Recunostinta, marele multiplicator

vivre.ro
vitamix.ro

recunoscatorAtunci cand te simti recunoscator pentru tot ceea ce ai, deopotriva pentru lucrurile marete si pentru cele minore din viata ta, Universul iti ofera din ce in ce mai multe motive de recunostinta. Astfel, daca te simti recunoscator pentru banii pe care ii ai, oricat de mica ar fi suma, vei primi mai multi bani. Daca te simti recunoscator pentru o relatie, fie ea chiar si imperfecta, relatia ta se va imbunatati. Daca te simti recunoscator pentru slujba pe care o ai, chiar daca nu este slujba la care visezi, viata iti va oferi din ce in ce mai multe oportunitati de a avansa in cariera sau de a-ti schimba locul de munca. Pe scurt, recunostinta este marele multiplicator al vietii!

„Daca singura rugaciune pe care o rostesti intreaga viata este un simplu ≪multumesc≫, este suficient.”
Meister Eckhart (1260 – 1328) – Scriitor si teolog crestin

Recunostinta incepe intotdeauna cu aceste doua cuvinte simple:
iti multumesc, dar ele trebuie rostite din toata inima. Cu cat le vei rosti mai des, dar mai ales cu cat le vei trai mai intens, cu atat mai multa iubire vei emana.

Exista trei modalitati de a folosi puterea recunostintei pentru a-ti transforma viata, si toate trei reprezinta acte de iubire:
1. Fii recunoscator pentru tot ce ai primit in viata ta (trecut).
2. Fii recunoscator pentru tot ceea ce primesti in viata ta (prezent).
3. Fii recunoscator pentru tot ceea ce iti doresti in viata ta, ca si cum
ai fi primit deja (viitor).
Daca nu te simti recunoscator pentru lucrurile pe care le-ai primit in trecut sau de care te bucuri in momentul prezent, inseamna ca esti incapabil sa emani iubire, si deci sa iti schimbi actualele
circumstante negative din viata ta. Invers, daca oferi multumiri pentru lucrurile frumoase pe care le-ai primit si pe care continui sa le primesti, recunostinta ta are capacitatea de a multiplica aceste lucruri! Fii recunoscator inclusiv pentru lucrurile pe care ti le doresti, ca si cum le-ai fi primit deja, iar legea atractiei va avea grija – intotdeauna – sa le primesti.

edenboutique.ro/

Te-ai fi gandit vreodata ca un element atat de simplu cum este recunostinta iti poate transforma viata, multiplicand toate lucrurile frumoase de care te bucuri deja si oferindu-ti alte lucruri frumoase, pe care ti le doresti?

Related:  Utilizarea puterii omnipotente

„Recunostinta pentru abundenta primita reprezinta cea mai buna polita de asigurare ca vei continua sa te bucuri de abundenta.”

Daca nu vei aplica recunostinta decat in mica masura, viata ta se va schimba in mica masura. Daca o vei aplica masiv, zi de zi, viata ta se va transforma in maniere pe care nici macar nu ti le poti imagina la ora actuala, caci recunostinta are nu doar capacitatea de a multiplica toate lucrurile bune din viata, dar si pe aceea de a elimina lucrurile rele. Indiferent cat de dificila ti se pare situatia cu care te confrunti in momentul de fata, cu siguranta poti gasi motive de recunostinta, iar daca vei cultiva aceasta vibratie, vei descatusa astfel forta iubirii, care va elimina negativitatea din viata ta.
.
Rhonda Byrne

melimeloparis.ro

1 thought on “Recunostinta, marele multiplicator

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro