Totul depinde de sentimentele tale

vivre.ro
vitamix.ro

sentimenteleViata nu ti se intampla pur si simplu; ea iti raspunde. Viata pe care o traiesti depinde numai de tine! Aceasta afirmatie este adevarata inclusiv pentru fiecare domeniu al vietii.

Tu esti scenaristul propriei tale vieti, regizorul filmului vietii tale. Tu decizi cum va fi viata ta, prin gandurile si sentimentele pe care le emani. Exista o ierarhie infinita a sentimentelor pozitive pe care le poti simti, ceea ce inseamna ca nu exista nicio limita a fericirii si bucuriei pe care le poti trai in viata.

Exista si un revers: putem vorbi de o intreaga ierarhie a sentimentelor negative pe care le poti simti, dar aceasta nu este infinita, caci dincolo de o anumita limita ele nu mai pot fi suportate, asa ca vrei nu vrei, esti nevoit sa revii la sentimente mai bune. Nu este deloc intamplator faptul ca sentimentele pozitive ne transmit o stare atat de buna, iar cele negative ne transmit o stare atat de proasta.

Iubirea este puterea suprema care ne guverneaza tuturor viata, atragand catre noi toate lucrurile minunate pe care ni le dorim. Chiar si sentimentele negative au rostul lor, caci ele ne atrag atentia asupra faptului ca ne-am deconectat de la puterea iubirii, respectiv a fortei pozitive a vietii!

edenboutique.ro/

Totul depinde de ceea ce simti

Intreaga ta viata depinde de ceea ce simti. Toate deciziile tale depind de sentimentele pe care le nutresti. Singura putere care iti motiveaza intreaga viata este cea a sentimentelor tale! Daca iti doresti ceva, iti doresti pentru ca iubesti lucrul respectiv si pentru ca te face sa te simti bine. Atunci cand nu-ti doresti ceva, nu-ti doresti pentru ca lucrul respectiv te face sa te simti rau. De pilda, iti doresti sa fii sanatos pentru ca atunci cand esti sanatos te simti bine, in timp ce atunci cand esti bolnav te simti rau. Iti doresti bani pentru ca atunci cand cumperi sau cand faci lucrurile care iti plac te simti bine; atunci cand nu ai banii necesari pentru a le cumpara sau pentru a le face, te simti tau.

Iti doresti o relatie fericita deoarece aceasta te face sa te simti bine, in timp ce o relatie nefericita te face sa te simti rau. Iti doresti sa te bucuri pentru ca starea de bucurie te face sa te simti bine, in timp ce starea de tristete te face sa te simti rau. Toate lucrurile pe care ti le doresti sunt motivate de sentimentele pozitive pe care ti le trezesc! Cum te poti bucura in acest caz de ele? Simplu: simtindu-te bine, sau cultivandu-ti sentimentele pozitive. Banii de-abia asteapta sa vina la tine. La fel si fericirea sau sanatatea. Toate lucrurile pe care le doresti te doresc la randul lor! Ele de-abia asteapta sa vina la tine, dar nu pot face acest lucru decat daca le atragi prin sentimentele tale pozitive.

Nimeni nu te obliga sa te zbati si sa te lupti pentru a obtine lucrurile pe care ti le doresti de la viata. Tot ce trebuie sa faci este sa iti schimbi starea de spirit, iar acestea vor aparea de la sine! Sentimentele tale pozitive declanseaza forta iubirii – puterea de a atrage tot ce este bun in viata. Ele iti transmit prin ele insele faptul ca reprezinta singura cale de a obtine ceea ce iti doresti, intrucat atunci cand te simti bine, viata ti se pare frumoasa. Nu te poti bucura insa de aceasta viata decat daca incepi prin a-ti cultiva aceste sentimente pozitive!

Daca pana acum ti-ai trait viata spunandu-ti: „Voi fi fericit atunci cand voi avea o casa mai mare, atunci cand voi obtine slujba sau promovarea dorita, atunci cand copiii mei vor intra la facultate, atunci cand voi avea mai multi bani, atunci cand voi putea calatori sau atunci cand afacerea mea va avea succes”, este evident de ce nu ai parte de aceste lucruri: pentru ca gandurile tale se opun mecanismului legii iubirii. Ele se opun legii atractiei.

Daca doresti sa ai parte de lucruri care te fac fericit, trebuie sa incepi prin a fi fericit, adica prin a oferi fericire! Aceasta este singura modalitate, caci tu nu poti primi decat ceea ce oferi! Tu ai optiunea de a-ti alege sentimentele, de a-ti cultiva iubirea, iar forta iubirii are puterea de a-ti oferi toate celelalte lucruri pe care ti le doresti.

Afirmatii care emana putere 

Ceea ce simti in fiecare clipa este mai important decat orice altceva, caci ceea ce simti in clipa de fata iti creeaza viata viitoare.

Puterea care dinamizeaza gandurile si cuvintele este data de sentimente. De aceea, singurul lucru care conteaza este felul in care te simti!

Toate sentimentele pozitive deriva din iubire! Toate sentimentele negative deriva din absenta iubirii.

Toate sentimentele pozitive te conecteaza cu forta iubirii, intrucat iubirea este sursa tuturor sentimentelor pozitive.

Amplifica-ti sentimentele pozitive gandindu-te la lucrurile care iti plac si pe care le iubesti. Enumera nonstop aceste lucruri pana cand ajungi sa te simti din ce in ce mai bine.

Ceea ce simti in legatura cu un subiect legat de viata ta reflecta exact ceea ce ai gandit sau ai simtit in trecut in legatura cu subiectul respectiv.

Viata nu se intampla pur si simplu, ci iti raspunde! Toate domeniile din viata ta depind de tine, si mai exact de ceea ce gandesti si ce simti atunci cand te referi la ele.

Exista o ierarhie infinita a sentimentelor pozitive pe care le poti simti, ceea ce inseamna ca nu exista o limita a bucuriilor pe care ti le poate oferi viata.

Toate lucrurile pe care le doresti te doresc la randul lor! Banii te doresc. Sanatatea te doreste. Fericirea te doreste.

Nu te lupta sa iti modifici circumstantele vietii. Daruieste iubire prin sentimentele tale pozitive si lucrurile pe care ti le doresti vor aparea singure in viata ta!

Trebuie sa incepi intotdeauna prin a-ti cultiva o stare de spirit pozitiva. Altfel spus, daca doresti sa primesti lucruri care te fac fericit, trebuie sa incepi prin a-ti cultiva starea de fericire, emanand aceasta vibratie!

Rhonda Byrne

melimeloparis.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro