Despre energia pozitiva si energia negativa

kurtmann.ro

A: Bashar, ce intelegi tu prin energie pozitiva si negativa? Poti dezvolta?
B: Da. Energia pozitiva e cea care integreaza, unifica, formeaza intregul. Energia negativa – mecanic vorbind – e cea care desparte, separa, cauzeaza ideea de vibratie discordanta in opozitie cu vibratia armonioasa, aliniata, centrata. Intelegi? E doar o descriere mecanica a energiei. Nu e ideea de bine, rau, corect, incorect. E ideea ca atunci cand actionezi cu energie pozitiva, esti aliniat armonios cu adevaratul tau sine interior, cand actionezi cu energie negativa, nu mai esti aliniat cu sinele tau si creezi discordanta, separare, despartire, uitare, experienta de a fi deconectat.

A: Deci, prin definitie, energiile care sunt negative nu pot functiona in armonie una cu alta si impreuna.
B: Corect. Ar putea parea – in aparenta – ca exista o unificare pentru ca sunt atatea si ar putea avea un gen de impuls general, insa in realitate nu functioneaza la unison. Cand incep sa functioneze cu adevarat la unison, in realitate creeaza o vibratie pozitiva; iar asta va schimba energia. Intelegi?

A: Da. Dar pare ca – dupa cum spui, probabil ca e impulsul – dar, cel putin in mintea omului, energia care creeaza razboiul si luptele, ar fi energie negativa.
B: Bun, dar asta trebuie s-o intelegi din perspectiva oamenilor. Dupa cum se spune adesea despre raufacatorii din filme, niciunul nu crede ca el e de fapt eroul negativ. Ei CRED ca ce fac e pozitiv. Eu vorbesc doar de o observatie obiectiva; ei nu. Ei cred ca sunt eroii care salveaza situatia. Asta e diferenta. Oamenii ar trebui sa inteleaga ce tip de energie folosesc de fapt ca sa se poata dezbara de ea. Daca cineva care face ceva negativ chiar crede ca face ceva pozitiv, poate crea unitate cu asta. Pentru ca, din nou, la ce se reduce totul? La ce crezi TU!

loading...

A: Daca mergem cu asta mai departe, exista grupuri de oameni ce sunt diferiti unii de altii in ceea ce priveste credintele lor/sistemele lor de gandire si asa ajung la razboaie?
B: Nu, nu, nu. Nu asa ajung la razboaie. Ce ii duce la razboaie e ceea ce CRED ei despre diferentele lor, nu faptul ca sunt diferiti. Ceea ce ei CRED despre a fi diferit. Asta e cheia. De aceea, ca sa terminati cu razboaiele pe planeta voastra e atat de important sa va invatati copiii ca diferentele sunt PARTE din recunoasterea frumusetii si diversitatii a Tot Ceea Ce Este. Deoarece Tot Ceea Ce Este e armonios daca permite tuturor diferentelor Sale sa fie valide in mod egal. Singurul mod prin care Tot Ceea Ce Este Si-ar putea vreodata pierde echilibrul ar fi daca dintr-o data ar judeca unul dintre aspectele Sale, din interiorul Sau, care e diferit de altul, cum ca ar fi mai putin valid decat altul. Deci credinta cum ca o diferenta e mai putin valida, valoroasa, e cea care creeaza razboiul, nu diferenta in sine.

A: Adevarat. Dar, totusi, daca ei CRED si sunt in armonie cu credinta lor, ca trebuie luptat impotriva acestei diferente?
B: Da, dar trebuie sa afli asta. Modul in care poti afla e sa intelegi DE CE cred ei asta. Cand ajungi in miezul si esenta lui “de ce” cred ei asta, in general vei descoperi ca dintr-un efect negativ, convingerea nucleu va fi de obicei una bazata pe frica. Iar daca e bazata pe frica, atunci da, exista o energie negativa la baza care ii determina sa GANDEASCA in varianta negarii acelei negativitati, astfel ca apoi sa creada ca sunt pozitivi din cauza ca se tem sa priveasca in fata frica pe care o au in miezul lor. Cand descoperi ca acea credinta centrala e negativa, iar ei pot VEDEA ca e negativa, atunci isi pot schimba acea convingere.
De aceea e atat de important sa-i invatati aceste lucruri pe copiii vostri. Din cauza ca multi adulti, nu toti, insa multi adulti vor refuza pur si simplu sa se uite atat de adanc, deoarece nu mai au vointa sau capacitatea de-a o face. Au fost cu mult prea speriati de prea multa vreme. Desi, din nou, pentru unii, odata ce sunt speriati indeajuns de mult, pot si ei sa renunte la acel punct de vedere. Depinde de tema pe care o exploreaza.

Tine minte asta, totusi! Tine minte asta! E foarte important: Nu scuz sub nicio forma actele nimanui in niciun fel. Dar esenta e asta: chiar sunteti cu totii fundamental spirite vesnice. Nu e asa mare scofala. Existati intotdeauna si veti exista intotdeauna. Daca se mai intampla sa stiti s-o mai luati cateodata pe aratura, ei bine, e ok. Poate e vreun fel de tristete pe care n-ati anticipat-o; n-ati invatat asta sau n-ati invatat aia cand trebuia; admiteti ca: ”Ah, as fi putut face unele lucruri altfel”. Esentialul e ca aveti intotdeauna capacitatea de-a intelege asta si aveti intotdeauna capacitatea de-a centra din nou totul. Marele secret despre toate lucrurile fundamentale in toate religiile si credintele de pe planeta voastra. Marele secret e adevarul real: TOATA LUMEA merge de fapt in Rai, indiferent de ce-ar fi. TOATA LUMEA MERGE IN RAI. Iadul nu e un loc in care te duci; e o stare prin care treci in drumul tau spre Rai. Asta e tot. Tineti minte! Intunericul nu exista pur si simplu. Intunericul nu e ceva de sine statator. Intunericul e doar absenta luminii. Frigul nu e ceva de sine statator; e doar absenta caldurii. Raul nu e ceva de sine statator: e doar cineva care functioneaza/actioneaza fara sa simta conexiunea cu Dumnezeu. Insa acea conexiune exista intotdeauna. Si asta e Tot Ce Este. Intelegi?

A: Da, foarte bine. Dar ce nu inteleg e, din nou. Cand ai mentionat anul 2012 si inclinarea balantei catre energia pozitiva in comparatie cu energia negativa, ma pierd. Dupa cum inteleg eu, daca oamenii care se afla in razboi unii cu altii, cred ca nu sunt eroii negativi si nu sunt eroi negativi si functioneza in armonie cu sinele lor suprem, prin urmare actioneaza inspre energia pozitiva…
B: In mintea lor. Ar putea ca obiectiv sa nu o faca. Eu vorbesc doar de o observatie obiectiva a tipului de energie pe care o folosesc de fapt si ceea ce ar putea crede ca folosesc. Da. Obiectivitatea conteaza.

A: Testul pentru a afla de unde vine energia ar fi sa afli daca izvoraste din frica sau
B: Sau bucurie. Da.

A: Iti multumesc foarte mult.

A2: Ai vorbit despre cum energia negativa – cand privesti de unde izvoraste fundamental totul – e frica.
B: E frica bazata pe credinta ca esti deconectat/separat de Sursa.

A2: Exact. Acum, daca, sa spunem ceea ce se intampla acum in lume – iar asta nu e eu doar citez din ce am citit sau…
B: Da, da, da.

A2: Daca pentru a controla masele
B: A Controla masele?

A2: din lacomie si pentru putere, umanitatii i se inoculeaza credinta asta, ca suntem toti aici ca sa reusim pe cont propriu si ca toti imi sunt dusmani si daca totul e controlat de acesti oameni care inoculeaza asta umanitatii
B: Acesti oameni fiind cine?

A2: Ok, hai sa spunem Bush.
B: Stiu ce vrei sa spui. Incerc sa te fac sa privesti ceva dintr-un punct de vedere diferit. Cine a pus acea persoana in post de conducere?

A: Nu stiu.
B: Bineinteles ca stii. Voi toti l-ati pus.

A: Da, asa e, noi l-am pus.
B: Vezi “acesti oameni” sunteti voi. Vrei sa schimbi ceva?

A: Da! Cum?
B: Raspandeste lumii ideea ca exista si o alta cale, fara sa te astepti ca cineva sa trebuiasca sa te creada. Demonstreaza ca exista o alta cale. Poarta-te ca si cum exista o alta cale. Arata prin exemplu ca exista o alta lume, o alta cale. Ideea nu e sa schimbati sistemele care exista. Ideea e sa creati sisteme noi care le vor inlocui pe cele vechi cand acelea se vor prabusi sub propria greutate.

A2: Multumesc. Asta era a doua intrebare. Deci nu e vorba sa traim in afara sistemului sau in interiorul lui cumva
B: E vorba sa creati un nou sistem.

A2: Multumesc.
B: Astfel ca atunci cand oamenii vor cauta acea idee noua ce reprezinta lumea in care prefera sa traiasca, cei ca tine vor fi creat sisteme noi pe care sa le poata gasi. Iar cand indeajuns de multe persoane vor gasi noile sisteme, vor renunta la cele vechi. Iar cei care tin sa se cramponeze de vechile sisteme, se vor duce cu ele. Atat e de simplu! Nu incerci sa fortezi o schimbare pentru nimic. Altfel n-ai face decat sa folosesti aceeasi tactica de care te plangi din partea “acelor oameni”. Deci, fii o persoana diferita! Poarta-te diferit! Creeaza ceva diferit! Iar atunci vei fi pus la dispozitie o temelie pentru o idee noua spre care oamenii sa graviteze. Iar acea crestere intr-un sens, mai devreme sau mai tarziu, va inlocui vechiul sistem. Dar, iarasi, tine minte! Ceea ce se intampla de fapt e ca facand asta iti schimbi frecventa si de fapt te muti printr-o serie de realitati paralele care sunt din ce in ce mai mult reprezentative pentru realitatea paralela in care preferi sa existi si, intr-o buna zi, pur si simplu te vei trezi in acea realitate.

Ai fi putut sari peste toti acesti pasi intermediari, dar – din nou – daca tema pe care ai ales s-o explorezi e CREAREA acelor pasi, nu vei sari. Vei trece prin tot acest proces. Totusi, faci acelasi lucru: te muti de la o realitate la alta; nu schimbi realitatea care se afla acolo. Acea realitate e inca acolo. Acea realitate e inca acolo. De exemplu, stim ca multi dintre voi devin mai constienti si fac lucruri pe care le numiti “ecologice”. Reduceti poluarea, gasiti forme alternative de energie. Bun. Insa lumea care e inca foarte poluata e inca acolo. Acel Pamant exista inca. Nu ati schimbat nimic.
Ati creat o noua vibratie in interiorul vostru care v-a mutat intr-o lume mai armonios aliniata cu ideea de a cauta forme alternative de energie care nu sunt poluante. Aceasta lume exista deja. Voi doar v-ati schimbat vibratia si v-ati mutat acolo cu un grup de prieteni care gandeau la fel. Ati fost cu totii de acord sa va mutati in acea realitate pentru ca asta e ce preferati. Vechiul Pamant e inca acolo. A fost dintotdeauna acolo. Pamantul spre care va indreptati e si el acolo acum. Toate co-exista simultan. VOI va schimbati frecventa, VOI va schimbati pe voi.

Bashar
Loading...

Related:  Intarirea aurei.Protectia energetica

Lasă un răspuns