Etape ale iubirii de sine

 iubeștiPentru ca sa incepi sa te iubești, inceteaza sa te mai critici. Greutatile incep atunci cand ne consideram rai. Puterea noastra vine din a ne adapta la fluxul vietii. Tendinta spre perfectiune este insuportabla si nu-i permite omului sa se concentreze spre ce are mai frumos in viata. Criticandu-ne, devenim incapabili de a ne realiza misiunea.

 Urmatorul pas pe care trebuie sa il facem este sa incetam sa ne mai speriem. Multi oameni se terorizeaza cu ganduri negre si inventeaza situatii negative. Cat de insuportabil e sa traiesti cu asteptarea acestor scenarii!

Fiti buni, gingasi si rabdatori cu sine. Rabdarea este o solutie invincibila.

Sa invatam a fi buni cu propria constiinta. Sa nu ne pedepsim pentru gandurile negative si sa nu ne invinovatim pentru tot raul care ni s-a intamplat in viata. A fi bun cu tine inseamna a renunta la invinuiri, la pedepse si durere.

Urmatoarea etapa este a incepe sa-ti lauzi persoana. Criticile ne ard sufletul, iar lauda ne ajuta sa renastem din scrum. Certandu-va, injositi Puterea care v-a creat. Spuneti-va cat de minunati sunteti, dar o singura lauda nu va fi suficienta. Cand trebuie sa incepeti lucruri noi, amintiti-va din nou cat sunteti de buni.

Dragostea de sine inseamna sustinere. Adresati-va prietenilor dupa ajutor si oferiti-le ajutor. Doar oamenii puternici pot cere ajutorul cuiva.

Iubiti-va calitatile negative. Suntem, cu totii, creaturi ale Divinitatii. Un instrument eficient este umorul. El va poate ajuta sa va relaxati si sa scapati de stres in anumite situatii. Priviti cat mai des filme de comedie.

Aveti grija de corpurile voastre, daca aveti grija de casele voastre. Aveti grija de alimentele cu care va hraniti corpul. Alcoolul si drogurile sunt doar niste mijloace care il ajuta pe om sa fuga de realitate. Supraalimentarea este si ea o metoda de a ne ascunde iubirea. Dietele sunt doar niste mijloace de pedepsire a organismului, care promoveaza ingrasarea.

Related:  Noul Om

Munca in fata oglinzii. Este foarte importanta pentru oamenii care invata sa se iubeasca. Cand, dimineata, ma apropii de oglinda, imi spun: „Te iubesc! Ce pot sa fac azi pentru tine, ca sa-ti aduc fericire?” Dupa aceasta intrebare, ascultati-va vocea interioara si veti gasi raspunsul.

Incepeti sa va iubiti in acest moment si nu asteptati sa deveniti ideali. Invatati sa va acceptati si atunci veti fi acceptati si de alte persoane.

Louise Hay

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.