Gratia Divina . Rugaciune de dimineata

Gratia Mesajul Spiritului
Gratia Divina este cea care ne da puterea sa trecem dincolo de zona de confort si sa traim deplin in acest fel. Gratia lui Dumnezeu ne ajuta sa infruntam temerile care ne controleaza si sa renuntam la rezistenta, acceptand toate invitatiile, sa lasam lucrurile sa curga si sa ne bucuram deplin de experienta vietii. Ea este cea care departeaza mandria sustinuta de inima noastra si ne conduce in lumina increderii. Rugati-va ca gratia lui Dumnezeu sa va elibereze din inchisoarea pe care v-ati creat-o singuri.

Rugaciunea de dimineata

Drag si binecuvantat Sfant Dumnezeu Mama-Tata,

Fie ca gratia Ta sfanta sa ma ajute sa nu-mi parasesc propria cale si sa-mi depasesc ignoranta, teama si rezistenta fata de viata, pe care, constient sau inconstient, le manifest astazi. Cu smerenie, cer ca gratia Ta sfanta sa ma ajute sa spun un „da” din inima vietii, asa cum se desfasoara ea in fata mea.

Rog ca gratia sa umple fiecare invitatie pozitiva, fiecare deschidere, fiecare oportunitate pe care o primesc cu dorinta deplina de a ma angaja, de a trai si a ma bucura de viata ca o Fiinta Divina, protejata si luminata. Rog ca gratia Ta sfanta sa-mi permita sa renunt la mijloacele de aparare inconstiente, bazate pe ego, la atitudinile orgolioase si la ideile si convingerile limitatoare si sa ma ajute sa-mi deschid deplin inima pentru a primi mai multa iubire, mai multa lumina, mai mult entuziasm si mai multa incredere, de-a lungul intregii zile.

Te rog ca gratia Ta sa ma ajute sa las deoparte orice iluzie de control pe care as putea sa incerc sa o exercit asupra altora si sa-mi indrept in schimb constiinta catre viata launtrica si sa-mi deschid inima pentru a urma sugestiile Tale subtile, atunci cand apar in fata mea, pas cu pas.

Cer cu smerenie sa devin un canal al gratiei Tale sfinte catre toti oamenii pe care ii intalnesc astazi. Rog ca gratia Ta sfanta sa curga neintrerupt prin gandurile, sentimentele, cuvintele si faptele mele, sa ma ajute sa deschid inima celor cu care interactionez prin lumina Ta stralucitoare, plina de iubire, care curge prin fiecare celula a fiintei mele. Te rog, Sfinte Dumnezeule Mama-Tata, revarsa gratia Ta sfanta asupra mea astazi, astfel incat sa pot fi un inger al nesfarsitei Tale iubiri si al pacii Tale pe aceasta frumoasa si binecuvantata planeta.
Imi deschid deplin inima pentru a primi gratia Ta sfanta in aceasta zi.

Cu smerita recunostinta si incredere, iti multumesc dinainte pentru ca-mi implinesti rugaciunea.

Mantra zilei
Sfinte Dumnezeule Mama-Tata, cu smerenie Te rog ca gratia Ta sa ma ajute sa fiu complet deschis la toate binecuvantarile acestei zile.

Sonia Choquette

Related:  Rugaciune/meditatie de vindecare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro