Tu poti schimba calea pe care mergi, poti transforma intunericul in lumina

„Nu incerca niciodata sa ii schimbi pe ceilalti oameni; lasa-i sa se schimbe in mod natural, pentru ca asa isi doresc ei insisi; si isi vor dori sa se schimbe atunci cand vor vedea ca tu ai reusit sa te schimbi in bine.
Este intr-adevar nobil sa ii inspiri pe ceilalti sa se schimbe in bine, dar nu poti face acest lucru decat lasandu-i sa se descurce singuri si schimbandu-te pe tine insuti in bine.”
CHRISTIAN D. LARSON (1874 – 1954) Controlul Sinelui

In spatele tuturor lucrurilor care par negative se ascunde ceva bun. Daca am porni de la premisa ca nu exista nimic altceva decat binele, chiar si in situatiile aparent negative, acestea din urma se vor transforma, reflectand convingerea noastra. Majoritatea oamenilor resping binele prin faptul ca se grabesc sa eticheteze situatiile pe care le traiesc drept rele, dupa care convingerile lor se transforma in realitate (pentru ei). In Univers nu exista nimic rau. Raul nu este decat incapacitatea noastra de a percepe in mod limpede lucrurile, dintr-o perspectiva mai ampla.
Pacea deriva din cunoasterea faptului ca nu exista altceva decat binele.

Tu te afli intr-o relatie de parteneriat cu legea atractiei, iar aceasta relatie iti permite sa iti creezi viata pe care ti-o doresti. Toti oamenii se afla intr-o asemenea relatie de parteneriat cu legea atractiei si fiecare dintre ei se foloseste de aceasta relatie pentru a-si crea propria viata; la fel procedezi si tu. In schimb, tu nu poti folosi legea atractiei pentru viata unei alte persoane, impotriva liberului sau arbitru. De altfel, slava cerului ca legea opereaza in acest fel. In caz contrar, ceilalti oameni ar putea crea pentru tine o viata pe care nu ti-o doresti.
Tu creezi prin gandurile si prin sentimentele tale, si nimeni altcineva nu poate emite aceste ganduri in locul tau si nu poate simti ceea ce simti in locul tau.

Related:  Cum aflu ce imi doresc cu adevărat?

Daca ai un prieten care trece printr-o situatie grea, cel mai bun ajutor pe care i-l poti oferi consta in a-ti pastra starea de buna dispozitie. Sentimentele tale elevate vor contribui la schimbarea in bine a starii sale de spirit. Il poti ajuta de asemenea redirectionand conversatiile cu el si impulsionandu-l sa vorbeasca despre ceea ce isi doreste cu adevarat. Daca incepe din nou sa vorbeasca despre lucrurile pe care nu si le doreste, continua sa il ghidezi cu rabdare catre o atitudine mai pozitiva. Vorbeste-i ca si cum perioada de incercari dificile s-a incheiat pentru el si sugereaza-i sa isi imagineze ca totul s-a rezolvat cum nu se poate mai bine.
Atunci cand vorbesti cu prietenii tai, condu conversatia si ajuta-i astfel sa ramana in armonie cu Universul.

Tu poti schimba calea pe care mergi. Altfel spus, poti transforma intunericul in lumina, sau lucrurile negative in lucruri pozitive.
Ori de cate ori te focalizezi asupra lucrurilor pozitive, tu atragi mai multa lumina in viata ta, iar lumina elimina in mod natural intunericul. Recunostinta, iubirea, gandurile, cuvintele si actiunile bune – atrag lumina si risipesc intunericul.
Umple-ti viata cu lumina pozitivitatii!

Daca vei incepe sa iti gestionezi in mod deliberat frecventa de vibratie pe care o emiti (prin gandurile si prin sentimentele tale), vei descoperi in scurt timp ca perioadele ascendente alterneaza cu cele descendente si ca sari cu usurinta de la o vibratie la alta. Aceasta etapa nu va dura insa mult timp, dupa care vei incepe sa te stabilizezi din ce in ce mai bine pe o frecventa superioara, apoi pe o frecventa inca si mai inalta, si asa mai departe.
Cand ai invatat sa mergi, tu ai avut nevoie de practica, dar ai reusit! Exact la fel se petrec lucrurile si acum.

Daca doresti sa iti creezi ziua de maine, fa o retrospectiva a zilei de azi inainte de culcare si fii recunoscator pentru toate momentele bune pe care le-ai trait. Daca iti doresti ca anumite lucruri sa se fi petrecut altfel, retraieste filmul evenimentelor asa cum ti-ai fi dorit sa se petreaca ele. Inainte de a adormi, spune-ti: „Voi dormi profund si ma voi trezi plin de energie. Maine va fi cea mai frumoasa zi din viata mea.”
Noapte buna!

Related:  Am încredere că ceea ce voi oferi lumii, se va intoarce la mine

„Ideea ca noi si noi posesiuni (indiferent in ce ar consta acestea) ti-ar putea aduce in sine mai multa fericire sau multumire este gresita. Nicio persoana, niciun loc si niciun obiect nu iti poate oferi fericirea. In cel mai bun caz, ele iti pot oferi pretextul pentru a te simti fericit, dar Bucuria De a Trai vine intotdeauna din interiorul tau.”
GENEVIEVE BEHREND (1881 – 1960)- Puterea ta invizibila

Cand vine vorba de relatiile amoroase, majoritatea oamenilor cred ca isi doresc o persoana anume. Daca te gandesti insa mai bine, iti poti da seama ca tu nu iti doresti cu adevarat persoana respectiva, ci fericirea fara seaman de a fi cu persoana perfecta. Din pacate, marea majoritate a oamenilor continua sa ii precizeze universului CINE este persoana pe care si-o doresc in viata lor. Daca universul refuza sa le ofere persoana respectiva, mesajul lui este limpede: „Am verificat ce se va intampla peste 20 de ani si am constatat ca aceasta persoana nu iti va oferi fericirea pe care o meriti.”
Oare de ce ni se pare ca noi stim mai bine decat cel care vede totul dintr-o singura privire?

Planeta Pamant si umanitatea au nevoie de tine. Au nevoie de tine si acesta este motivul pentru care te afli aici.

Rhonda Byrne

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.