Fiecare boala ne spune sa ne iubim mai mult

Cauzele cele mai frecvente ale bolilor sunt atitudinile si emotiile negative, culpabilitatea, dorinta de a fi in centrul atentiei celorlalti, sau folosirea bolii in scopul de a evita, de a fugi dintr-o situatie neplacuta.
Exista persoane foarte influentabile care sufera adesea de boli cauzate de anumite credinte populare precum ”curentul poate provoca reumatism”.
Acest gen de persoane se vor imbolnavi usor de o boala contagioasa.

De fapt, fiecare boala ne spune sa ne iubim mai mult.
Datorita faptului ca, iubindu-ne ne vom lasa condusi de catre suflet, nu de catre ego.
A te iubi inseamna a-ti acorda dreptul de a trai diferite experiente si de a-i iubi pe ceilalti, de a le da dreptul sa-si traiasca propriile experiente.
Acest lucru inseamna sa iti acorzi dreptul de a fi o fiinta umana, cu temerile, convingerile, limitele, fortele, slabiciunile, dorintele si aspiratiile tale, de fapt de a-ti da dreptul sa fii asa cum esti acum. Iar acest lucru trebuie facut fara o judecata morala daca este bine sau rau, corect sau incorect, trebuie doar trait ca o experienta, stiind ca intotdeauna exista consecinte placute sau nu, care decurg din deciziile luate la un moment dat.

Atunci cand ati descoperit atitudinea mentala care va blocheaza intr-atat incat va creaza o problema fizica, va trebui sa treceti apoi la etapa de acceptare neconditionata a ceea ce sunteti, inainte de a surveni orice tip de transformare mentala.
Corpul nostru fizic se va transforma apoi cu placere. Corpul fizic nu este decat o reflectare a ceea ce se intampla in interiorul nostru.

Am auzit adesea persoane care nu inteleg de ce o afectiune sau o boala nu se vindeca din momentul in care au reusit sa inteleaga mesajul.
Nu este suficient sa intelegem sau sa acceptam o situatie exterioarea sau sa acceptam o alta persoana.
Cel mai important lucru este acceptarea de sine , adica iertarea de sine .

Mai mult as vrea sa precizez ca, faptul de a gasi voi singuri cauza unei boli de care suferiti, nu inseamna ca nu mai trebuie sa mergeti la medic. Puteti sa fiti ajutati in plan fizic, in timp ce continuati cautarile la nivel mental, emotional si spiritual.
De altfel, este mult mai usor sa faci o cercetare a ceea ce se intampla in interiorul tau, atunci cand nu esti deranjat de durere.

Este de asemenea important sa facem o diferenta intre a te indeparta de un conflict si a rezolva un conflict, pentru a evita ca acesta sa recidiveze.

In concluzie as vrea sa repet faptul ca, vindecarea nu poate avea loc decat atunci cand a fost facut procesul de iertare de sine.
Asta inseamna sa te iubesti. Sa poti fi responsabil de propria viata, acordandu-ti dreptul de a trai tot felul de experiente pentru a reusi.
Astfel vei reusi sa traiesti avand un corp sanatos si plin de energie pentru a-ti crea viata pe care o vrei.
Devino mai constient si, mai ales contribuie la ameliorarea calitatii vietii tale, ajutandu-te sa traiesti in iubire.

Iubeste-te !

Lise Boubeau

A fi bogat înseamnă a dărui, a nu dărui nimic înseamnă a fi sărac. A iubi înseamnă a trăi, a nu iubi nimic înseamnă a fi mort. A fi fericit înseamnă a te devota, a nu exista decât pentru tine înseamnă a te refuza pe tine însuţi şi a te sechestra în infern. – Eliphas Levi 

 

Related:  Comori spirituale

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro