Cum poti sti cand s-a terminat o relatie si e timpul sa mergi mai departe?

relatieImpasul apare in orice relatie in care comunicarea a devenit lipsita de adevar si prospetime. Gandeste-te la o relatie atunci cand este proaspata si noua: impartasesti preaplinul inimii tale si exclami cu exuberanta: „Si eu!” Cauti asemanari cu noua ta iubire si esti incantat cand gasesti asemanari intre voi.
Impasul apare in relatie atunci cand focalizarea ta se indreapta catre gasirea diferentelor care te deosebesc pe tine de perechea ta. Neincrederea ta determina sa eziti impartasirea sentimentelor inimii tale cu celalalt. Si daca dai deoparte natura ta candida, tot asa dai deoparte energia unuia pentru celalalt.

Energia retrasa va deconecteaza unul de celalalt.

Cateodata, o relatie aflata in impas poate fi resuscitata prin intrarea intr-un alt proces, asemanator unui nou parteneriat, in care impartasesti continutul inimii tale cu expunere naiva fata de celalalt. Aceasta abordare, in care lasi deoparte precautia si scoti la lumina sperantele, visele si aspiratiile tale – fara a fi criticat de partenerul tau – poate vindeca o relatie bolnava sau pe moarte. Merita cu siguranta o incercare in aceasta directie, pentru a vedea daca parteneriatul tau poate fi reinviat.

Fiecare relatie are, in miezul ei un scop sfant. Uneori acest scop implica invatarea unei lectii personale, ca de exemplu rabdarea sau intelegerea. Cateodata relatia ne ajuta in implinirea scopului vietii noastre.

Niciodata nu ne implicam intamplator intr-o relatie. Chiar si relatiile „de ocazie” apar cu scopul de a ne invata si de a ne impartasi ceva. Ne simtim cel mai puternic emotionati atunci cand recunoastem ca suntem cu o persoana noua, cu care impartasim un sentiment de conexiune. Aceasta conexiune sau atractie este un semnal ca exista un scop al unirii noastre si atata timp cat parteneriatul serveste acestui scop, vei simti atractia. Cand scopul a fost atins, atractia inceteaza. In acel moment, trebuie sa iei decizia fie de a incheia relatia, fie de a o frana, fie de a continua relatia dintr-o perspctiva noua.
Indiferent ce vei alege, vei sti ca ai petrecut in aceasta relatie cu un invatator sfant, asa cum esti si tu.

Related:  Afirmatii pentru curatare de energii negative

Fiecare persoana cu care ai petrecut chiar si cea mai mica perioada de timp este un fel de persoana cu care ai petrecut o eternitate. Nimeni nu are o importanta mai mica sau mai mare in drama vietii tale. Toate aduc daruri de impartasit, pe care le pun la picioarele tale la incheierea relatiei.

Asadar, cum stii daca s-a terminat o relatie? Vei sti asta daca esti nefericit de o buna bucata de vreme si ai incercat sa-i comunici partenerului tau nemultumirea, fara succes. Daca te simti nefericit, nu te mai atrage partenerul, iar nevoia de a fi impreuna a disparut complet, atunci e momentul sa mergi mai departe. Nu vrei sa-ti impiedici partenerul, sau pe tine insuti, sa intalneasca o alta persoana, care sa aduca o piesa esentiala in jocul de puzzle din vietile voastre. Va veti ajuta unul pe altul prin a discuta optiunile pe care le aveti – inclusiv posibila despartire a drumurilor voastre – astfel incat sa puteti crea un vid pe care natura il poate umple cu relatiile voastre viitoare.
Doreen Virtue

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.