7 elemente pentru manifestarea dorintelor

manifestarea1.Viziunea
Pentru a manifesta ce iti doresti, in primul rand, trebuie sa ai o imagine, o idee, o dorinta , o imagine cu ce vrei tu sa manifesti in realitatea fizica.

2.Dorinta
Entuziasmul, care isi are radacinile in grecescul “enthousiasmos” (intru Dumnezeu), tradus in limba noastra ca “ emotie puternica” trebuie sa fie elementul cheie in acest proces. Viziunea ta a ceea ce doresti sa experimentezi in realitatea exterioara trebuie sa fie acompaniata de o energie foarte puternica. Dar unde gasim aceasta energie? Tocmai am spus, prin emotie. Emotia este rugaciunea catre Matricea Divina.

3.Covingerea
Este foarte important sa ai o convingere ca tot ce vrei tu sa se intample este posibil si ca meriti cu varf si indesat ceea ce iti doresti. Daca nu crezi in asta, nu se va manifesta oricat de multa dorinta ai avea.

4.Acceptarea
Va trebui sa accepti total noua convingere formata si pe tine insuti ca fiind ADEVARATE.

5.Intentia
Probabil ca tu vrei ceva, dar probabil nu intentionezi sa o manifesti.Este ceva foarte important. Este necesar sa intentionezi prin VOINTA ta, prin focalizare ta. Alergerea pe care o faci este esential sa fie una CONSTIENTA.

6. Actiunea
Elementul la care toata lumea se incurca si considera ca ei sunt cei care trebuie sa faca totul ca dorinta sa se manifeste. Ei bine, nu e asa. Actiunea fizica nu este decat o actiune care reflecta starea noastra interioara. Daca putem alinia starea interioara cu actiunea fizica, am reusit. Asadar, trebuie sa actionam ca si cum am fi deja in posesia lucrului/relatiei/starii dorite. Trebuie sa te comporti ca si cum realitatea pe care o doresti exista deja in prezent. Si nu in ultimul rand, este deosebit de important sa faci lucrurile pe care le-ai face daca ai stii ca realitatea pe care o vrei exista deja pentru tine.

7.Detasarea
Va trebui sa te detasezi complet de dorinta ta. ESTE proabil cel mai important pas. Ca sa manifesti orice, va trebui in primul rand sa nu te intereseze daca dorinta sa se va manifesta. Stiu ca pare ca aceasta chestie contrazice tot ce am spus pana acum, dar nu este asa. AI INCREDERE IN DUMNEZU, UNIVERS, INTELIGENTA INFINITA sau cum doresti tu sa ii zici, deoarece te va pune exact in circumstantele necesare pentru a-ti manifesta dorinta.

Related:  Stiinţa cunoaşterii
autoeducare.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.