Iubirea este un scut

 camp magneticDaca nu doresti sa fii afectat de negativitatea altor persoane, aminteste-ti de campul magnetic al emotiilor (aura) care inconjoara orice om. Exista un camp magnetic al iubirii, unul al bucuriei, unul al fericirii, unul al recunostintei, unul al pasiunii, unul al entuziasmului etc., dupa cum exista si un camp magnetic al furiei, altul al descurajarii, altul al frustrarii, altul al urii, altul al dorintei de razbunare etc.

Un om inconjurat de campul magnetic al furiei nu se simte niciodata bine. De aceea, daca te afli in apropierea lui, el va avea tendinta sa isi directioneze furia asupra ta. Chiar daca nu isi propune in mod intentionat sa iti faca rau, el nu mai percepe nimic frumos atunci cand priveste lumea inconjuratoare prin filtrul furiei sale. Dupa cum spune expresia populara, el „vede rosu in fata ochilor” si este predispus sa isi reverse furia asupra primei persoane care ii iese in cale, inclusiv asupra unei persoane dragi. Ti se pare cumva familiara aceasta situatie?

Daca te simti exceptional de bine, forta campului tau magnetic creeaza in jurul tau un scut pe care nicio vibratie negativa nu il poate penetra. De aceea, negativitatea celor din jurul tau nu te poate atinge, alunecand pe langa scutul tau emotional fara sa te afecteze in niciun fel.

Pe de alta parte, daca cineva iti spune ceva neplacut si te simti atins, este bine sa fii constient ca nivelul tau de vibratie a scazut, intrucat negativitatea celeilalte persoane a trecut de bariera scutului tau emotional. In astfel de cazuri nu merita sa faci decat un singur lucru: sa te scuzi politicos si sa pleci, urmarind sa iti ridici din nou nivelul de vibratie personal. Doua campuri aflate pe aceeasi vibratie se amplifica rapid atunci cand intra in contact, iar daca vibratia respectiva este negativa, nimic bun nu poate iesi din aceasta situatie.
Cu siguranta cunosti acest lucru din experienta ta personala: doua campuri negative care interactioneaza nu reprezinta deloc un lucru placut!

Related:  Sangele . Afectiuni ale sangelui - leucemia

„Daca este lasata sa se linisteasca, apa plina cu mal devine curata.” – Lao Tzu 

Daca te simti trist, dezamagit, frustrat sau daca ai orice alta traire negativa, inseamna ca percepi lumea exterioara prin filtrul vibratiei respective. De aceea, intreaga lume ti se va parea trista, dezamagitoare sau frustranta. Atunci cand privesti lumea prin filtrul sentimentelor negative, este imposibil sa vezi ceva frumos sau bun in ea. Este foarte usor sa intri astfel intr-o spirala descendenta, caci aceasta stare de spirit va continua sa atraga in viata ta persoane, evenimente si circumstante negative, si peste toate nu iti va fi deloc usor sa gasesti solutii pentru problemele tale atat timp cat nu iti vei schimba starea de spirit. Schimbarea starii de spirit este infinit mai usoara decat incercarea de a schimba circumstantele exterioare. De fapt, nicio actiune fizica executata in lumea exterioara nu va putea schimba vreodata situatia in care te afli. In schimb, daca iti vei schimba starea emotionala de spirit, circumstantele exterioare se vor schimba de la sine!

„Puterea provine din interiorul nostru, dar noi nu o putem primi pana cand nu o daruim.” – Charles Haanel

Atunci cand cineva este inconjurat de campul magnetic al bucuriei, simpla sa intrare intr-o incapere este suficienta pentru a lumina atmosfera. Oamenii populari si cu personalitati magnetice sunt intotdeauna cei care se simt bine in pielea lor. Bucuria care ii inconjoara este atat de puternica incat atrage pe toata lumea in jurul lor.

Pe scurt, cu cat te vei simti mai bine si cu cat mai multa iubire vei emana, cu atat mai magnetic si mai dilatat va deveni campul care te inconjoara, atragand in viata ta toate persoanele si circumstantele
care iti sunt pe plac! Imagineaza-ti cum ar putea fi viata ta…

Rhonda Byrne

2 Replies to “Iubirea este un scut”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.