Rugaciune pentru alegerea Iubirii

Rugaciune Sfinte Dumnezeule Mama-Tata,
Te rog sa reversi gratia Ta atotputernica asupra Spiritului meu, sa am inima deschisa si receptiva, in aceasta zi, sa scap de toate piedicile si distorsiunile care ar incerca sa controleze ori sa indeparteze viata.

Te rog sa binecuvantezi Spiritul meu cu gratia Ta preasfanta, sa aleg iubire in loc de teama fata de altii si ajuta-ma sa fiu dornic sa las deoparte ranile din trecut pentru a ma bucura de puterea vietii si de iubirea care se revarsa asupra mea astazi.

Da-i Spiritului meu capacitatea de a ma iubi neconditionat, de a ma elibera de resentimente si manii si de a ma ajuta sa scap de reactiile emotionale negative si de dorinta de razbunare sau de pedepsire.

Da-mi capacitatea de a simti emotiile pure, intense, chiar copilaresti, ale sinelui meu launtric ranit si adu lumina iubirii, a intelegerii, a maturitatii si compasiunii asupra ranilor mele launtrice, astfel incat sa se poata vindeca, in loc sa continui sa le acopar cu falsa bravura si cu tarie mascata.

Te rog sa-mi dai gratia Ta astazi, sa-ti simt prezenta si iubirea in inima mea si sa gasesc in ea capacitatea sa uit de rana mea si sa ma relaxez in schimb sub protectia si sprijinul Tau.

Preasfinte Dumnezeule Mama-Tata, Te rog sa dai Spiritului meu capacitatea de a depasi intensitatea defensiva a copilului interior fragil si reactiv si a egoului autoritar si da-mi capacitatea sa las iluzia controlului in seama preasfantului Tau plan pe care il ai pentru mine.

Umple-mi inima cu gratia de a intelege si de a accepta toate fiintele, in special cele care mi-au produs cea mai mare durere si cea mai profunda rana.

Da-mi capacitatea sa elimin perceptiile ca am fost ranit si sa vad ca nu sunt decat ocazii de a invata, oricat de dureros ar fi, si sa recunosc ca fiecare experienta de viata a fost o binecuvantare.

Cu smerenie iti cer gratia de a vedea propria autodistrugere, autosabotare, propriile cercuri vicioase, propriile atitudini care imi dau mereu senzatia ca am fost abandonat.

Da-mi curajul si puterea sa pun capat comportamentelor mele inconstiente, sa respir profund inainte de a raspunde si sa fac in schimb ceva nou si datator de putere.

Da-mi capacitatea sa fiu student al luminii si sa invat cum sa traiesc asemenea unei fiinte cocreatoare puternice.

Te rog, prin Preasfanta Ta Gratie, permite-mi sa vad prin propriile valuri distorsionate si sa trec de ele pentru a ajunge la adevarata mea natura divina.

Iti multumesc dinainte ca imi asculti rugaciunea si daruiesti Spiritului meu gratia sa ajung Fiinta Divina asa cum am fost conceput sa fiu.

Iti sunt recunoscator acum si intotdeauna.
Asa sa fie si asa este.
Multumesc. Multumesc.Multumesc.
Sonia Choquette

Related:  Schimbarea liniei temporale prin Marea Lucrare

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro