Universul te calauzeste si comunica cu tine in fiecare secunda a vietii tale

fashiondays.ro

Secretul

Invataturi zilnice – zilele 1-10

loading...

Ziua 1
Secretul contine principii clare referitoare la felul in care iti poti trai viata in acord cu legile naturale ale universului. Cel mai important lucru este insa sa LE TRANSPUI IN PRACTICA.
Nu vei deveni stapanul propriei tale vieti decat daca LE VEI TRANSPUNE IN PRACTICA!
Vom face impreuna o calatorie initiatica ce va dura un an de zile, iar claritatea, intelegerea si intelepciunea la care vei avea acces in fiecare zi a anului te vor ajuta sa experimentezi in viata ta legile care guverneaza fiinta umana, astfel incat sa devii cu adevarat stapanul propriei tale vieti.
Iti doresc ca bucuria sa te insoteasca pretutindeni.

Ziua 2
Daca doresti sa iti schimbi rapid viata in bine, schimba-ti vibratia generala pe care o emani cu ajutorul recunostintei. Daca iti vei focaliza intreaga energie asupra recunostintei, in viata ta vor aparea adevarate miracole.
Daca doresti sa iti schimbi rapid viata in bine, noteaza in fiecare zi 100 de motive pentru care te simti recunoscator, pana cand vei vedea cu ochii liberi schimbarea. Nu te limita insa la a scrie aceste motive. SIMTE starea de recunostinta. Puterea ta salasluieste in SENTIMENTELE pe care le investesti in starea de recunostinta.

Ziua 3
Sentimentele pe care le traiesti astazi atrag evenimentele pe care le vei experimenta maine.
Astfel, grijile atrag noi griji. Anxietatea atrage si mai multa anxietate. Nefericirea atrage nefericire. Insatisfactia atrage insatisfactie.
PE DE ALTA PARTE…
Bucuria atrage mai multa bucurie. Fericirea atrage mai multa fericire. Pacea atrage pace. Recunostinta atrage recunostinta. Bunatatea atrage bunatate. Iubirea atrage iubire.
Sarcina ta este una launtrica. Daca doresti sa schimbi lumea din jurul tau, tot ce trebuie sa faci este sa iti schimbi sentimentele interioare. Ce poate fi mai simplu decat atat?

Ziua 4
Universul te calauzeste si comunica cu tine in fiecare secunda a vietii tale. El reactioneaza la gandurile tale si iti ofera un feedback nepretuit prin intermediul sentimentelor tale. Altfel spus, sentimentele tale reprezinta un instrument de comunicare cosmica! Sentimentele pozitive se traduc prin: „AI PROCEDAT FOARTE BINE.” Cele negative iti atrag atentia ca trebuie sa iti schimbi gandurile asupra carora te focalizezi.
Pune-te la unison cu comunicarea cosmica ce iti sta la dispozitie in fiecare zi. Tu nu esti niciodata singur, nici macar pentru o singura secunda. Universul te insoteste la fiecare pas. El te calauzeste, dar trebuie sa il asculti!

Ziua 5
Cauta aspectul pozitiv in orice situatie, indeosebi in cele care par sa fie negative. Tot ce atragem in viata noastra ne ajuta sa crestem, ceea ce inseamna ca in ultima instanta este pentru binele nostru.
Schimbarea caii si a directiei in care calatoresti necesita noi calitati si puteri, care corespund intru totul lucrurilor marete care ne asteapta sa le realizam.

Ziua 6
Oriunde te-ai afla si oricat de dificila ar parea sa fie situatia actuala, tu te indrepti intotdeauna catre mai multa maretie, intotdeauna.

Ziua 7
„Fericirea depinde de noi insine.”
ARISTOTEL (384 – 322 I.Ch.)

Ziua 8
Exista doua cuvinte care, atunci cand sunt rostite, au puterea uluitoare de a-ti schimba complet viata. Ori de cate ori le vei rosti cu sinceritate, aceste cuvinte iti vor aduce o stare de bucurie si de fericire absoluta. Ele vor crea adevarate miracole in viata ta, anihiland orice negativitate si oferindu-ti o mare abundenta. Daca le vei rosti cu sinceritate si daca le vei simti semnificatia profunda, aceste cuvinte vor pune in miscare toate fortele Universului, care se vor uni in slujba ta.
Exista doar doua cuvinte care te mai despart de fericirea pe care o meriti si de viata pe care o visezi…
ITI MULTUMESC.

Ziua 9
Noi atragem intotdeauna in viata noastra circumstantele care corespund vibratiilor noastre interioare. Orice situatie, orice persoana si orice eveniment pe care le atragem in experienta noastra depind de vibratiile pe care le emitem. Ti-ai putea imagina un sistem mai minunat si mai drept decat acesta?
Viata ta reflecta ceea ce exista in interiorul tau, iar aceasta realitate launtrica depinde in intregime de tine.

Ziua 10
Tu esti o fiinta umana mareata si magnifica. Intre miliardele de oameni care traiesc pe aceasta planeta, nu mai exista o alta la fel ca tine. Existenta ta este vitala pentru functionarea Universului, caci tu faci parte integranta din acesta. Nimic din ceea ce exista nu ar putea exista fara tine!
Rhonda Byrne

Interesant de citit si:
Related:  Cei mai multi romani nu isi doresc sa consume organisme modificate genetic

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.