Cum se materializeaza dorintele voastre?

vivre.ro
vitamix.ro

dorintaO dorinta nu este altceva decat gandul implinirii vazut din perspectiva unui obiect, a unei entitati sau a unei experiente. Orice gand de implinire va permiteti sa-l simtiti, va paraseste trupul prin campul electromagnetic si intra in fluxul de constiinta, pentru a atrage spre voi orice ar produce acelasi sentiment dat de dorinta traita in corpul vostru. Cu cat acea dorinta este simtita cu multa intensitate, cu atat mai completa va fi indeplinirea ei. Si, cu cat stiti cu mai multa certitudine ca ea se va indeplini, cu atat mai rapid se va materializa, caci cunoasterea intuitiva absoluta este un gand de inalta frecventa, ce creste asteptarea indusa prin campul auric, amplificandu-va astfel puterea de a va materializa dorintele.

Aveti capacitatea de a sti tot ce se poate sti. In acest scop a fost conceput creierul vostru, astfel incat un Dumnezeu ce traieste in planul fizic, intr-un corp fizic, sa poata experimenta si intelege orice dimensiune a lui Dumnezeu doreste, vazuta prin formele tridimensionale. Gandurile pe care vi le permiteti sa le cunoasteti prin intermediul minunatului vostru receptor, vor deveni o realitate experimentata, vazuta mai intai in intruparea voastra, iar apoi in conditiile din viata. Si orice dorinta ati avea, aveti capacitatea – prin cunoastere – sa o materializati cat ati clipi din ochi. Astfel creati imparatia Cerurilor pe Pamant.

Este o simpla stiinta.

Tineti minte: Gandul este; apoi lumina este vazuta; pe urma, vibratia luminii este coborata si creeaza impulsuri electrice. Vibratia impulsurilor electrice este coborata tot mai mult, pentru a deveni materie si, din materie, este coborata pentru a reprezenta idealul gandului.

edenboutique.ro/

Acelasi adevar actioneaza si in corp.

El este gand, lumina, unitate de receptie; electrumul este preluat din unitatea de receptie si trece prin materie, pentru ca materia sa poata intelege prin intermediul sentimentului.

Pentru a va materializa dorintele, tot ce trebuie sa faceti este sa simtiti ceea ce doriti.

Sentimentul este trimis inapoi la Tatal, care va va indeplini dorintele. Asta e tot.

E prea simplu? Vreti sa fie mai complex?

Ramtha

melimeloparis.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro