Afirmatii pozitive pentru transformare spirituala

afirmatii pozitivePrin afirmatii pozitive, ne construim noi circuite neuronale, in tiparele de gandire. Iata de ce este important sa va cititi afirmatiile, imediat ce va treziti si chiar inainte de a va culca. Dimineata, exercitiul va deschide curgerea fluxului constructiv al energiei prin creier, conturand atitudinea pe care o veti avea pe parcursul zilei pe care o incepeti.

Exercitiul nocturn va va ajuta sa atrageti afirmatiile pozitive in mintea subconstienta; astfel, va puteti reprograma …in timpul somnului, precum in procesul de invatare in somn. Cercetarile atesta ca ceea ce gandim seara, inainte de a merge la culcare, ramane in mintea subconstienta, deci e o idee buna sa va concentrati pe ceva pozitiv. Pentru numele lui Dumnezeu, nu va uitati la Stiri, inainte de a merge la culcare!

EU SUNT UN INSTRUMENT AL LUI DUMNEZEU

EU SUNT cel/cea care isi tese darurile, talentele, maiestria, cunoasterea, puterea, curajul, compasiunea si iubirea pe tapiseria Planului Divin destinat Noului Pamant.

EU SUNT cel/cea care raspund Chemarii Inimii mele.

EU SUNT cel/cea care isi consacra gandurile, cuvintele, sentimentele si faptele binelui, facandu-le sa devina cele mai marete forte ale binelui de pe aceasta planeta.

EU SUNT cel/cea care face o schimbare pozitiva in fiecare zi.
Prin concentrarea atentiei mele, EU SUNT expresia urmatoarelor Adevaruri Divine:

EU SUNT UNUL/UNA cu Intreaga Viata.

EU SUNT Iubirea Divina.

EU SUNT Abundenta Infinita.

EU SUNT Armonia Fiintei mele Autentice.

EU SUNT binecuvantat/ binecuvantata cu o Sanatate perfecta si cu o Tinerete eterna.

EU SUNT o prezenta care aduce Pacea.

Actiunile in care ma implic in fiecare zi imi imbunatatesc munca, viata familiei, comunitatii, orasului, tarii si lumii mele.

Atingerea mea este vindecatoare. Eu comunic in fiecare zi cu Dumnezeu si cu Alaiul Cerului.

Prin intermediul gandurilor, vorbelor, faptelor si sentimentelor mele EU SUNT cel/cea care transforma aceasta planeta, intr-un Nou Pamant.
Si asa si este!

Patricia Diane Cota-Robles
Related:  Accepta-te asa cum esti

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.