Invataturi de la Abraham . Legea atractiei

invataturiLectii valoroase despre Legea Atractiei care iti pot schimba viata .
Invataturi de la Abraham :

1 . Nu a existat niciodata nici o injustitie nicaieri in aceasta dimensiune – timp- spatiu. Legea Atractiei nu promoveaza injustitia . Legea Atractiei amplifica vibratia care se afla in interiorul tau.

2 . Dorintele si credintele tale sunt doar ganduri. “Cere si ti se va da?“… Tu ceri prin ceea ce vrei. Tu ceri prin dorinta ta. Aceea este cererea ta. Nu trebuie sa iti folosesti cuvintele. Trebuie doar sa simti in adancul fiintei tale – acea scanteie de dorinta. ‘Doresc asta. Vreau asta. Ador asta. Imbratisez asta. Imi place asta. Apreciez asta.’ Acea dorinta este inceputul a tot ceea ce vei atrage.

3 . Decide ceea ce doresti, acorda-i toata atentia ta, gaseste vibratia pe care poti simti acel sentiment – si esti acolo instant. Nu este necesar sa suferi sau sa te zbati in drumul tau catre acel lucru.

4 . Cand vorbim despre bani vorbim de fapt despre doua subiecte: (1) bani, destui bani si (2) absenta banilor, bani insuficienti. Deseori oamenii isi inchipuie ca daca afirma “Vreau mai multi bani” ei vorbesc pozitiv despre bani. Cand simti frica sau disconfort atunci cand vorbesti depare bani, de fapt tu nu vorbesti depare subiectul „bani”, ci vorbesti despre subiectul „nu am destui bani”. Iar diferenta este destul de importanta deoarece prima supozitie iti aduce banii, pe cand a doua ii tine departe.

5 . Munca grea nu reprezinta drumul spre starea de bine. Tu NU creezi prin actiune – tu creezi prin vibratie. Iar apoi, vibratia iti inspira actiunea.

6 . Metabolismul este raspunsul vibrational al momentului tau actual in timp. Metabolismul este felul in care Energia se misca in corpul tau. Si deci, totul reprezinta raspunsul la ceea ce simti. Totul este minte deasupra materiei. Orice boala apare intai la nivel mental. Totul se raporteaza la gandire. Totul se raporteaza la vibratie. Totul are legatura cu ceea ce simti. Practica scenarii care te fac sa te simti bine – si ignora realitatea. Realitatea este doar un scurt moment in timp pe care il tot repeti.

7 . Lucrul pe care majoritatea oamenilor nu il intelege este ca poti controla felul in care te simti deoarece poti controla ceea ce gandesti. Multi cred ca au doar optiunea de a raspunde circumstantelor care ii inconjoara. Si asta ii face sa incerce imposibilul – adica sa incerce sa controleze circumstantele. Lucru ce le hraneste sentimentele de frustare si vulnerabiliate deoarece nu iti trebuie o mare experienta de viata ca sa iti dai seama ca nu poti controla toate circumstantele. Dar iti poti controla Vibratia. Si atunci cand iti controlezi vibratia, controlezi orice are legatura cu TINE.

8 . O credinta nu este nimic altceva decat un mod cronic de a gandi, si tu ai abilitatea – daca incerci macar putin, sa incepi un nou mod de a gandi, de a spune o altfel de poveste, de a atinge o noua vibratie, de a-ti schimba punctul de atractie. Legea Atractiei raspunde vibratiei tale, si iti poti schimba foarte usor punctul vibrational de atractie vizualizand stilul de viata dorit si mentinand acele imagini in minte pana cand incepi sa simti sentimentul de usurare /relaxare – lucru ce indica faptul ca o adevarata schimbare vibrationala a avut loc.

9 . A te astepta la ceva inseamna focusarea cu o vibratie care permite primirea lucrului pe care te-ai focusat – si poti astepta lucruri atat dorite cat si nedorite.

10 . Orice lucru caruia ii acorzi atentia ta vibreaza deja. Si atunci cand ii acorzi atentia ta, daca iti mentii atentia asupra lui cel putin 17 secunde il incluzi in vibratia ta. Cand vezi ceva ce iti doresti si spui ‘da’ acelui lucru – incluzi vibratia lui in vibratia ta. Cand vezi ceva ce nu iti doresti si strigi ‘nu’ acelui lucru – il incluzi in vibratia ta. In aceasta lume vibrationala, voi sunteti mai mult fiinte vibrationale decat verbale. Comunicati intre voi mult mai mult pe baza de vibratii decat o faceti pe baza de cuvinte.
~Abraham Hicks~

(Abraham este un „grup de constiinte elevate dintr-o dimensiune non-fizica”care ne transmit mesaje si invataturi prin Esther Hicks. Aceasta primeste si transmite totul prin chanelling, in timp real in fata participantilor la seminarii – in acel timp, cele ce vorbesc sunt entitatile grupate sub numele „Abraham”).
 

loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.