Subconstientul si relatiile umane armonioase

1. Subconstientul este ca o banda magnetica ce inregistreaza tot ce se petrece pentru a reproduce mai tarziu toate gandurile in situatiile vietii. Dorind binele altora, va construiti propriul dumneavoastra bine.
2. Ura si resentimentele sunt o adevarata otrava mentala. Nu doriti raul nimanui, caci astfel va veti face singuri rau. Sunteti adevaratii creatori ai destinului dumneavoastra, iar gandurile va sunt uneltele cu care construiti acest destin.
3. Subconstientul va manifesta pentru dumneavoastra ceea ce ganditi despre altii. De aici rezulta regula de aur: ganditi despre ceilalti numai ce doriti sa gandeasca acestia despre dumneavoastra.
4. Daca inselati sau furati va pacaliti singuri, caci subconstientul inregistreaza vibratiile joase, negative ale faptelor dumneavoastra si in viitor veti suporta consecintele greselilor respective.
5. Faceti bine, fiti binevoitori, iubiti, caci tot ceea ce daruiti se va intoarce la dumneavoastra cu o supramasura.
6. Amintiti-va ca nimeni nu este vinovat de felul cum ganditi despre el. parerile dumneavoastra pot fi false, asa incat este necesar sa va controlati in permanenta mintea.
7. Urmariti sa va echilibrati din punct de vedere emotional, ca sa nu va mai afecteze cuvintele sau actiunile rele ale celorlalti. Fiecare are dreptul sa aiba o parere, asa cum si dmneavoastra aveti dreptul sa nu o luati in seama. Nu trebuie sa raniti pe nimeni prin dezaprobarea dumneavoastra.
8. Animalele percep intentiile rele ale oamenilor si de aceea ii ataca. Daca iubiti animalele acestea vor fi prietenoase si blande fata de dumneavoastra. Unii oameni sunt la fel de senzitivi ca animalele si reactioneaza agresiv cand percep anumite ganduri negative.
9. Conversatia interioara are proprietatea de a va amplifica la maxim sentimentele care, fiind resimtite de cel vizat, pot provoca reactii neasteptate.
10. Nu judecati pe nimeni, caci si altii va vor judeca pe dumneavoastra.
11. Doriti altora ceea ce ati dori pentru dumneavoastra. Aceasta este cheiai armonizarii relatiilor interumane.
12. Daca nu sunteti receptivi, parerea nimanui, oricat de jignitoare ar fi, nu poate sa va afecteze. Cand cineva va vorbeste cu rautate, spuneti-i: „Pacea lui Dumnezeu sa umple sufletul tau”.
13. Iubirea lui Dumnezeu sta la baza bunei intelegeri dintre oameni si se manifesta prin respect, compasiune, bunavoita, discretie.
14. Nimeni nu condamna un infirm, ci il trateaza cu compasiune si bunavointa. Cei care au mintea „infirma”, plina de prejudecati, au intr-adevar dreptul la compasiunea dumneavoastra. Urmariti sa-i intelegeti si-i veti ierta fara doar si poate.
15. Bucurati-va de succesul celorlalti si veti avea des parte de succes.
16.Nu exagerati cu spiritul de conciliere, nu va lasati impresionati de crize sau alte scene. Nu abdicati de la idealurile dumneavoastra. Urmariti mereu binele, nu acceptati niciodata sa faceti rau cuiva.

Related:  Inlaturarea blocajelor mentale cu ajutorul subconstientului

Joseph Murphy 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.