Puterea si relatiile

relatiile„Proiecteaza asupra oricarei persoane cu care intri in contact, indiferent cat de minor este acest contact, intreaga iubire, afectiune si bunatate de care esti capabil, si fa acest lucru fara a astepta nimic in schimb.
Daca vei proceda in acest fel, viata ta nu va mai fi niciodata aceeasi.”- Og Mandino

loading...

Iubirea este legea universala, care se aplica in toate domeniile vietii. In niciun alt domeniu nu este insa atat de evident acest lucru ca in domeniul relatiilor. Fortei iubirii nu-i pasa in ce masura cunosti sau nu o persoana, daca aceasta iti este prieten sau dusman, o persoana draga sau un necunoscut. Ei nu-i pasa daca ai de-a face cu un coleg de munca, cu un sef, cu un partener de afaceri, cu un parinte, cu un copil, cu un elev sau cu vanzatoarea care te serveste la magazin. Indiferent cine este persoana cu care intri in contact, tu nu ai decat doua posibilitati: fie iti manifesti iubirea fata de ea, fie nu. Si la fel ca intotdeauna, tu primesti ceea ce daruiesti.

Relatiile reprezinta cel mai important canal al iubirii. De aceea, prin iubirea pe care o oferi in cadrul relatiilor tale interumane tu iti poti schimba in bine intreaga viata. Pe de alta parte, relatiile pot deveni cea mai mare capcana a vietii, caci foarte multi oameni se folosesc de ele ca de pretextul suprem pentru a nu oferi iubire!

Secretul relatiilor

Viata ne prezinta cele mai variate circumstante, pentru a le putea alege pe cele pe care le preferam. Printre altele, ea ne prezinta diferiti oameni pentru ca noi sa putem alege lucrurile care ne plac la ei, astfel incat sa putem intoarce spatele aspectelor care ne displac. De buna seama, daca o persoana ne displace complet, noi nu trebuie sa inventam calitati pe care nu le are, ci doar sa ne distantam de ea, fara a-i oferi niciun fel de sentimente negative.

A te distanta de cineva care nu iti place inseamna a te simti relaxat, nu iritat, in preajma sa. Inseamna a constientiza ca viata iti ofera astfel posibilitatea de a face o alegere. Nu are niciun rost sa te certi cu el pentru a-i dovedi ca greseste, sa il acuzi sau sa il invinovatesti, ori sa incerci sa il schimbi pornind de la premisa ca tu esti cel care are dreptate. Niciuna din aceste atitudini si comportamente nu are nimic de-a face cu iubirea. Dimpotriva!

„Sufletul tau este hranit atunci cand esti bun si este distrus atunci cand esti crud.”- Regele Solomon

Atunci cand te situezi pe frecventa iubirii, singurii oameni care pot intra in viata ta sunt cei care emana aceeasi frecventa.

Asa cum tu ai zile in care te simti fericit si altele in care te simti iritat sau trist, manifestand astfel cele mai variate ipostaze, la fel au si ceilalti oameni, inclusiv cei cu care intretii relatii. Dincolo de aceste
ipostaze se afla insa intotdeauna aceeasi persoana. De aceea, daca te vei simti fericit, oamenii pe care ii cunosti vor avea tendinta sa iti prezinte ipostaza lor fericita. Nu poti beneficia insa de aceasta
ipostaza decat daca incepi prin a fi tu insuti fericit!

Desigur, asta nu inseamna ca tu esti responsabil in vreun fel pentru fericirea celorlalti oameni. Fiecare este responsabil pentru viata sa, inclusiv pentru fericirea de care se bucura. Legea atractiei are insa grija ca atunci cand te simti fericit sa atragi inevitabil ipostazele fericite ale oamenilor cu care ai de-a face.a in viata ta sunt cei care emana aceeasi frecventa.

„Fericirea noastra depinde numai de noi.”-Aristotel

– Indiferent cu ce persoana intri in contact, tu ai de ales intre doua extreme: fie ii oferi iubirea ta, fie nu. Ceea ce iti va oferi viata in continuare depinde de alegerea ta.

– Ofera-le iubire semenilor tai prin gesturile tale pline de bunatate, prin sprijinul pe care li-l acorzi, prin recunostinta ta sau prin orice alte sentimente pozitive, iar aceste vibratii inalte se vor intoarce in viata ta multiplicate sub forma circumstantelor pozitive care iti vor afecta toate domeniile vietii.

Rhonda Byrne

Loading...

One Reply to “Puterea si relatiile”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.