Personalitatea fiinţei superioare născute în zodiac

zodiac_constellationsPersonalitatea unei fiinţe superioare născute în zodia Berbec
Puterea şi energia sunt calităţile dumneavoastră de seamă, combinate cu generozitatea. Aveţi personalitate şi inspiraţie şi vă folosiţi cu succes mintea. Sunteţi o persoană întreprinzătoare şi energică, un conducător înnăscut care îi împinge pe ceilalţi la acţiune. Entuziasmul şi bucuria de a trăi îi cuprind şi pe cei care trăiesc în preajma dumneavoastră. Acceptaţi provocările vieţii şi vă luptaţi cu ele. Principiul dumneavoastră este să atacaţi viaţa, să înaintaţi mereu. Nu aveţi destul timp pentru a vă apropia încet de viaţă. Vă place să fiţi ocupat, dinamic. În ciuda faptului că faceţi totul repede, nu obosiţi deoarece aveţi multă energie. Nu vă pasă de bătrâneţe, de „zilele negre”, deoarece credeţi că nu vă vor ajunge niciodată. Calităţile dumneavoastră vă păstrează mereu tânăr şi plin de speranţe. Deşi mai aveţi uneori insuccese, aceasta nu reprezintă o caracteristică. Aveţi curajul să depăşiţi perioadele grele şi să vă regăsiţi simţul umorului.

Personalitatea unei fiinţe superioare născute în zodia Taur
În general, nu sunteţi un intelectual, iar cele mai importante calităţi ale dumneavoastră sunt liniştea, siguranţa şi conservatorismul. Atitudinea conservatoare şi hotărâtă vă ajută să depistaţi repede greşelile şi să le remediaţi. Sunteţi omul cel mai potrivit pentru a aduce la îndeplinire ideile altora. Aveţi un simţ deosebit al culorilor şi munca dumneavoastră artistică reflectă dragostea pentru armonie. Ambiţia vă va ridica pe culmi înalte în plan material şi veţi şti întotdeauna să discerneţi între bine şi rău. Cu toate că sunteţi destul de hotărât şi entuziast în ceea ce faceţi, nu întreprindeţi nimic fără să reflectaţi bine înainte .Sunteţi perseverent şi hotărât, dar uneori aceste calităţi pot fi latente şi aveţi nevoie de stimuli exteriori pentru a realiza ceea ce doriţi. Viaţa v-ar putea fi frumoasă şi armonioasă dacă încăpăţânarea dumneavoastră înnăscută nu v-ar face să vă repeziţi cu capul înainte în obstacole, în loc să le ocoliţi.

Personalitatea unei fiinţe superioare născute în zodia Gemeni
Are un mod raţional şi logic în care gândeşte şi priveşte lucrurile, mod care o ajută să se descurce în orice situaţie. Este principala ei forţă. Ştie aceasta şi are încredere în sine, deşi simte că această calitate nu este întotdeauna apreciată.Are o minte intelectuală şi analitică, dar poate fi impersonală. Ea reprezintă o calitate, mai ales când este nevoie de o părere obiectivă. Deoarece sunt capabili să vadă toate feţele problemei, raţionamentul şi deciziile rapide sunt de obicei logice şi clare. În general, fiinţa superioară născută în zodia Gemeni este optimistă şi rareori lasă o situaţie să o doboare. Deoarece prinde repede ideea, nu îi place gândirea neclară sau sentimentală care poate duce la concluzii eronate sau subiective. Îi place literatura şi arta, iar ceea ce este abstract nu o intimidează pentru că poate examina la rece, fără emoţii. Are farmec, graţie şi talent, şi se poate exprima cu claritate în cuvinte şi în acţiune. Admiră inteligenţa şi isteţimea, iar ceilalţi sunt impresionaţi de vigoarea şi agilitatea ei mentală.

Personalitatea unei fiinţe superioare născute în zodia Rac
Deşi sunteţi extrem de sensibil, de cele mai multe ori sunteţi capabil să vă controlaţi emoţiile. Sunteţi capabil de o adâncă înţelegere şi compasiune, pe care vi le exprimaţi într-un mod sincer.Sunteţi capabil să dezvoltaţi dimensiunea spirituală, ocupându-vă de problemele evoluţiei umane. Imaginaţia și intuiția dumneavoastră sunt foarte vii şi puteţi percepe uşor simţămintele şi gândurile altora, ca şi atmosfera unui loc.Dragostea dumneavoastră pentru casă se poate dezvolta, găsindu-şi expresia în patriotism. Aveţi un puternic simţ al tradiţiei. Sunteţi receptiv la nou şi ataşat totodată de vechi. Sunteţi compasiv şi tolerant. Prietenii şi familia vă găsesc tandru, blând şi gata să ajutaţi pe cineva la nevoie. Aveţi simţul umorului şi nu sunteţi răzbunător. Sunteţi mai pozitiv, mai energic şi mai hotărât decât tipul inferior. Partea puternică a zodiei Rac este profunzimea neobişnuită a sentimentelor sale, a intuiţiilor si a fanteziei, care pot fi dirijate de raţiune, fară a fi distruse însă de aceasta. Scopul lor este de a ne învăţa această profunzime şi abandonul total, fie într-o acţiune, fie în fața unei fiinţe sau a lui Dumnezeu.

Related:  Zodiacul iubirii - Varsatorul

Personalitatea unei fiinţe superioare născute în zodia Leu
Sunteţi înzestrat cu multă forţă, comparativ cu ceilalţi, în sensul cel mai larg al cuvântului. Fizic, aveţi o mare vitalitate şi aceasta se aplică şi naturii intelectuale şi emoţionale. Aveţi o mare ambiţie şi o voinţă considerabilă. Sunteţi foarte sigur pe dumneavoastră. Aceste calităţi combinate cu personalitatea dumneavoastră afectivă vă ajută să obţineţi o poziţie de frunte, de mare autoritate, chiar dacă nu aveţi un talent special pentru aceasta. Dacă arătaţi şi îndemânare, veţi putea ajunge departe.Tendinţa de a-i pune pe ceilalţi să muncească este puternică la toţi cei născuţi în Leu, dar dacă sunteţi tipul superior, nu veţi rămâne doar o figură sus pusă, ci veţi fi un îndrumător care-i poate inspira pe ceilalţi. Astfel, se poate face foarte uşor diferenţa între tipul de Leu superior şi tipul de Leu inferior. În gândire şi în faptă sunteţi pozitiv şi agresiv. Aveţi o minte solară, o dată ce vă hotărâţi la ceva, nu ezitaţi şi nu daţi înapoi. De obicei sunteţi sigur că aţi ales drumul cel bun, dar ar fi mai înţelept să vă opriţi câteodată şi să priviţi şi din punctul de vedere al altora. Poate că nu aveţi dreptate întotdeauna şi trebuie să vă feriţi să-i dominaţi pe cei din jurul dumneavoastră.

Personalitatea unei fiinţe superioare născute în zodia Fecioară
Calităţile dumneavoastră inspiră întotdeauna admiraţie şi respect, pentru că sunteţi înclinat către conştiinciozitate, gândire analitică raţională, putere mentală şi discernământ.Realizaţi tot ceea ce vă propuneţi pentru că munciţi fără menajamente, indiferent de cât ar dura sau cât ar fi de obositor. Deseori, mergeţi mai departe decât ceilalţi prin răbdare şi dorinţa de a analiza detaliile. Sunteţi ingenios, realizând succesul prin muncă grea, efort şi inteligenţă. Sunteţi un membru de bază al societăţii. Deşi sunteţi critic cu greşelile altora, vă manifestaţi astfel din dorinţa de a da ajutor, pentru că ştiţi instinctiv ce este bine şi vreţi să-i ajutaţi pe ceilalţi împărtăşindu-le ceea ce ştiţi.

Personalitatea unei fiinţe superioare născute în zodia Balanţă
Imparţialitatea, simţul dreptăţii şi dorinţa de fair-play formează baza acţiunilor dumneavoastră. Ştiţi cum să vă folosiţi farmecul liniştit pentru a obţine ceea ce doriţi fără să creaţi discordie sau să supăraţi pe cineva. Sunteţi renumit pentru diplomaţie şi oamenilor le e greu să se certe cu dumneavoastră. Luaţi în seamă punctele de vedere ale celorlalţi şi le veţi adapta cu plăcere dacă vi se potrivesc. Aveți deseori o viziune extrem de cuprinzătoare şi puteţi vedea toate feţele unei chestiuni. De aceea, sunteţi valoros ca un intermediar care se străduieşte să stabilească relaţii armonioase între oameni. Deseori sunteţi prea politicos ca să spuneţi „nu” şi preferaţi să spuneţi „da” până ieşiţi din raza auditivă, dar nu vă schimbaţi opiniile. Oamenii sunt impresionaţi de blândeţea, nobleţea şi simţul echilibrului pe care le dovediţi deseori. Sub moliciunea aparentă dispuneţi de putere pentru a reuşi în viaţă.

Related:  Arhanghelul Azrael

Personalitatea unei fiinţe superioare născute în zodia Scorpion
Faceţi parte dintr-o categorie de oameni indispensabili umanităţii, sunteţi onest şi curajos. În general sunteţi un observator atent şi porniţi într-o acţiune cu multă grijă în ciuda curajului care vă caracterizează. Sunteţi hotărât şi perseverent odată ce v-aţi stabilit un ţel. Orice obţineţi în viaţă este câştigat prin muncă. Mergeţi drept către ţel, fără să vă abateţi din drum. Sunteţi combativ şi refuzaţi să vă lasaţi copleşit de nenoroc.Deşi la suprafaţă păreţi aspru, în adâncul sufletului dumneavoastră se ascunde multă tandreţe. Aveţi sentimente profunde şi frumoase, un neabătut devotament faţă de principii, simpatie puternică şi înţelegere profundă. Vă menţineţi în acelaşi timp puterea de convingere şi încrederea în sine în faţa tuturor greutăţilor.Deseori simţiţi nevoia să fiţi foarte indulgent şi sentimente puternice pun stăpânire pe dumneavoastră. Tipul „tare” este capabil de autocontrol şi stăpânire de sine. Dacă sunteţi de acest tip veţi fi demn, veţi avea mândrie şi respect faţă de sine. Manierele şi modul dumneavoastră de exprimare sunt în general reţinute şi grave – nu vă dezlănţuiţi, mai ales în societate. Aveţi o tendinţă naturală faţă de ceea ce este secret şi ascuns, vă place să căutaţi misterul şi să ajungeţi în zonele cele mai adânci ale gândirii.

Personalitatea unei fiinţe superioare născute în zodia Săgetător
Una dintre cele mai importante caracteristici este activitatea mentală, pe care o combinaţi cu activitatea fizică în încercările de a vă atinge scopul. Pentru dumneavoastră nimic nu pare imposibil. Sunteţi idealist, dar aveţi şi capacitatea de a raţiona în orice problemă.Priviţi viaţa optimist şi vesel, ceea ce atrage oamenii din jurul dumneavoastră. Aveţi darul profeţiei şi intuiţia evoluţiei lucrurilor. Sunteţi o persoană sinceră, liberă, de o mare integritate morală. Pe de o parte, sunteţi întreprinzător şi îndrăzneţ, pe de altă parte sensibil şi retras, dar întotdeauna plăcut şi demn de încredere. Puteţi deveni chiar şef de stat sau conducător al bisericii. Maturizarea şi succesul vin târziu în viaţa dumneavoastră. Sunteţi sincer în relaţiile cu oamenii şi cei pe care îi veţi întâlni vor profita în multe feluri de relaţia cu dumneavoastră.

Personalitatea unei fiinţe superioare născute în zodia Capricorn
Răbdarea, perseverenţa şi fermitatea unei astfel de ființe sunt evidente şi este un om pe care oricine se poate bizui. Sunt foarte serioși şi pornesc la lucru liniştit, realizând tot ce își propun. Au gusturi modeste şi lucrurile simple îi bucură, le fac plăcere. Respectă toate tradiţiile şi obiceiurile, care au o mare influenţă asupra vieţii lor. Întotdeauna sunt cu picioarele pe pământ şi dacă este nevoie se controlează perfect. Se pot dedica oricărei meserii şi le place să muncească din greu. Se gândesc mult la ceilalţi şi se dovedesc un munte de putere pentru cei mai slabi decât ei. Le place să ajute şi sunt gata să satisfacă orice cerere pe măsura puterii lor. Aceasta face să le crească optimismul şi încrederea în viitor. Le place să aibă mână liberă în organizare şi să își manifeste priceperea în afaceri. Este în natura lor să organizeze tot ceea ce îi înconjoară – oameni şi lucruri – astfel vor face mult bine şi atât pentru ei, cât şi altora.

Related:  Slabiciunea zodiei tale si cum sa o transformi in atu

Personalitatea unei fiinţe superioare născute în zodia Vărsător
Sunt exemplari în ceea ce priveşte perseverenţa, mai ales în valorificarea ideilor geniale sau de natură umanitară. Au un mod raţional şi logic în care gândesc şi privesc lucrurile, care îi ajută să se descurce în orice situaţie.Au o minte analitică, dar poate fi impersonală, ghidată în decizii nu de sentimente, ci de bunul-simţ. Ea reprezintă o calitate, mai ales când este nevoie de o părere obiectivă. Deoarece sunt capabili să vadă toate feţele problemei, raţionamentul şi deciziile rapide sunt de obicei logice şi clare. Au un respect deosebit pentru libertatea semenilor lor. În general sunt optimiști şi rareori lasă o situaţie să îi doboare. Deoarece prind repede ideea, nu le place gândirea neclară sau sentimentală care poate duce la concluzii eronate sau subiective. Apreciază literatura şi arta, iar ceea ce este abstract nu îi intimidează pentru că au capacitatea de a examina la rece. Au farmec, graţie şi talent şi se pot exprima cu claritate în cuvinte şi în acţiune. Admiră inteligenţa şi isteţimea, iar ceilalţi sunt impresionaţi de propria lor vigoare şi agilitate mentală.

Personalitatea unei fiinţe superioare născute în zodia Peşti
Ființele superioare născute în această zodie iubesc oamenii şi omenirea în general. Trăirile lor sunt bazate mai mult pe pasiune decât pe raţiune şi dacă vor avea prieteni potriviţi şi circumstanţe favorabile, vor putea realiza lucruri mari.pestiAu un mod direct de a aborda viaţa şi curajul să aleagă calea cea mai scurtă spre adevăr şi cunoaştere. Sunt întotdeauna receptive la idei şi metode noi şi în general la tot ce ar putea transforma în bine omenirea. Sunt idealiste şi consideră că oricine poate, dacă este înţelept, să fie fericit. Sunt pregătite să își aducă contribuţia pentru a-i ajuta pe ceilalţi în căutarea unei vieţi echilibrate şi constructive. Sunt înzestrate cu calm mental care le dă posibilitatea să accepte tot ceea ce le aduce viaţa, dar va trebui să aibă grijă să nu devină nepăsătoare sau să se lase purtate de val.

sursa-yogaesoteric

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.