Cum sa realizezi efecte vindecatoare

12122613_1718449578375361_5089068099755859724_nCu toţii avem capacitatea de a genera o energie vindecătoare prin mâini şi o putem folosi atât pentru noi, cât şi pentru alţii. Ca să devii un vindecător bun este nevoie de multă practică şi mult studiu, dar poţi produce rezultate benefice chiar în acest moment cu ceea ce ai. Această tehnică este recomandată pentru eliminarea unor dureri minore, precum durerile de cap, durerile provenite de la tăieturi şi zgârieturi, febra musculară, durerile de stomac şi altele asemănătoare. Va rezulta o diminuare sau chiar dispariţia durerii şi o vindecare mai rapidă.

1. Înconjuraţi-vă cu lumină. Pe măsură ce inspiraţi, imaginaţi-vă mai multă lumină din centrul dumneavoastră curgând către mâini.
Când expiraţi, imaginaţi-vă lumina curgând din mâini şi din degete. Faceţi acest lucru minim 1 minut

2. Frecaţi-vă puternic palmele pentru a stimula fluxul energetic. S-ar putea chiar să simţiţi energia curgând în afară dacă ţineţi palmele faţă în faţă la o oarecare distanţă.

3. Ţineţi mâinile pe zona afectată, atingând-o sau plasate la câţiva cm deasupra. Imaginaţi-vă şi doriţi ca energia să penetreze zona şi să neutralizeze durerea. Este de mare ajutor să vă imaginaţi energia ca pe un flux colorat dar dacă nu ştiţi cu ce culoare să operaţi puteţi să vă raportaţi la lumina alb-strălucitoare. Repetaţi paşii 1 şi 2 pentru a menţine fluxul energetic.

4. Când aţi terminat – atunci când durerea a scăzut sau a dispărut – vă puteţi scutura degetele deasupra unei farfurii cu sare care are capacitatea de a absorbi energiile negative, sau puteţi atinge podeaua sau pământul conştientizând procesul de descărcare a oricăror energii nocive care ar fi putut fi preluate. În final, aruncaţi sarea.

Reţineţi că această tehnică poate fi doar un prim ajutor. Faceţi orice altceva este necesar pentru a trata problema, inclusiv a recurge la controlul medical specializat .

Serge Kahili King

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.