Trei conditii pentru a lua cele mai bune hotarari

Nelinistea, agitatia, tulburarea creeaza cele mai defavorabile conditii pentru activitatea gandului. De aceea, daca aveti o problema de rezolvat, o hotarare importanta de luat, incepeti prin a va linisti.
Faceti liniste in voi si incepeti sa va proiectati cat mai mult posibil in voi insiva, fiindca in inalt veti gasi lumina.

Cand veti simti ca ati atins un fel de inaltime, ganditi-va la problema ce va preocupa si asteptati…

Raspunsul va incepe sa apara mai mult sau mai putin clar; va fi poate doar o impresie vaga, repuneti intrebarea: curand veti simti o clarificare, o certitudine, si in acel moment nu veti mai avea indoieli; veti sti cum trebuie sa actionati.

Lumina in intelect, caldura in inima si o vointa libera: daca indepliniti cele trei conditii, veti gasi mereu cele mai bune raspunsuri la intrebarile ce vi le puneti si veti lua hotarari bune.

O.M.Aivanhov

Vrem să fim iertaţi dar nu suntem dispuşi să iertăm şi noi. Vrem să ni se acorde atenţie şi să ne fie luate în seamă toate drepturile, dorinţele, de nu şi capriciile, luăm însă foarte grăbit şi împrăştiat aminte la nevoile, doleanţele şi solicitările celorlalţi. Ceilalţi! Ei ne apar undeva, departe, un soi de fantome pierdute în ceaţă. Ni se pare de fapt, că toţi cei din jurul nostru au obligaţii faţă de noi, iar noi faţă de nimeni, niciodată. Toate ni se cuvin, tot ce facem e bun şi îndreptăţit, numai noi avem întotdeauna dreptate.- Nicolae Steinhardt

Related:  Colaborare

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.