A avea incredere totala in voi insiva

incredere A avea incredere totala, implicita si irefutabila in voi insiva – si compasiune totala fata de voi – este cheia. Acesta este secretul Maiestriei. Nu trebuie sa scrieti volume despre aceasta, nu trebuie sa aveti multe scoli si sa faceti multe cursuri despre aceasta – ea doar este. Daca doar alegeti acest lucru. Este de-o simplitate eleganta si totusi unii o fac dificil si complex.

Pe masura ce va incredeti in voi tot mai mult in fiecare zi, va deschideti fata de ceea ce sunteti voi, nu doar fata de identitatea pe care o aveti acum, ci fata de adevaratul Voi. Cand va deschideti prin incredere fata de voi, veti descoperi ceea ce este Necunoscutul, ceea ce este cu adevarat Inexplicabilul si veti intelege de ce este dificil de pus in cuvinte. Veti intelege de ce nu ne place deloc sa folosim cuvinte ca “Spirit” sau “Dumnezeu” pentru a-l defini, si veti descoperi ca acesta este deja in voi – insa nu este prins inauntru sau limitat la interior. Este in interiorul vostru ,insa este o parte a voastra care este foarte expansiva si indescriptibila. Nu poate fi definita ,ci doar descoperita si experimentata.

Am vorbit de asemenea despre energia Merlin. Merlin este cel care merge in necunoscut. Descoperitorul, exploratorul. Am vorbit despre conceptul de magie, care nu este mai mult decat ceea ce aveti inca de cunoscut si inteles.

Sa le combinam pe cele doua aici pentru moment intr-un scurt exercitiu. Am sa va pun repede o serie de intrebari, si voi veti avea incredere in voi si in raspunsurile care va vin. Ele vor veni de la voi. Nu vin de la nici o energie din afara, raspunsurile vin numai de la voi. Puneti-va aceste intrebari cu voce tare, apoi asteptati nu mai mult de doua secunde sa simtiti raspunsul imediat:

Care este titlul primei voastre carti?
Care este numele primului cantec pe care il veti scrie?
Cum veti aduce abundenta financiara in viata voastra?
Care este cel mai important lucru pe care-l puteti face acum in relatia cu alti oameni?

Vedeti voi,mergem repede, iar voi incercati sa spuneti ”Incetineste, am nevoie de timp pentru raspuns”, dar aceasta se intampla pentru ca incercati sa ganditi raspunsul. Aici este momentul cand intra energia Merlin, increderea vine cand voi doar simtiti raspunsul. Nu veti auziti cuvinte aici, ci doar veti simti ceva, chiar daca poate fi nedefinibil. Poate fi doar o cunoastere sau un sentiment.

Iata mai multe intrebari :

Care este cel mai bun lucru pe care-l puteti face pentru corpul vostru chiar acum?
Care este numele care vi se potriveste cel mai bine in acest moment prezent?
Cum arata corespondentii vostrii angelici?
Care este jocul vostru favorit?
Care a fost cel mai important lucru in anii timpurii ai copilariei voastre?
Ce v-ar place sa creati chiar acum?
Care este cel mai important lucru in legatura cu relatia cu voi insiva?
Ce veti face in legatura cu serviciul vostru?
Ce va aduce claritatea in viata voastra chiar acum?
Care este singurul si cel mai mare lucru care va retine?
Unde v-ar place sa traiti?
Ce va face mare bucurie, pentru voi insiva?
Cati bani doriti sa aveti in banca?
Cine v-a mintit de curand?
Care este cel mai mare vis al vostru astazi?
Unde veti merge de aici?
Cum v-ar place sa va strig?
Unde v-ar place sa calatoriti?
Care este frica voastra cea mai mare?
Care este urmatorul vostru pas?

Vedeti voi, exista un raspuns. Acesta era acolo pentru ca raspunsurile la oricare din aceste intrebari sunt in campul vostru de constiinta sau in potentialul vostru. Poate nu ati recunoscut raspunsul, poate ca ati evitat raspunsul. Parte din voi nega chiar, ca raspunsurile au venit. Dar fiecare raspuns care v-a venit – aveti incredere in el.

Voi spuneti ”Dar nu am avut timp sa ma gandesc la el, doar a venit. Era nebunesc! ”Nu este nebunesc, exista un motiv ca a venit la voi. Acum, raspunsul – si motivul raspunsului – poate avea multe straturi sau nivel, si poate ca voi ati perceput doar unul singur. Cand explorati raspunsurile pe care tocmai vi le-ati dat, explorati si celelalte fatete a fiecarui raspuns , de asemenea. Am spus intotdeauna ca este vorba despre a merge mai in adancime cu energia, a merge in alte straturi. Dar faceti aceasta fara gandire. Faceti aceasta in aceeasi constiinta cu care tocmai ati raspuns la aceste intrebari.

Exista o tendinta sa banalizati ce auziti si spuneti ”Nu stiu de unde a venit aceasta”. A venit de la voi,din propriul vostru camp de energie. Statea acolo asteptand oportunitatea sa zboare si sa se prezinte, si stia ca trebuia sa sara repede pana cand oportunitatea era prezenta .

Amintiti-va aceasta . Este aceasta simplitate. Acesta este un mic joc pe care-l puteti juca oricand .

Puneti orice intrebare. Sa aveti pe cineva sa le puna pentru voi. Faceti aceasta cu grupul vostru … dar apoi aveti incredere in raspunsuri, indiferent cat de dificile par sa fie. Poate ca a fost un raspuns negativ, poate nu a fost ce doreati sa auziti, insa a fost un motiv ca el a venit la voi.

Vedeti voi, aceasta este ceea ce Merlinii au stiut intotdeauna. Ei nu se blocau cu analizele intelectuale pentru ca daca o facea, ei bine, nu ar mai fi fost Merlini. Ar fi ajuns blocati si niciodata nu ar mai fi fost capabili sa traverseze dimensiunile, nefiind capabili niciodata sa schimbe peisajele realitatii lor.

Asa simplu cum a fost acest exercitiu, amititi-va de energia lui, pentru ca asta este asemenea cu ce inseamna a fi Merlin, a fi Maestrul. Aceasta este cunoasterea intuitiva si acceptarea a ceea ce vine prin. Este increderea implicita de a permite doar ca raspunsul sa vina.

Acum, poate ca spuneti ”Nu am primit nici un raspuns’.Ba da, ati primit. Voi ati cautat ceva anume, ceva specific, ati cautat cuvinte, de exemplu, si raspunsul poate sa intre doar ca un sentiment. Raspunsul poate sa vina ca o scurta imagine, sau ca un flash de cunoastere. Raspunsul poate sa fie doar un singur cuvant , sau puteti auzi o intreaga proprozitie sau paragraf care va este spus si pe care ati incercat sa il descifrati. Dar esenta este inca acolo si va ramane acolo. Puteti reveni la oricare din intrebari ,oricand, si sa va intrebati ce ati simtit in acel moment.

Respirati adanc si amintiti-va cat a fost de simplu, si amintiti-va ca aceasta este experienta increderii in voi insiva. Ea nu vine de nicaieri de altundeva.Sunt multe fiinte angelice cu voi, supervizand acest exercitiu pentru a se asigura ca nu interfereaza alte energii. Nu era nimeni altcineva, raspunsurile au venit de la voi .

Adamus Saint-Germain, Maestru Ascensionat canalizat prin Geoffrey Hoppe

Related:  Oare ce incearca acest om sa ma invete?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro