Iubirea este puterea care conecteaza totul

Iubirea este„Cand toti oamenii din lume vor ajunge sa se iubeasca
unii pe altii, cei puternici nu ii vor mai asupri pe cei slabi,
majoritatea nu va mai asupri minoritatile,
cei bogati nu ii vor mai asupri pe cei saraci,
cei faimosi nu ii vor mai dispretul pe cei umili,
iar cei vicleni nu ii vor mai amagi pe cei inocenti.”
Mozi (aproximativ 470-391 I. Ch.)- Filozof chinez

loading...

Tu ai in fiecare zi nenumarate ocazii de a le oferi celorlalti oameni iubirea ta prin intermediul sentimentelor pozitive. Ori de cate ori te simti fericit, tu le transmiti celor din jur o stare pozitiva de iubire, care se va intoarce apoi asupra ta intr-o masura mult mai mare decat iti imaginezi la ora actuala.

Daca ii transmiti unui alt om o stare pozitiva de spirit, iar el reuseste sa o transmita mai departe, la fel ca un bulgare de zapada, toata aceasta pozitivitate se va intoarce asupra ta, indiferent cat de departe a calatorit ea. In acest fel, nu numai ca vei primi inapoi iubirea pe care i-ai daruit-o primei persoane, dar vei primi intreaga iubire care a fost transmisa mai departe, unui numar de oameni care poate fi nelimitat! Aceasta vibratie inalta se va intoarce la tine deghizata sub forma unor persoane, evenimente si circumstante pozitive care iti vor transforma radical viata in bine.

In mod similar, daca influentezi negativ o alta persoana intr-o asemenea masura incat aceasta reuseste sa isi transmita negativitatea inclusiv altor persoane, toata aceasta negativitate se va intoarce asupra ta, sub forma unor circumstante negative care iti vor afecta situatia financiara, cariera, starea de sanatate sau relatiile.
Asa cum spuneam, tu primesti intotdeauna ceea ce oferi.

„Daca esti afectat negativ de o situatie exterioara,
durerea ta nu se datoreaza situatiei propriu-zise,
ci reactiei tale in fata ei. Din fericire, tu iti poti revizui
oricand doresti aceasta reactie.” Marcus Aurelius (121 – 180)

Ori de cate ori te simti plin de entuziasm, fericit si bine dispus, aceste sentimente pozitive ii influenteaza pe toti cei din jurul tau.
Chiar daca interferezi doar cateva momente cu o persoana intr-un magazin, in autobuz sau in lift, buna ta dispozitie ii poate influenta starea de spirit, iar efectul acestei transformari asupra propriei tale vieti va fi uluitor.

„Retine: nu exista acte minore de bunatate.
Fiecare astfel de fapta genereaza efecte in lant,
care nu se vor sfarsi niciodata.” Scott Adams (N. 1957)

Iubirea este intotdeauna solutia pentru toate problemele tale relationale. Tu nu vei putea imbunatati niciodata o relatie cu ajutorul negativitatii. De aceea, aplica Procesul Creator in cazul relatiei pe care doresti sa o transformi si ofera-i celeilalte persoane iubirea ta pentru a o putea primi la randul tau.

Aplica Cheile Puterii in cazul particular al relatiilor tale. Observa toate lucrurile care iti plac si intoarce-ti spatele celor care nu iti sunt pe plac. Imagineaza-ti ca ai o relatie perfecta pe vibratia suprema a iubirii si incearca sa simti acest lucru. Daca ti se pare dificil sa te simti bine atunci cand vine vorba de relatia ta, iubeste cat mai mult celelalte persoane si situatii din jurul tau si incearca sa nu mai observi aspectele negative ale relatiei tale.

Iubirea poate face minuni! Tot ce trebuie sa faci tu este sa te simti bine, iar negativitatea care iti afecteaza relatia va disparea de la sine.

Ori de cate ori te confrunti cu o situatie neplacuta in cadrul relatiei tale, solutia este intotdeauna iubirea! Situatia se va rezolva apoi prin modalitati pe care la ora actuala nu le poti banui, dar se va rezolva
cu siguranta, atat timp cat iti vei pastra starea pozitiva de spirit.

Mesajul pe care ni l-au transmis Lao Tzu, Buddha, lisus, Mahomed si alte fiinte iluminate a fost cat se poate de explicit si de limpede: iubiti!

Indiferent cu ce persoana intri in contact, tu ai de ales intre doua extreme: fie ii oferi iubirea ta, fie nu. Ceea ce iti va oferi viata in continuare depinde de alegerea ta.

Ofera-le iubire semenilor tai prin gesturile tale pline de bunatate, prin sprijinul pe care li-l acorzi, prin recunostinta ta sau prin orice alte sentimente pozitive, iar aceste vibratii inalte se vor intoarce in viata ta multiplicate sub forma circumstantelor pozitive care iti vor afecta toate domeniile vietii.

Cauta intotdeauna aspectele pozitive din relatia ta si observa-le intr-o masura mai mare decat pe cele negative. Daca vei proceda astfel, cealalta persoana va parea ca se transforma sub ochii tai.
Pur si simplu nu o sa-ti vina sa crezi ce se intampla.

Atunci cand incerci sa schimbi o alta persoana, convins ca stii ce este mai bine pentru ea, sau atunci cand crezi ca tu ai dreptate si ea nu, tu nu ii oferi iubirea ta!

Atunci cand te simti fantastic de bine, forta campului tau magnetic creeaza in jurul tau un scut impenetrabil, pe care nicio vibratie negativa nu il mai poate strapunge.

Este mult mai usor sa iti schimbi starea de spirit decat sa incerci sa schimbi circumstantele din lumea exterioara. Schimba-ti sentimentele si vei schimba astfel circumstantele exterioare.

Cu cat daruiesti mai multa iubire si cu cat te simti mai bine, cu atat mai puternic si mai dilatat devine campul tau magnetic, atragand in viata ta tot ceea ce iubesti.

Rhonda Byrne

Loading...

One Reply to “Iubirea este puterea care conecteaza totul”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.