A avea încredere în propria Sincronizare

vivre.ro
vitamix.ro

12644671_979113002160827_756299994808091263_nA avea încredere în propria Sincronizare
Sinele nostru Înalt (Supra-sufletul) creează practic Timpul (așa cum îl experimentăm). Sinele nostru Înalt există dincolo de Timp și Spațiu. El proiectează porțiuni din el însuși în holograme de timp/spațiu specifice (matrici de timp/spațiu), pe care noi le experimentăm ulterior drept încarnări. Așadar,
din perspectiva oricărei incarnări există timp, există “trecut, prezent și viitor”. Dar din punctul de vedere al Sinelui Înalt nu există Timp. Totul se petrece ACUM. Nu există decât un imens Etern ACUM! Așadar rețineți că Sinele nostru Înalt creează timpul actual pe care noi îl experimentăm sub formă liniară.

Atunci când dorim intens să facem ceva acum, și este ușor de realizat acest lucru, nici o problemă. Pur și simplu îl facem.
Dar dacă dorim intens să facem ceva acum, și NU este posibil să-l facem ACUM, ne găsim atunci la o răscruce decizională critică:
Putem alege să interpretăm această situație drept „Nu obțin ceea ce-mi doresc, ce vreau.”
Sau putem alege următoarea interpretare: „Eu obțin întotdeauna ceea ce vreau, ce-mi doresc. Dacă acest lucru nu este disponibil acum, atunci cu siguranță există un motiv excelent pentru care el nu se-întâmplă.”

Alegerea variantei este critică în a determina rezultatul, deoarece această alegere este echivalentul selectării unui CREZ/CREDINŢĂ, urmând a experimenta ulterior rezultatul aliniat/rezonant cu crezul respectiv.

Dacă alegi să interpretezi situația drept „Nu obțin ceea ce-mi doresc, ceea ce vreau.”, atunci, în mod cert, vei continua să nu obții ceea ce-ți dorești/vrei.
Însă alternativa este următoarea: Alege să interpretezi această situație (situaţia de a nu fi capabil să faci ceea ce dorești să faci ACUM) drept:
„Eu obțin mereu, întotdeauna ceea ce-mi doresc.”
„Eu obțin întotdeauna ceea ce-mi doresc. Dacă acest lucru nu este disponibil acum, atunci cu siguranță există un motiv excelent pentru care el nu se ntâmplă.”

edenboutique.ro/

Vezi tu, deseori Sinele nostru Înalt „aranjează” timpul de așa manieră încât noi să nu obținem ceea ce ne dorim/vrem acumulam mai întâi experiența necesară, anumite abilități, o anumită apreciere, legături cu alți oameni, o anumită conștientizare – MAI ÎNTÂI! Astfel, atunci când chiar experimentăm ceea ce ne dorim, vom putea să-l apreciem și să ne bucurăm de el la un nivel mult mai adânc și mai profund.

Related:  Calea Inteleptului

Prin urmare, atunci când îți dorești să faci ceva și acel ceva nu este disponibil imediat, amintește-ți: Sinele tău Înalt este cel care amână această experiență pentru a-ți permite să acumulezi mai întâi experiențele necesare ca tu să te bucuri şi să apreciezi CHIAR MAI MULT ceea ce primești, atunci când primeşti.

Așadar, atunci când îți dorești să faci ceva și acel ceva nu este disponibil imediat, AI ÎNCREDERE în SINCRONIZAREA PROPRIE.
Nu cădea victima crezului cum că „Nu obțin ceea ce-mi doresc.”
În schimb, reamintește-ți că: „Eu obțin întotdeauna ceea ce-mi doresc/ce vreau.”

„Eu obțin întotdeauna ceea ce-mi doresc/ce vreau.
Dacă acest lucru nu este disponibil acum, înseamnă că Sinele meu Înalt dorește ca eu să experimentez mai întâi alte situații, astfel încât, atunci când chiar obțin ceea ce-mi doresc, să pot fi capabil să mă bucur de el și mai mult. Mă voi putea bucura de el la un nivel mult mai profund și mai plin de semnificații”

Sincronicitate Pozitivă

Atunci când tu îți urmezi exaltarea în miezul clipei, în fiecare moment „acum”, acest lucru va conduce la „Sincronicitate Pozitivă” – lucrurile se rezolvă „ca prin farmec”, într-un mod surprinzător și încântător de plăcut.

Atunci când îți ignori exaltarea și ești condus de fricile și grijile tale, toate acestea conduc la „Sincronicitate Negativă” – evenimente tulburătoare, deranjante – lucrurile pe care dorești cel mai mult să le eviți.

„Sincronizare Pozitivă” se referă la apariția acelor evenimente care sunt reflecţii perfecte ale preferințelor și dorințelor proprii.

„Sincronizare Negativă” se referă la apariția acelor evenimente care sunt reflecţii perfecte ale fricilor și îndoielilor proprii.

Bashar

melimeloparis.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro