Nimeni nu este mai indragit pe lumea asta decat cel care usureaza povara altcuiva

Secretul Einstein spunea ca timpul nu este decat o iluzie. Daca vei intelege si daca vei accepta acest lucru, iti vei da seama ca tot ceea ce iti propui pentru viitor exista deja. De aceea, ori de cate ori notezi in scris, ori de cate ori iti imaginezi si ori de cate ori descrii ceea ce iti doresti, fa aceste lucruri la timpul prezent. Impregneaza-ti mintea, inima si corpul cu dorintele tale, dar fa acest lucru ca si cum ele s-ar fi implinit deja, acum.

„Nimeni nu este mai indragit pe lumea asta decat cel care usureaza povara altcuiva.”
ANONIM

Tu ai folosit Secretul toata viata ta. Practic, nu a existat niciun moment in care nu l-ai aplicat. Tu te folosesti de el deopotriva atunci cand iti creezi realitatea pe care ti-o doresti si atunci cand iti creezi realitatea pe care nu ti-o doresti. Toate persoanele, evenimentele si circumstantele care apar – in fiecare zi din viata ta – sunt rezultatul legii atractiei.

Secretul vizualizarii consta in a mentine in miscare imaginea in mintea ta si in a te deplasa la randul tau in interiorul imaginii. Daca vei invata sa vizualizezi o imagine in miscare, la fel ca un film, vei stapani foarte rapid arta vizualizarii. Daca imaginea este statica, ea este mult mai greu de mentinut in minte.
Atunci cand vizualizezi o imagine, urmareste ca aceasta sa contina cat mai multe miscari, astfel incat mintea ta sa devina captivata de ea si sa nu se mai gandeasca la altceva.

Daca ti-ai propus sa iti creezi in mod intentionat realitatea, cel mai bine este sa incepi prin a te focaliza asupra unei singure imagini. Cu practica, vei invata sa iti controlezi din ce in ce mai bine energia, astfel incat te vei putea concentra asupra mai multor imagini in acelasi timp.
Imagineaza-ti ca mintea ta este o lupa care focalizeaza lumina soarelui. Daca vei focaliza razele soarelui intr-un singur punct, tu vei aprinde un foc. Nu exista nicio diferenta intre lupa si soare, dupa cum nu exista nicio diferenta intre mintea ta si Univers.

Daca te afli abia la inceputul practicii principiilor Secretului, sfatul meu este sa incepi prin a lucra cu frecventa de vibratie pe care o emiti. Intreaba-te ce anume iti doresti de la viata, iar apoi LUCREAZA cu vibratiile pe care le emiti. Continua sa LUCREZI si sa iti ridici frecventa de vibratie prin intermediul gandurilor si sentimentelor tale.
Ridica-ti frecventa pana cand aceasta se pune la unison cu cea a Universului. Iti reamintesc ca frecventa Universului este o frecventa a bunatatii pure!

Daca doresti sa atragi mai multi bani in viata ta, fa-ti o lista cu toate lucrurile pe care iti propui sa le cumperi cu acesti bani. Inconjoara-te cu imagini ale lucrurilor pe care doresti sa le cumperi si imagineaza-ti ce ai simti daca ai avea aceste lucruri chiar acum. Imagineaza-ti ca impartasesti aceste lucruri cu cei dragi si gandeste-te la fericirea lor.
Asta inseamna sa creezi!

Nu exista o forta a urii. Ura nu este altceva decat absenta iubirii, la fel cum intunericul nu este altceva decat absenta luminii. In mod similar, saracia este absenta abundentei, boala este absenta starii de sanatate, iar tristetea este absenta bucuriei. Orice lucru negativ reprezinta absenta unui lucru pozitiv.
Este foarte, foarte bine de stiut acest lucru.

„Scopul vietii este autoperfectionarea. Noi ne aflam in aceasta lume pentru a realiza in ce consta natura noastra.”
OSCAR WILDE

Fa o pauza si gandeste-te la tot ce iti ofera zilnic natura ca sa poti sa traiesti. Si totusi, natura nu iti cere niciodata nimic in schimb.
Asta inseamna sa daruiesti cu adevarat.
Rhonda Byrne

Related:  Suferinţa. Sensul profund al suferinţei

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro