Datoriile karmice in functie de ziua in care te-ai nascut

datorii karmiceCu totii ne nastem cu datorii karmice din alte vieti, cu iubiri inselate, cu dorinte uitate si visuri spulberate pe care le-am putea implini in viata aceasta. In filosofia orientala, fiecare este dator sa isi spele pacatele din trecut. Chiar daca noi le-am uitat, ele sunt scrise cu litere de povara in suflet si le primim in ziua in care renastem.

Daca ai ranit pe cineva in alta viata, vei indura suferinte din dragoste in viata prezenta, daca ai mintit, vei fi mintit, daca ai facut o alegere gresita si altii au avut de suferit, vei trai acum consecintele ei. In ziua in care venim pe lume, greselile se strecoara in destinul nostru si trebuie sa le ispasim, pentru a ne echilibra viata si pentru a gasi armonia interioara. Iata ce datorii karmice ai adunat din vietile anterioare, in functie de ziua in care te-ai nascut.

Datorii karmice din prima decada
1: ai fost autoritar, posesiv si inflexibil intr-o alta viata; acum ai datoria sa fii generos si rabdator cu cei pe care ii iubesti.
2: ai irosit oportunitati minunate si ai evitat sa faci alegeri grele in trecut; in prezent trebuie sa inveti sa fii consecvent si sa iti definesti mult mai bine prioritatile in viata.
3: ai avut un caracter duplicitar, ai incercat sa te debarasezi de responsabilitati si de greutati; este momentul sa tii piept tuturor problemelor cu mult curaj si sa ii aperi pe cei dragi de necazuri.
4: nu ai reusit sa finalizezi planurile importante, care te-ar fi facut fericit si pe tine, si pe cei din jur; ai datoria morala sa nu mai lasi nimic la voia intamplarii si sa lupti pentru ideile tale.
5: ai provocat suferinte din dragoste si, poate, in viata actuala vei suferi si tu, dar de cinci ori mai mult; daca vei stii sa daruiesti, fara sa ceri, datoria karmica se va sterge.
6: ai avut proasta inspiratie sa lasi pe umerii altora greutatile vietii si sa le intorci spatele in momentele critice; in viata aceasta, vor fi momente in care vei fi singur in fata tuturor.
7: daca ai pacalit persoanele din jur sa munceasca in locul tau, in viata aceasta vei fi nevoit sa iti asumi responsabilitatile cele mai grele de la serviciu sau din casa, fara sa te ajute nimeni.
8: daca ai fost superficiala si ai trecut cu nepasare pe langa cei care cereau o mana de ajutor, este randul tau sa induri poveri de una singura, mai ales daca nu ai o familie unita.
9: ai fost prea ambitioasa, ai dorit prea mult si ai acumulat bunuri fara sa iti pese de cei sarmani; in viata aceasta, trebuie sa fii darnica si sa ocrotesti orice fiinta iti cere ajutorul.
10: poate ca ai renuntat prea devreme la visurile tale in alta viata, iar esecul tau i-a afectat pe cei din jur; acum esti nevoita sa grabesti lucrurile si sa recuperezi ceea ce ai pierdut.

Datorii karmice din a doua decada
11: ai fugit de responsabilitati si ai refuzat sa faci cuiva vreo promisiune; in viata aceasta, este posibil ca persoana iubita sa nu isi respecte promisiunile pe care ti le face.
12: este posibil ca in vietile trecute sa fi castigat ceva trisand sau trecand peste drepturile altora; nu te mira daca acum drepturile tale nu sunt respectate; invata sa lui pui in valoare!
13: ai ales, poate, din greseala, un drum care te-a dus la esec si ti-ai distrus singura orice sansa; invata acum sa profiti de toate oportunitatile si sa lasi mereu o portita deschisa spre alte cai.
14: daca ai abuzat de increderea unor persoane, trebuie sa ispasesti aceasta pedeapsa si sa oferi mai multa incredere persoanelor din jurul tau; doar asa vei redescoperi iubirea.
15: daca ai fost nestatornica si nu ai lasat nimic de valoare in urma ta, in viata aceasta ai obligatia sa construiesti lucruri durabile pentru mostenitorii tai.
16: ai fost, poate, interesata mai mult de avere si de satisfacerea placerilor; acum ar trebui sa pui accentul pe invataturile spirituale si sa descoperi valorile sufletului.

17: te-ai lasat condusa de dependente si de capricii; in viata aceasta, vei fi nevoita sa lupti impotriva lor, daca descoperi ca un membru al familiei se confrunta cu vicii periculoase.

18: poate ca ai fost prea nepasatoare cu dragoste, in trecut, iar in viata aceasta vei face totul pentru a gasi partenerul ideal; ai grija sa nu devii posesiva cu cel care te iubeste.

19: te-ai lasat adesea dusa de val, iar viata ta s-a risipit in trecut; acum esti nevoita sa iti planifici totul in cel mai mic detaliu si sa fii riguros de ordonata; ai grija sa nu devii pedanta!

20: in alta viata ti-ai legat fericirea de alta persoana si ai suferit prea mult; acum invata sa te bucuri de viata si singura, sa fii puternica si sa nu mai depinzi emotional de nimeni.

Datorii karmice din a treia decada

21: ai fost severa cu cei dragi si le-ai aratat prea rar cat de mult ii iubesti; incearca sa fii, in aceasta viata, mult mai iubitoare si darnica, sa daruiesti fara sa le ceri celorlalti sacrificii.

22: ai ales calea extremelor si ai cerut mereu prea mult, indiferent de consecinte; invata sa fii moderata, sa te bucuri de lucrurile frumoase pe care le ai, fie ele marunte sau mai importante.

23: ai renuntat prea usor in fata greutatilor, ti-a fost teama sa faci schimbari si ai ales mereu ce au ales si ceilalti; de data aceasta, trebuie sa fii mai independenta si mai indrazneata, sa preiei initiativa in clipele grele.

24: poate ca actiunile tale nu au fost intotdeauna cele mai corecte din punct de vedere moral; de aceea, acum ai obligatia sa indrepti nedreptatile din jurul tau, sa fii avocatul si sustinatorul celor slabi.

25: ai intalnit prea des obstacole si piedici, te-ai impiedicat si ai cazut, dar in viata prezenta trebuie sa te ridici mai sus; urca fiecare treapta pas cu pas si ascensiunea va fi sigura.

26: ai dorit puterea, ai fost adesea pe pozitii de forta in vietile anterioare si ai calcat pe inimile celor care te iubeau; este timpul sa traiesti echilibrat, sa ii respecti pe cei din jur si sa iubesti.

27: daca ai actionat in propriul interes in momentele dificile pentru ceilalti, este posibil sa fii dat la o parte, in aceasta viata, chiar daca ai muncit cot la cot cu ceilalti; fa-ti loc, fara sa ii ranesti!

28: daca ai fost o singuratica si nu ai avut deloc incredere in oameni sau daca ai avut o meserie ciudata, in viata aceasta trebuie sa cooperezi cu cei din jur, sa ai incredere si sa lucrezi in echipa.

29: ai avut de infruntat saracia si lipsurile, foamea si poate boli grave; soarta te va rasplati in aceasta viata cu bunastare si prosperitate, dar trebuie sa faci anumite compromisuri.

30: in alta viata ai fost, poate, departe de familie multa vreme sau ai renegat valorile traditionale ale casniciei; in viata aceasta, trebuie sa inveti sa fii mai statornica si sa te dedici celor dragi.

31: in trecut ai trait intr-un spatiu restrans, ai fost obligat sa te limitezi doar la ceea ce vedeai in jurul tau; in viata aceasta, vei calatori mult, vei cauta experiente noi, dar vei pierde bucuriile simple.

loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.