Vorbeste despre lucrurile care iti plac

vorbestiAtunci cand vorbesti despre dificultatile cu care te confrunti, indiferent daca este vorba de bani, de o relatie, de o boala sau de scaderea profitului afacerii tale, tu nu vorbesti despre ceva placut.
Atunci cand comentezi un eveniment negativ despre care ai auzit la stiri sau vorbesti despre o persoana al carei comportament te-a iritat, tu nu vorbesti despre ceva placut.
Atunci cand descrii ce zi proasta ai avut, cum ai intarziat la intalnire, cum ai fost blocat in trafic sau cum ai ratat la mustata autobuzul, tu nu vorbesti despre ceva placut. Exista multe lucruri minore care se intampla in flecare zi.

In cazul in care cazi in capcana descrierii si comentarii tuturor lucrurilor neplacute din viata ta, oricat de minore ar fi, acestea vor atrage in scurt timp noi conflicte si noi dificultati cu care te vei confrunta.

De aceea, focalizeaza-te intotdeauna asupra micilor intamplari fericite ale zilei. Vorbeste despre intalnirea care a decurs bine, despre faptul ca iti place sa ajungi la timp atunci cand ai promis, despre cat de bine este sa fii sanatos, despre profitul pe care ti-ar placea sa il obtii. Descrie situatiile si interactiunile din timpul zilei care au decurs minunat.

Vorbeste intotdeauna despre ceea ce iti place si despre ceea ce iubesti, astfel incat cuvintele tale sa atraga in viata ta si mai multa iubire. Daca nu te gandesti decat la lucrurile negative din viata ta si daca vorbesti la infinit despre ele, la fel ca un papagal, tu iti creezi singur o inchisoare in jurul tau, ca un fel de colivie. Ori de cate ori vorbesti despre ceea ce nu iti place, tu adaugi o noua bara la aceasta colivie si te separi singur de lucrurile bune pe care ti le-ar putea oferi viata.

Oamenii care traiesc vieti minunate vorbesc mai mult despre lucrurile care le plac (pe care le iubesc). In acest fel, toate usile li se deschid si ei capata un acces nelimitat la tot ce are viata bun de oferit. De aceea, se simt liberi ca pasarile pe cer. Asadar, daca doresti sa te bucuri de o viata minunata, distruge barele coliviei pe care ti-ai creat-o singur. Ofera iubire, vorbeste numai despre ceea ce iti place, iar iubirea te va elibera!
„Atunci veti cunoaste adevarul
si adevarul va va elibera.”- Evanghelia dupa Ioan 8:32
Nimic nu este imposibil pentru forta iubirii. Indiferent cine esti si cu ce situatie te confrunti, forta iubirii te poate elibera.

Si tu iti poti schimba viata, intrucat dispui de capacitatea infinita de a vorbi numai despre lucrurile care iti plac (si de a te gandi la ele), atragandu-le astfel in viata ta! De fapt, puterea de care dispui este chiar mult mai mare decat aceasta capacitate, intrucat legea atractiei raspunde nu doar la gandurile pline de iubire, ci si la sentimentele de acest fel. Asadar, trebuie sa simti iubirea daca doresti sa ii strunesti puterea!
„Iubirea este implinirea legii.”- Sfantul Pavel

Afirmatii care emana putere
● Iubirea nu este niciodata slaba, gingasa sau delicata. Ea este forta pozitiva a vietii! Iubirea este cauza oricarei realitati pozitive sau bune.
● Tot ce iti doresti sa devii, sa faci sau sa ai deriva din iubire.
● Forta pozitiva a iubirii poate crea orice realitate benefica, poate spori lucrurile bune din viata si poate schimba orice situatie negativa.
● In fiecare zi si in fiecare clipa tu faci o alegere si te decizi daca doresti sau nu sa iubesti si sa strunesti puterea pozitiva a iubirii.
● Legea atractiei este legea iubirii. Aceasta este legea care iti guverneaza viata.
● Tu nu poti primi decat ceea ce daruiesti. Daca daruiesti pozitivitate, primesti automat pozitivitate. Daca daruiesti negativitate, primesti automat negativitate.
● Viata nu se petrece pur si simplu. Tot ceea ce iti ofera ea este ceea ce ai daruit tu candva.
● Indiferent daca gandurile si sentimentele tale sunt pozitive sau negative, ele se intorc la tine cu precizia unui ecou.
● Oamenii care traiesc vieti minunate vorbesc mai mult despre lucrurile care le plac (si se gandesc la ele) decat despre cele care nu le plac.
● Descrie si comenteaza numai lucrurile bune care ti s-au intamplat de-a lungul zilei. Vorbeste numai despre ceea ce iti place. In acest fel, le vei atrage in viata ta.
● Tu ai capacitatea infinita de a vorbi numai despre lucrurile care iti plac (si de a te gandi la ele). De aceea, tu ai capacitatea infinita de a atrage in viata ta tot ceea ce iti doresti!
● Iubeste. Atunci cand iubesti, tu te folosesti de puterea primordiala a Universului.

Rhonda Byrne

loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.