le-ati trait, cand v-ati simtit niste copii ai Domnului, fericiti, increzatori, supli.
Restabiliti astfel in sufletul vostru niste conditii pentru ca entitatile care au participat la aceste stari de bucurie si lumina sa revina sa va viziteze, si primiti astfel forte pentru a lua niste hotarari corecte . 

Omraam Mikhael Aivanhov

“Cand faci ceva bun pentru altcineva, atunci creierul acelei persoane elibereaza serotonina. Dar si creierul tau la fel. Serotonina este hormonul care ne face sa ne simtim bine. Astfel ca fiecare act de bunatate face doi oameni fericiti in lume”, David Ricklan

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.