Este normal sa fii sanatos, plin de viata si de forta

sanatosEste normal sa fii sanatos, plin de viata si de forta, si este anormal sa fii bolnav sau plin de suferinta. Majoritatea copiilor se nasc sanatosi; organismele lor functioneaza perfect. Aceasta este starea normala, iar noi trebuie sa ramanem toata viata sanatosi, vigurosi si puternici. Instinctul de conservare este cel mai puternic instinct; el constituie o realitate plina de forta care se manifesta intotdeauna. Este evident ca toate ideile si convingerile dumneavoastra vor actiona cu mai multa forta daca vor fi in armonie cu acest instinct al vietii care cauta mereu sa va protejeze si sa va apere.

Boala reprezinta o stare anormala si indica faptul ca actionati impotriva legiilor firii si ca ganditi negativ. Legea vietii este o lege a credintei si se manifesta in mod direct si constant in intreaga natura. Acolo unde exista credinta, apare viata; acolo unde exista viata, se manifesta armonie; si tot ceea ce este armonios e plin de sanatate.

loading...

Daca gandurile va sunt in deplina armonie cu principiul creator subconstient sunteti la unison cu principiul armoniei universale. Daca intretineti ganduri care contravin acestui principiu , ele va vor tracasa, imbolnavindu-va.

Pentru a vindeca o boala trebuie sa amplificati fluxul energiilor vitale subconstiente prin intreaga dumneavoastra fiinta. Aceasta se poate realiza daca veti elimina indoielile, grijile, anxietatea, gelozia, ura si toate celelalte ganduri malefice care tind sa va distruga nervii si glandele – acele tesuturi ce se ocupa cu eliminarea diferitelor deseuri si impuritati din organism .

Joseph Murphy

Vrem să fim iertaţi dar nu suntem dispuşi să iertăm şi noi. Vrem să ni se acorde atenţie şi să ne fie luate în seamă toate drepturile, dorinţele, de nu şi capriciile, luăm însă foarte grăbit şi împrăştiat aminte la nevoile, doleanţele şi solicitările celorlalţi. Ceilalţi! Ei ne apar undeva, departe, un soi de fantome pierdute în ceaţă. Ni se pare de fapt, că toţi cei din jurul nostru au obligaţii faţă de noi, iar noi faţă de nimeni, niciodată. Toate ni se cuvin, tot ce facem e bun şi îndreptăţit, numai noi avem întotdeauna dreptate.
Nicolae Steinhardt 

Interesant de citit si:
Related:  Reguli pentru o viata frumoasa

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.