Viata ta depinde numai de tine

vivre.ro

viataOptiunea de a calatori prin viata in teama si negativitate (pe care, din pacate, o aleg majoritatea oamenilor) se impotriveste deopotriva legilor naturii, fluxului vietii si gratiei divine.

Ea te determina sa zbori in mijlocul plafonului intunecat de nori si te impiedica sa te ridici deasupra acestuia, acolo unde soarele straluceste pe cerul senin.

Optiunea de a trece la o clasa superioara iti sta intotdeauna la dispozitie. Tot ce trebuie sa faci in acest scop este sa iti modifici perceptia, sa treci de la minte la inima, de la frica la iubire, de la atasament la daruire, de la „nu” la „da”, de la negativ la pozitiv si de la „mine” la „noi”.

wevelvet.ro

Vestea buna este ca vei simti imediat beneficiile acestei schimbari.

Fa o pauza si linisteste-ti mintea. Respira profund si relaxeaza-te. Noteaza in carnetelul tau raspunsurile la urmatoarele intrebari:

Daca iti privesti viata, poti spune ca ai calatorit in general in clasa intai, mergand cu viteza iubirii, sau ca a sosit timpul pentru o schimbare a conditiilor de calatorie?

Este posibil sa fi calatorit in anumite domenii ale vietii tale, dar nu in toate. Pentru a verifica, raspunde la urmatoarele intrebari:

Iti iubesti si iti respecti propriul corp?

Calatoresti intr-un vehicol solid, care te conduce fara niciun efort prin calatoria fiecarei zile, sau este cazul sa te ocupi mai mult de corp si de sanatatea ta?

Iti iubesti viata personala?

Esti inconjurat de prieteni si de membri de familie plini de bucurie, care iti insenineaza viata si pe care ii iubesti, sau de oameni care se afla pe lista de asteptare, care nu doresc altceva decat sa iti ia locul, sa iti fure energia, resursele si timpul, pentru a le folosi in beneficiul lor?

Iti iubesti slujba?

Esti angajat in ceea ce faci si esti tratat cu respect de colegii de munca, sau suferi de unul singur in spatele avionului, simtindu-te neiubit si coplesit de responsabilitati?

Te iubesti pe tine insuti? Te simti competent, plin de incredere in sine? Consideri ca iti controlezi viata? Sau iti doresti sa fii altcineva si sa ai o cu totul alta viata?

Dupa ce ai raspuns la intrebarile de mai sus, poti identifica anumite domenii de viata in care nu calatoresti la clasa intai?

Daca da, poti schimba aceasta situatie facand cerere de o imbunatatire a confortului si a conditiilor de zbor.

In acest scop, spune cu voce tare:

„Ma simt plin de iubire si de recunostinta pentru……………………”

Spre exemplu:

Ma simt plin de iubire si recunostinta pentru ca pot cumpara produse proaspete de la piata…

Ma simt plin de iubire si de recunostinta pentru copiii mei…

Ma simt plin de iubire si recunostinta pentru mirosul de aer dupa o ploaie de primavara….

Fa acest lucru de zece ori pe zi. De fiecare data cand umpli spatiul gol, gasesti un motiv pentru care te simti recunoscator si plin de iubire. In acest fel, iti vei ridica starea de spirit si iti vei schimba atitudinea, observand din ce in ce mai frecvent lucrurile din viata ta pentru care merita sa te simti recunoscator. Daca vei cultiva zilnic aceasta atitudine, amintindu-ti mai intai de toate de lucrurile pe care le iubesti, nu de cele pe care le detesti, vei trece prin viata intr-o stare de spirit complet diferita, imbunatatindu-ti mult calitatea vietii.

Debbie Ford
vivre.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro