Dumnezeu este Sursa din care izvorasc toate fortele

Dumnezeu Iisus a spus: „Cautati mai intai imparatia lui Dumnezeu… si toate celelalte vi se vor darui.”
Dumnezeu este Puterea Suprema; Sursa din care izvorasc toate fortele; Iubirea din spatele tuturor iubirilor; Artistul Suprem din intreaga arta. Focalizeaza-ti atentia asupra lui Dumnezeu – Forta Magnetica Suprema – si permite-I sa te incarce cu magnetismul Sau divin.

Cand meditezi profund asupra Tatalui Ceresc, il iubesti cu toata inima si te simti complet linistit si impacat in Prezenta Sa, fara sa doresti nimic altceva, magnetismul Sau iti va aduce tot ce ai visat, si mult mai mult. Daca-L iubesti pe Dumnezeu doar pentru Sinele Sau si nu pentru ce ti-ar putea darui, lasandu-te in voia magnetismului Sau atotputernic, incet-incet, acea Putere inimaginabila va incepe sa ti se manifeste in inima si minte si, in momentul aparitiei unei dorinte oricat de mici, intreaga existenta se va pune in miscare pentru a o indeplini. Iubirea neconditionata transmisa neincetat Tatalui Ceresc este vehiculul prin care El ii impulsioneaza pe ceilalti oameni sa actioneze pentru indeplinirea tuturor dorintelor pe care le ai.
Dar, pentru a-ti dezvolta magnetismul divin, acea atractivitate spirituala prin care-ti poti implini tot ce doresti, este necesar sa nu intretii in inima si minte decat dorinte bune, nobile si pure. Mediteaza profund si trimite-I lui Dumnezeu chemarea sufletului tau:

„Doamne, coboara in templul corpului meu. Chiar daca este batran, bolnav si sufera de pe urma atator imperfectiuni, stiu ca Tu vei descinde in el imediat ce vei vedea ca iubirea-mi pentru Tine este totala si neconditionata.”

Imediat ce realizezi ca trupul – care odata iti era atat de drag – nu este decat un vehicul prin care se manifesta stralucirea eterna a sufletului, vei incepe sa acorzi din ce in ce mai multa importanta vietii launtrice si nu vei mai cauta sa-ti indeplinesti tot felul de dorinte materiale desarte. Fiinta divina care-L iubeste pe Dumnezeu mai mult decat pe ea insasi va vedea ca atractivitatea, magnetismul manifestat prin instrumentalitatea corpului este insusi Dumnezeu; atunci isi va pierde definitiv atasamentul fata de trupul grosier:

Related:  Totul este proiectie din interiorul d-voastra

„O Doamne, indiferent ca trupu-mi paseste pe pamant preamarind neostoit numele Tau, ori ca se cufunda in oceanul mortii, eu sunt vesnic langa Tine. Viata si moartea isi pot fredona la nesfarsit cantecele – insa eu sunt unul cu Simfonia Eternitatii. Moartea nu ma poate atinge, pentru ca eu sunt insasi Suflul, Respiratia Vietii Vesnice.”

Sa ne rugam impreuna: „Tata Ceresc, am inlaturat din inima si minte toate gandurile rele si negative. Orbit fiind de placerile trupesti si ferecat in lanturile materialismului, nu Ti-am recunoscut Infinitatea; dar acum prezenta Ta magnetica m-a transformat in intregime si m-a ajutat sa realizez ca sunt creat dupa chipul si asemanarea Ta. Curentii Tai magnetici imi curg neincetat prin brate; magnetismul intelepciunii Tale imi alimenteaza necontenit creierul; magnetismul iubirii Tale imi inalta inima; magnetismul divin al Bucuriei Tale imi fericeste sufletul. Aum, Pace, Amin”.
John Loren &Paula Sandford

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.