Universul are mijloace nelimitate de a-ti indeplini toate visele

vivre.ro
vitamix.ro

Universul

Universul are mijloace nelimitate de a-ti indeplini toate visele. Te asigur ca daca te vei concentra in interior asupra unui vis, acesta se va reflecta in lumea exterioara printr-o modalitate pe care nu ti-ai fi imaginat-o niciodata.
De aceea, concentreaza-te asupra imaginilor dorite si lasa Universul sa isi faca treaba.

Cum crezi ca m-am folosit personal de Secret pentru a nu mai avea nevoie de ochelari de citire?
Simplu: am cerut acest lucru, iar apoi m-am vizualizat fara ochelari in diferite situatii. Privirea mea a devenit clara in numai trei zile. Nici nu am observat cand au trecut aceste trei zile, intrucat AM STIUT inca din primul moment ca dorinta mea s-a implinit. Daca as fi fost constienta de cele trei zile, atunci as fi observat ca dorinta mea nu s-a implinit inca. Eu am crezut insa cu adevarat si AM STIUT ca dorinta mea s-a indeplinit. Am avut o credinta absoluta. As putea spune la fel de bine ca mi-au trebuit trei zile ca sa realizez ca vederea mea a devenit limpede sau ca mi-au trebuit trei zile pana cand m-am adaptat la noua mea privire, care nu mai necesita ochelari. Ambele afirmatii sunt la fel de adevarate, intrucat am stiut inca de cand am cerut acest lucru ca nu mai aveam nevoie de ochelari. Nu am avut nicio clipa nici cea mai mica indoiala in aceasta privinta. Pornind de la aceasta stare de cunoastere, privirea mea s-a limpezit in trei zile.

„Daca ducem o viata frumoasa, vremurile in care traim ni se par de asemenea bune. Vremurile in care traim reflecta ceea ce exista in interiorul nostru.”
SFANTUL AUGUSTIN DIN HIPPO 1354 – 430)
Noi nu putem atrage ceva nou in viata noastra daca nu suntem deja recunoscatori pentru ceea ce avem. De fapt, daca oamenii ar fi in totalitate recunoscatori pentru ceea ce au, ei nu ar mai trebui sa ceara nimic, intrucat totul le-ar fi dat chiar inainte de a cere ceva.
Atat de mare este puterea Recunostintei…

edenboutique.ro/

Tot ce trebuie sa faci este sa ceri si sa crezi, iar apoi sa te pui la unison cu frecventa de receptie a bunatatii. In rest, nu trebuie sa faci nimic. Universul va avea grija sa puna in miscare toate lucrurile pentru a-ti satisface cererea, inclusiv pe tine.
Atunci cand ceri ceva si cand crezi ca vei primi ceea ce ai cerut, tu te dai practic deoparte, astfel incat Universul sa iti poata indeplini cererea.

Nu-ti face griji in legatura cu gandurile negative si nu incerca sa le controlezi. Pentru a le contracara, cel mai bine este sa emiti zilnic ganduri pozitive. Planteaza cat mai multe ganduri bune in fiecare zi. In acest fel, vei atrage catre tine din ce in ce mai multe ganduri bune, si mai devreme sau mai tarziu acestea le vor neutraliza complet pe cele negative.

Daca doresti ca Universul sa te conduca spre o viata mai buna si mai frumoasa, trebuie sa incepi prin a privi in jurul tau si prin a aprecia lucrurile bune si frumoase de care te bucuri deja. Observa frumusetea din jurul tau si bucura-te de toate binecuvantarile din viata ta. Insatisfactia nu te va ajuta sa te bucuri de o viata mai frumoasa si mai fericita. Dimpotriva, ea va atrage catre tine noi si noi motive de a fi nesatisfacut. In schimb, aprecierea binecuvantarilor care exista deja in viata ta va atrage catre tine noi si noi motive de a fi fericit.
Retine: tu esti asemeni unui magnet! Aprecierea atrage apreciere!

Related:  Esti suma gandurilor tale

Atunci cand in viata noastra se produce o schimbare energetica majora, adeseori noi o etichetam ca fiind „ceva rau”, fapt care atrage apoi motive autentice de tristete, durere si suferinta, intrucat ne opunem schimbarii respective. Din fericire, avem intotdeauna de ales.
Universul contine intotdeauna o multitudine de posibilitati. De aceea, orice s-ar intampla in viata noastra, exista intotdeauna o portita prin care putem scapa de situatia curenta.
In orice circumstanta si in orice moment din viata noastra, noi avem de ales intre doua cai. Una este buna si cealalta este rea, insa TU esti cel care alege calea pe care vei merge in continuare.

Atunci cand soliciti fericire si o viata frumoasa, nu cere acest lucru numai pentru tine, ci pentru toata lumea. Atunci cand soliciti ceva mai bun, nu cere acest lucru numai pentru tine, ci pentru toata lumea. Solicita mai multa abundenta si o stare de sanatate mai buna, dar nu doar pentru tine, ci pentru toata lumea.
Iti poti imagina ce s-ar intampla daca sase miliarde de oameni ar solicita aceste lucruri inclusiv pentru tine?

„Daca mintea omului devine pura, mediul in care traieste el va deveni, la randul lui, pur.”
BUDDHA (c. 563 – c. 483 I.Ch.)

Rhonda Byrne
Invataturi zilnice – zilele 61-70
melimeloparis.ro

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.