Buchetul ingerului

vivre.ro
circulon.bucataras.ro

Aceasta este o meditatie minunata pentru a o folosi in orice  moment in care simti ca esti ingrijorat de schimbarile vietii.

Incepe prin a trage puternic aer in piept. Cu ochii mintii vizualizeaza ingerii plasand un buchet larg in fata ta. Ingerii stau pe langa buchet si iti cer sa pui in buchet orice te deranjeaza.
Te vezi si te simti plasand orice griji pe care le ai despre bani, cariera, casa sau posesii in buchet. Apoi pui in buchet grijile tale pentru corp sau sanatate. Dupa aceea plasezi orice conflicte ai cu oricine in buchet. Acum urmeaza sentimentele ranite pe care le-ai avut din orice relatie.
Apoi pune vina sau auto-incriminarea in buchet, pune totul inauntru. Apoi, plaseaza temerile pe care le-ai putea avea fata de atingerea obiectivelor in buchet. Plaseaza temerile ca ai putea fi luat drept un “impostor necalificat” in buchet. Urmeaza temerile pe care le-ai putea avea pentru viitor. Ia orice sentimente de manie pe care ai fi putut sa le ai fata de membrii oricarei religii si pune-o in buchet. Apoi plaseaza rezistenta pe care ai putea sa o ai spre Dumnezeu, in buchet. Daca exista altceva care sa te deranjeze, te rog sa il plasezi in buchet acum. Nu tine nimic in spate. Pune totul in buchet acum. Urmareste acum cat de luminos este sufletul tau si cum se simte corpul.
Priveste cum iti zambesc Ingerii si cum zboara carand acest buchet. Ei vor lua toate grijile tale si le vor duce la sursa Divina a creativitatii si a inteligentei infinite. Uita-te cat de bine sunt rezolvate toate.
Totul este rezolvat intr-o maniera win-win si tu primesti solutiile usor si armonios. Multumim lui Dumnezeu si ingerilor pentru acest ajutor. Acceptam ajutorul lor stiind ca il meritam. Stim ca ne vindecam pe noi si in acelasi fel vom vindeca si lumea. 

vivre.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.