Calitatea muncii voastre

12814121_1676874815896396_211674822778511449_nDe felul in care faceti primul pas intr-o actiune, de starea in care va aflati, de intentia pe care o aveti, de toate acestea depinde calitatea muncii voastre, succesul pe care il veti obtine, sau, din contra, insuccesul la care veti fi obligat sa faceti fata.

Daca plecati de acasa intr-o stare de agitatie, veti declansa forte haotice, iar daca, in aceasta stare, veti merge la cineva pentru rezolvarea unei afaceri delicate, ce poate sa se intample?

In timpul actiunii, aceste forte se vor agita in voi; cu cat va veti apropia de tel, cu atat veti fi mai agitati si mai prost dispusi.

Si atunci, in ce mod veti rezolva acea problema?

Din contra, daca ati depus o activitate interioara ca sa fiti calmi, senini, plini de iubire, daca faceti primul pas in acesta stare de spirit, cu cat veti avansa, cu atat va veti afla intr-o stare tot mai favorabila pentru a incheia afacerea in conditiile cele mai avantajoase cu acea persoana.

Este ceea ce numim „a porni cu dreptul”.

Porniti cu dreptul si la primul pas ganditi: pace, la al doilea: armonie si iar pace, armonie, pace, armonie.

O.M.Aivanhov

Multumeste pamantului pentru toate cele ce-ti ofera, multumeste cerului pentru ploaia care iti hraneste pamantul, multumeste soarelui pentru caldura si lumina casei tale si a pamantului tau, multumeste lunii pentru linistea somnului tau, multumeste stelelor ca vegheaza asupra somnului tau, multumeste muntelui pentru povetele si fierul ce-l iei din el,multumeste padurii pentru tot ce iei de acolo, multumeste izvorului pentru apa ce-o bei,multumeste copacului pentru lucrarile ce-ti arata, multumeste omului bun ce-ti aduce bucurie si zambet pe chip.-Legile lui Zamolxe

Related:  Armonia interioara

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro