Cum sa fii intr-o armonie deplina cu Universul si cu legea atractiei

Iata un exercitiu simplu, dar foarte eficient, pe care il poti practica zilnic pentru a te pune la unison cu Universul si cu legea atractiei.

Aseaza-te intr-o pozitie confortabila. Devino constient de ceea ce simti, apoi relaxeaza-ti intregul corp. Dupa ce ai terminat, relaxeaza-l inca si mai profund. Continua sa te relaxezi din ce in ce mai profund. Repeta de mai multe ori acest proces de relaxare corporala, aprofundandu-l din ce in ce mai mult.
Dupa ce ai terminat, remarca diferenta dintre sentimentele tale actuale si cele de la inceputul procesului.
Acum te afli intr-o armonie deplina cu Universul si cu legea atractiei!

Persevereaza, persevereaza, persevereaza, si vei ajunge astfel intr-un punct in care principiile Secretului vor deveni o a doua natura pentru tine. Vei deveni astfel din ce in ce mai constient de cuvintele pe care le rostesc oamenii, indeosebi de cele care descriu realitatile nedorite de acestia. In plus, vei deveni din ce in ce mai constient de cuvintele pe care le rostesti tu insuti.
Cand vei ajunge in acest punct, inseamna ca ai inceput sa te trezesti! Inseamna ca ai inceput sa devii din ce in ce mai constient!

Toti oamenii atrag in fiecare moment realitatea pe care o traiesc. Daca ti se pare ca legea nu functioneaza in cazul tau pentru ca nu dispui de lucrurile pe care ti le doresti, incearca sa intelegi ca legea reactioneaza exact la lucrurile pe care le ceri. Tu atragi in viata ta fie lucrurile pe care ti le doresti, fie absenta lucrurilor pe care ti le doresti.
Oricum ar fi, legea functioneaza.

„Cea mai mare revolutie pe care o traieste generatia noastra este descoperirea faptului ca prin schimbarea atitudinii lor interioare, oamenii isi pot schimba viata exterioara.” WILLIAM JAMES (1842 – 1910)

Atunci cand incepi sa iti pui intrebari legate de viata, este semn ca in tine se produce o transformare profunda.
Adevarul Vietii este intotdeauna prezent, dar numai cei care isi pun intrebari primesc raspunsuri si descopera acest adevar. Cei care isi pun intrebari si aspira cu sinceritate sa primeasca raspunsuri la ele atrag in viata lor aceste raspunsuri intr-o forma pe care o pot intelege.
De aceea, daca doresti sa primesti raspunsuri, trebuie sa incepi sa iti pui intrebari.

Related:  Suferința nu este necesară

Iubirea este cea mai mare putere a noastra, aflata intr-o armonie desavarsita cu legea atractiei. Cu cat iubim mai mult, cu atat mai mare este puterea noastra. Cu cat simtim o iubire mai altruista si mai neconditionata, cu atat mai uluitoare devine puterea noastra.
Legea atractiei mai este numita si legea iubirii, intrucat reprezinta ea insasi un dar al iubirii pentru umanitate. Ea este legea care ne permite sa ne schimbam viata asa cum dorim.
Cu cat vom iubi mai mult, cu atat mai mare va fi puterea noastra de a ne crea o viata sublima, traita in bucurie si in armonie.

Cum te simti atunci cand te afli in armonie cu Universul?
Te simti la fel ca atunci cand plutesti pe apa. Daca esti tensionat si te opui curentului, te vei duce la fund. In schimb, daca te abandonezi in totalitate apei, aceasta te va sustine si tu vei pluti la suprafata ei. Aceasta este starea pe care trebuie sa o cultivi si care te poate pune intr-o armonie deplina cu Universul.
Renunta la orice tensiune si incepe sa plutesti!

Potrivit legii atractiei, cea mai buna cale de a te vindeca de o boala consta in a nu te opune ei. Daca iei decizia sa o contracarezi intr-un fel sau altul, mintea ta se concentreaza practic asupra bolii, iar noi atragem intotdeauna lucrurile asupra carora ne concentram. Accepta prescriptiile medicilor, dar focalizeaza-ti mintea exclusiv asupra starii de sanatate.
Emite ganduri de bunastare. Rosteste cuvinte care descriu starea de bunastare. Imagineaza-ti ca esti perfect sanatos.

Unul din cele mai bune lucruri pe care le poti face daca doresti sa iti imbunatatesti situatia financiara consta in a darui 10% din ceea ce castigi. Acest mecanism este cunoscut sub numele de legea spirituala a zeciuielii si reprezinta cel mai bun lucru pe care il poti face pentru a atrage mai multi bani in viata ta.

Related:  Invata intreaga stiinta a postului

Cum se face ca toti cei care au masini de foarte buna calitate le mentin intotdeauna curate si stralucitoare, in timp ce cei care au masini vechi si uzate le mentin murdare deopotriva in exterior si in interior?
Diferenta de atitudine rezulta din diferenta de apreciere.
Aprecierea lucrurilor pe care le ai atrage dupa sine primirea lucrurilor pe care ti le doresti.
De altfel, acesta a fost principiul care i-a ajutat pe oamenii din prima categorie sa atraga in viata lor masini mai bune.

Rhonda Byrne

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.