Fiecare ființă își transformă alimentele în propria sa natură

12047153_1209006512458859_5722140686036714654_nDeoarece Creatorul ne-a dat hrana ce o folosim zilnic, ea este impregnată cu viața sa. Cum se face însă că, atunci când un om rău se hrănește, această hrană, care este divină, nu îl face mai bun? Fiindcă fiecare ființă își transformă alimentele în propria sa natură. Un sfânt, un Inițiat care va mânca aceeași hrană o va transforma în lumină, în iubire, în bunătate. Așadar, totul depinde de starea celui care se hrănește. Oamenii răi vor rămâne așa și vor deveni chiar mai răi; iar oamenii buni vor continua să se amelioreze.

Există o lege: fiecare creatură își asimilează alimentele potrivit propriei substanțe și le transformă, iar această lege se aplică în planul spiritual ca și în planul fizic. De aceea misticul, Inițiatul nu are decât o dorință: să se ofere ca ofrandă Domnului pentru a fi absorbit de El. El știe că, absorbindu-l, Domnul îl va impregna cu lumina sa și îl va transforma.

Omraam Mikhael Aivanhov

„Roagă-te în permanenţă ca toţi cei din jurul tău să fie fericiţi, sănătoşi şi întreaga lume să fie binecuvântată. Această rugăciune va iradia atât de multă iubire către întreaga lume, încât iubirea se va întoarce la tine din belşug.” S.N. Lazarev

Related:  Veţi atrage către dumneavoastră şi ce iubiţi, şi ce urâţi

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.