Cauta frumosul

Este atat de usor sa treci prin viata cautand frumosul, in loc sa cauti uratul, sa cauti lucrurile nobile in locul celor murdare, sa cauti lumina si bucuria in locul intunericului si tristetii, sa vezi partea frumoasa a lucrurilor in locul celei urate.

Sa-ti indrepti fata intotdeauna catre soare este la fel de usor ca atunci cand privesti umbra si face toata diferenta in caracterul tau intre multumire si nemultumire, intre bucurie si tristete, intre prosperitate si stramtoare, intre succes si esec.

Hraneste-ti subconstientul cu aceste ganduri. Astfel se aplica Legea Atractiei.
Invata, asadar, sa cauti lumina.Refuza sa abordezi umbrele si petele, imaginile negative, discordante.

Ramai la acele lucruri care iti fac placere, care te inspira si iti sunt de ajutor, si iti vei schimba intregul fel de a privi lucrurile, iti vei transforma personalitatea intr-un timp scurt.

Un mod ca sa dezvolti cele mai bune trasaturi in personalitatea ta este acela de a cauta cele mai bune trasaturi in altii.

Acceptand cu o atitudine deschisa toate persoanele pe care le intalnesti, daca patrunzi dincolo de masca exterioara a oricarui barbat sau oricarei femei, pana in cel mai ascuns punct interior si prin cultivarea unui sentiment de bunatate, indreptat catre ei, poti obtine acest dar inestimabil.

Nimic nu te va rasplati mai mult decat obtinerea puterii de a-i face pe ceilalti sa se simta mai usurati, fericiti si multumiti de ei insisi.

Oamenii fericiti resping melancolia, tristetea, ingrijorarea si anxietatea venita de la toti aceia cu care intra in contact, la fel cum soarele alunga intunericul. Atunci cand intra intr-o incapere plina de lume, acolo unde conversatia lancezeste si toata lumea pare plictisita, ei transforma atmosfera la fel cum soarele apare dupa furtuna, dintre norii grosi si negri. Toata lumea adopta o stare de voiosie de la cel care tocmai a intrat in camera; gurile sunt desclestate, conversatia apatica devine aprinsa si energica si intreaga atmosfera este incarcata de bucurie si voie buna.

Empatizeaza!

Oameni empatici se pun in locul oamenilor cu care intra in contact. Nu numai ca aud ceea ce spune persoana respectiva, dar simt si ceea ce simte acea persoana in acel moment.

Cum ar putea cineva sa nu le raspunda pozitiv unor asemenea oameni?

Joseph Murphy
Interesant de citit si:
Related:  Natura inferioara si natura superioara

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.