Vindecand cancerul dinlauntru inafara

cancerulUn ghid practic pentru tratarea cancerului folosind dieta naturista si un nou mod de viata. Acesta film documentar da la o parte cortina si ne descopera cum miliardele de dolari investite în tratamentele pentru cancer sunt nejustificate, cum de zeci de ani nu s-a facut practic nici un progres real, cine sunt cei interesati sa pastreze aceasta stare de lucruri si cum pierde, de fapt, bolnavul de cancer.
Prima parte a filmului se ocupa de esecurile tratamentelor conventionale împotriva cancerului si arata cum medicina conventionala exagereaza beneficiile tratamentelor în timp ce minimizeaza riscurile. Acest documentar va va furniza informatiile de care aveti nevoie pentru a evalua cu precizie riscurile si beneficiile oricarui tratament pentru cancer si le ofera si doctorilor specialisti argumente inteligente în sprijinul unor astfel de tratamente.
În a doua parte a documentarului aflati unde sa va îndreptati atentia daca descoperiti simptome de cancer sau suferiti deja de aceasta boala si care sunt adevaratele remedii si tratamente naturiste. Tratarea cancerului arata cum cancerul poate fi vindecat cu succes cu tratamente bazate pe diete si suplimente naturale .

Bolnavii de cancer cad în depresie şi regretă trecutul. Dacă jignim prin cuvinte persoana iubită putem să ne alegem cu un cancer la buze, la limbă sau gingii, iar dacă vom critica în permanenţă ne vom îmbolnăvi de hepatită sau cancer hepatic. Dacă ne vom supăra în permanenţă pe persoana iubită, pe sine şi pe soartă ne vom îmbolnăvi de cancer la piept, iar dacă vom gândi agresiv despre cei apropiaţi riscăm un cancer la stomac. Când nu iubim lumea înconjurătoare au de suferit plămânii. Cauza oncologiei este incapacitatea de a accepta o situaţie traumatizantă, un protest interior continuu împotriva ei. Protestul interior împotriva oricărei situaţii este de fapt, împotriva destinului şi a voinţei Creatorului. Deseori ne supărăm pe situaţiile create de noi înşine. De regulă, cancerul este o crimă foarte gravă împotriva iubirii.
Cauza cancerului nu se află nici in interiorul organismului, nici la suprafaţa lui, ci în câmpul care-l înconjoară pe om. Deşi emoţiile noastre sunt nemijlocit legate de trup, ele au totuşi o origine spaţială, de câmp. Adică se îmbolnăvesc mai întâi sentimentele noastre, emoţiile. În acelaşi timp are loc o deformare a structurilor de câmp. Acolo unde acestea se apropie de corp, încep să se producă modificări ale învelişurilor epiteliale. După asta, peste un timp oarecare, tumoarea poate apărea deja în interior. De aceea, deformarea epiteliului protejează, într-o oarecare măsură, organismul de îmbolnăvire. Cu alte cuvinte, dacă omul are în locul respectiv o rană sau o eczemă, lucrul acesta reduce întrucâtva deformarea structurilor lui de câmp. În Saosalito, lângă San-Francisco, un medic a analizat câteva mii de cazuri de vindecare spontană de cancer şi toate cazurile aveau în comun un singur lucru: înainte de vindecare avuseseră loc schimbări radicale în destin, adică o rupere de regimul obişnuit de viaţă care sugea toată energia, şi din viaţa anterioară, şi din cea prezentă. Iar dacă în suflet există iubire, putem începe o nouă viaţă şi atunci boala rămâne în trecut. Umorul distruge percepţia obişnuită a lumii. Acel ceva pe care noi de obicei îl condamnăm, care ne deprimă, de care ne este frică sau de care ne este milă, în anecdotă stârneşte numai râsul. De aceea umorul este deseori mai aproape de logica Divină decât o morală trasă în mod serios. Acum, numeroşi medici încep să folosească umorul ca medicament. Deja a devenit arhicunoscut cazul unui bolnav de cancer fără speranţe care a hotărât în cele din urmă să vizioneze toate filmele de comedie, iar după aceasta s-a însănătoşit. Conform medicinei orientale, omul reprezintă, mai întâi de toate, un sistem energetic, în interacţiune cu întreaga lume. Dezvoltarea ulterioară a medicinei oficiale a dus la conştientizarea faptului că la baza maladiei stă scăderea imunităţii, inclusiv cancerul fiind provocat de tulburări ale sistemului imunitar. Sistemul imunitar este legat de energetica organismului şi depinde de aceasta. Diagnosticarea şi influenţarea sistemului energetic reprezintă domenii promiţătoare ale medicinei contemporane. Există însă şi alţi factori de care depinde starea fizică a organismului. – S.N.Lazarev

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.