Totul se naste din gand

fashiondays.ro

 gand La inceputurile voastre, cand gandul s-a contemplat pe sine, el s-a extins in principiul gandirii numit lumina. Lumina a fost prima creata, intrucat, ori de cate ori gandul este contemplat si extins, el se coboara intotdeauna la frecventa vibrationala ce emite lumina. Asadar, lumina este prima forma coborata a gandului contemplat si extins.

Mostenirea voastra initiala dateaza de la nasterea luminii, deoarece fiecare particula de lumina nascuta din primul gand contemplat a devenit o individualitate, un Dumnezeu, un fiu. Astfel, la nasterea creatiei, toti au devenit ceea ce numiti fiinte de lumina.

loading...

Toate individualitatile au fost create in acelasi moment. Toate entitatile care au existat sau vor exista vreodata au fost create din gand, in lumina – in clipa in care Dumnezeu s-a contemplat pe sine. Lumina ce emana din spatiul gandului a devenit adiacenta la si parte din mintea lui Dumnezeu – fluxul a tot ce inseamna gand, numit cursul gandirii.

Lumina ce a devenit fiecare dintre voi, a fost si este inteligenta ce sunteti; este Dumnezeu in forma Sa extinsa de lumina. Acea lumina Divina, care este corpul vostru initial si permanent, este spiritul fiintei voastre sau ceea ce eu numesc Dumnezeul launtric, caci Spiritul vostru este Dumnezeu – mintea lui Dumnezeu, in forma unica. Pana in ziua de astazi voi posedati Spiritul original, sinele-Dumnezeu original, corpul original de lumina ce ati devenit in toata slava voastra, in clipa in care gandul – Tatal vostru preaiubit – s-a contemplat si s-a extins intru lumina. La inceputuri, cand gandul, sau Dumnezeu, a trecut prin Spiritul fiintei voastre, a fost creata o emotie, dar a fost trecatoare. Astfel, sufletul a fost creat prin intermediul fortei voastre creatoare, pentru a captura fluviul de iubire ce emana de la Dumnezeu Tatal. A fost creat in scopul de a atrage gand din fluxul continuu al cursului gandirii si de a-l aduce intr-un stadiu de nemiscare ~ ceea ce se numeste memorie – sub forma de emotie.

Sufletul, ce este gazduit in Spiritul vostru, este ceea ce v-a dat posibilitatea de a fi un principiu creativ. Pentru ca, pentru a putea crea, trebuie sa aveti capacitatea de a pastra clar si constant in memorie imaginea gandului. Procedand astfel, puteti contempla gandul si il puteti extinde in valorile creatoare pe care le numiti realitate.

De exemplu, pentru a crea o floare noua si unica, trebuie sa contemplati gandul unei flori care se naste. Gandul unei flori este preluat din fluxul de gand continuu, cu care Spiritul sau lumina fiintei voastre este unit. Apoi, gandul este pastrat limpede in suflet, ca imagine, sub forma de emotie. Prin dorinta, puteti sa va amintiti de imaginea gandului „floare”, sa o contemplati si sa o extindeti, in orice forma, culoare sau marime doriti. Puteti crea o floare oricum si oricand vreti. Prin mentinerea gandului perfect nemiscat, in memorie, puteti sa ii redati imaginea perfect.

Daca nu ati avea suflet, nu l-ati putea extinde pe tatal in forma creata, caci nu ati putea face ca gandul sa stea nemiscat pentru a-l contempla si a-l extinde intru creatie.

Ceea ce voi numiti creatie este, in realitate, valoarea vietii ce a existat dintotdeauna. Creatia nu are inceput si, in mod cert, nu are sfarsit. Cei ce creeaza din substanta gandului sunteti voi toti – entitatile de lumina, Dumnezeii. Totul a fost creat de catre fii, din gandul ce tatal este, si orice ar crea fiii, devine Sinele extins al tatalui.

Tot ce vedeti in jurul vostru se numeste materie. Tatal este materia – caci totul este Dumnezeu. Insa creatorii si arhitectii materiei sunteti voi toti, cei mai iscusiti artizani – Dumnezeii care sunteti – intrucat voi ati avut inca de la inceput inteligenta de a crea, in materie, orice ideal ce poate fi imaginat cu ajutorul gandului.

Totul se naste din gand – totul. Orice lucru material s-a nascut dintr-un gand ce a fost imbracat in emotie, pentru a forma un ideal de creatie. Inainte de a se fi creat ceva, a fost imaginat intai gandul, prin intermediul sufletului, ca ideal. Toate lucrurile materiale au fost create dintr-un gand-ideal imaginat de Dumnezei si alcatuit de acestia din materia ce tatal este.

Intreaga materie este invaluita de lumina. Oamenii vostri de stiinta incep sa suspecteze – iar suspiciunea lor este corecta – ca, daca se coboara sau se incetineste frecventa de vibratie a luminii, aceasta devine materie densa. Si de unde a aparut lumina? Din gand, Dumnezeu.

Ori de cate ori contemplati gandul si il acceptati din punct de vedere emotional, gandul se extinde, ajungand sa vibreze la frecventa luminii. Daca incetiniti miscarea particulelor de lumina si o comprimati, creati electrum – un camp electromagnetic ce are poli pozitivi si negativi, pe care voi il numiti electricitate. Daca incetiniti si comprimati gandul si mai mult, dincolo de campurile electromagnetice, electrumul se coaguleaza, luand forma materiei dense. Materia densa se coaguleaza apoi in structuri moleculare si celulare, numite forma. Iar forma este mentinuta la un loc de catre gandul pe care sufletul si l-a imaginat ca ideal de creatie.

Toate lucrurile sunt create prin luarea a ceea ce nu are viteza – gandul – si extinderea sa in ceea ce are viteza – lumina – iar apoi prin incetinirea luminii pana se creeaza tot ceea ce vedeti in jurul vostru.

Maestri preaiubiti, voi sunteti cei care ati creat, prin propriile procese de gandire, frumusetea si splendoarea a Tot Ceea Ce Este. Voi ati creat toate lucrurile – din gand, transformat in lumina, apoi in electrum, in materie, in forma – pur si simplu, prin faptul ca v-ati gandit si le-ati simtit pentru a fi materializate, deoarece voi, care ati fost gand incetinit la stadiul de lumina, ati contemplat lumina ce ati devenit si ati iubit lumina ce erati – iar astfel, ati incetinit si mai mult lumina, creand electrumul. Cand ati contemplat electrumul ce Dumnezeu devenise prin intermediul procesului vostru de gandire, ati coborat electrumul in materie densa – sau gand coagulat – cea mai joasa forma a gandului si totusi, o alta dimensiune a Tatalui intru El insusi.

Asadar, prima voastra miscare a fost recunoasterea a ceea ce se numeste stiinta gandului in materie. Iar aceasta stiinta nu a fost predata niciodata; ea este pur si simplu inteleasa, caci este un proces al vietii, la care ati luat parte. Din aceasta stiinta, din aceasta cunoastere, au luat nastere formele create.
Ramtha

Interesant de citit si:
Related:  Totul se iartă cu excepţia păcatului împotriva Duhului Sfânt

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.