Cum deveniti iluminati?

vivre.ro
vitamix.ro

iluminatiExista multi oameni pe acest plan binecuvantat, care se straduiesc din greu sa se ilumineze, cum s-ar spune – un lucru care merita cu adevarat sa devii. Si totusi, putini inteleg cu adevarat semnificatia acestui termen. A fi iluminat inseamna, pur si simplu, sa fii in lumina, sa ai cunoastere, sa poti accesa informatia, astfel incat sa o poti aplica oricum doresti.

Cum deveniti iluminati? Nu prin ungere cu mir. Singurul mod in care va puteti ilumina este daca ii permiteti gandului sa intre in procesele voastre de gandire, sa-l invaluiti in emotie si sa-l experimentati ca intelepciune.

De ce este cunoasterea atat de importanta? Cunoasterea este cea mai grandioasa comoara a voastra, deoarece, atunci cand vi se ia totul, unicul lucru ce nu v-a fost luat si nici nu va va fi luat vreodata este cunoasterea ce va da capacitatea de a crea din nou. Daca aveti cunoastere, aveti libertate, aveti optiuni. Daca aveti cunoastere, puteti construi imparatii nelimitate. Daca aveti cunoastere, nu aveti de ce sa va temeti, intrucat atunci nu exista nimic – niciun element, nicio autoritate, nicio regula -care v-ar putea ameninta, inrobi sau intimida. Cand fricii i se da cunoastere, aceasta se numeste iluminare.

Cunoasterea ii permite mintii sa rationeze si sa contemple dincolo de ceea ce stiti deja. Va permite sa vedeti mai departe in cunoasterea tuturor lucrurilor care exista si sa va dezvoltati capacitatea de a primi o cunoastere si mai cuprinzatoare. Cunoasterea va face sa va extindeti, sa cautati o identitate care se dezvolta mereu, sa deveniti. Astfel, va face sa depasiti granitele unei vieti limitate, pasind intr-o intindere nelimitata. Prin cunoastere si aventura invatarii, va simplificati, iar in aceasta stare de simplitate, veti descoperi pacea de a fi si bucuria vietii.

edenboutique.ro/

Ramtha

melimeloparis.ro

Related:  Dragoste, intelepciune, adevar

1 thought on “Cum deveniti iluminati?

  1. Ca sa devii iluminat trebuie sa-ti hranesti MINTEA CU POZITIVITATE , sa LUPTI CU TINE INSUTI , sa te TREZESTI DIN ” SOMN” , sa-ti EDUCI SENTIMENTELE , sa incerci sa-ti CONTROLEZI GANDURILE , atat cat se poate caci in fiecare zi vin ispite in viata noastra , de tot felul si daca reusesti acestea atunci te poti considera ILUMINAT ……. dar numai cu multa RUGACIUNE SI CREDINTA .

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro