Legea dorintei pure

dorintei La baza oricarei porniri sau dorinte se afla adevaratul motiv pentru ca tu sa-i dai curs si sa urmaresti sa se implineasca. Desi este posibil ca nici macar sa nu fii constient de acest lucru, acest motiv fie iti va accelera, fie iti va bloca rezultatul dorit, in virtutea naturii sale energetice.

Primele doua legi universale ale succesului sunt: legea manifestarii si legea magnetismului.

Pentru a te putea alinia la fortele puternice ale celei de-a treia legi universale, intentia ta trebuie sa fie pura- nu manipulatoare, bazata pe frica sau disperata. Cu alte cuvinte, motivatiile tale trebuie sa fie veritabile, sanatoase si onorabile pentru tine si pentru ceilalti. Aceasta lege se refera la motivele pentru care iti urmaresti scopurile pe care ti le-ai propus in viata. Prin urmare, daca nu te-ai gandit niciodata la asta mai inainte, a sosit timpul sa te gandesti de ce faci lucrurile pe care le faci.

Legea dorintei pure spune ca atunci cand esti manat de o intentie pura- o intentie lipsita de frica, indoiala si disperare- poti fi sigur de un rezultat benefic sigur. Eliberarea de frica deplaseaza energia motivatiei de la vibratiile negative, de reizstenta, la cele pozitive, de receptare. Vei trece de la energia generata de tanjire si disperare la energia generata de sperante si asteptari, doua componente vitale ale acestei legi.

Motivatiile care sunt intemeiate pe frica sau sunt pline de indoiala nu pot sa creeze altceva decat o energie neagra in jurul dorintei tale. Asemenea emotii isi au energia in nevolnicie , emitand unde de energie de respingere. Semnalul negativ al fricii este clar, iar mesajul este: Sunt incapabil. Nu merit. Sunt pierdut. Cu acest gen de rezonanta, tot ceea ce poti sa atragi sunt situatii si oameni care iti aduc dovezi dureroase ca finalitatile tale negative sunt adevarate.

Starile emotionale de frica si indoiala eclipseaza orice amplificator al energiei pozitive pe care l-ai putea proiecta si iti saboteaza componentele importante impuse de cea de-a treia lege universala. Propulsorul dorintei pure este pus in functiune de o intentie cinstita si onorabila, dar este alimentat de energiile pozitive generate de speranta, incitare, entuziasm si credinta. Dorinta ta arzatoare trebuie sa fie invaluita de aceste sentimente, daca vrei sa se duca inainte libera prin univers. Speranta iti da putere. Iti schimba sufletul si iti deschide inima si este sursa entuziasmului si al incitarii tale. In lipsa sperantei, nu poti fi incitat de dorinta sau nu poti sa-ti mentii pasiunea la un nivel suficient de ridicat ca sa continui sa mergi inainte cand te confrunti cu obstacole. Incitarea si entuziasmul sunt asemenea amplificatoarelor unui sistem stereo, alimentand cu energie procesul initiat de dorinta ta. Insa, nu vei putea sa-ti intretii aceste emotii foarte puternice daca nu ai o speranta veritabila si o credinta veritabila ca visul tau poate si este bine sa devina o realitate pentru tine. In plus, pierderea sperantei poate fi una dintre cele mai mari cauze ale deprimarii si disperarii, doua energii intunecate prin care nu poate sa razbata nimic luminos sau frumos.

Related:  100 chei de aur ale practicii spirituale

Impacarea intentiilor conflictuale

Nu este ceva neobisnuit ca oamenii sa aiba doua sentimente foarte diferite in privinta dorintelor lor. Pe de o parte, poti sa-ti spui ca vrei sa ai succes- acesta este prima intentie propulsatoare. Pe de alta parte, o experienta de infrangere sau o credinta care te limiteaza te poate determina sa crezi ca acest lucru este imposibil- si devine si aceasta o intentie energetica.

In acest caz, dorintele tale sunt atat de disperate, cat si disparate (sau opuse) si aceste intentii se ciocnesc cap in cap in sfera energetica. Sub aspectul intelectual, tu spui: Vreau. Imi doresc. Dar cu toate acestea, energia ta emotionala urla: N-am nicio speranta! Nu se poate intampla asa ceva! Care sunt credintele pe care le va indeplini universul?

Din punct de vedere energetic, emotiile tale negative tind sa fie mai inalte si prin urmare, sunt mai convingatoare in procesul de atragere. Cu cat ajungi mai deznadajduit si mai disperat, cu atat mai mult universul va fi obligat sa-ti onoreze intentia de a pastra aceste energii dificile in viata ta.

Daca ai sa constati ca te simti infrant, este bine sa-ti retrezesti speranta si sa-ti redefinesti credintele. Fara asteptari pozitive si incredere in succesul personal si tu vei fi luat ostatic in plasa intentiilor aflate in conflict, prins in capcana intr-o inertie a energiei si activitatilor care nu pot sa conduca decat la rezultate negative. Nu este un simplu cliseu, este un adevar tinand de energie: indiferent care poate fi intentia pe care ti-o doresti, daca te lasi infrant, chiar vei fi infrant.

De la a dori la a merita

Nu este suficient sa-ti doresti ceva; este necesar sa si stii ca meriti lucrul respectiv. Aceasta este urmatoarea componenta ca importanta a Legii Dorintei Pure. Pentru ca dorintele tale sa fie pure, trebuie sa crezi cu adevarat ca meriti ceea ce vrei.

Related:  Armonia interioara

Sentimentul ca meriti este de obicei ceva ce ni se insufla cand suntem foarte mici. Iti este conferit dupa cum esti tratat (sau nu esti tratat), sub forma judecarii sau a rasplatirii. Este legat in mod fundamental de volumul de aprobare si afectiune pe care il primesti cand inveti cine esti. Chiar si acum esti dependent la concluziile la care ai ajuns in urma cu multa vreme cu privire la ce anume ar trebui sa primesti si de ce, iar aceste credinte reprezinta o parte foarte influenta a actualului tau proces de atragere.

Intotdeauna afirma ca meriti tot ce e mai bun. Valoarea ta si faptul ca meriti sunt daruri ale sursei tale initiale. Vin din mostenirea ta divina, energia plina de iubire in mod neconditionat a Tatalui tau etern. Aceasta fiind sursa ta, faptul ca meriti nu este niciodata variabil si niciodata nu este indoielnic; nu exista o conditie pe care trebuie sa o indeplinesti, nu trebuie sa faci neaparat ceva anume. Fiind copil al lui Dumnezeu, dintotdeauna ai meritat- si vei merita- cu adevarat toate lucrurile minunate pe care le are de oferit acest univers plin de abundenta.

A sosit timpul sa te redefinesti -si sa-ti redefinesti faptul ca meriti- potrivit adevarului fundamental ca esti ceea ce esti cu adevarat: un copil al lui Dumnezeu, etern iubit de el.

Elibereaza-te de vechile conditionari sau distorsionari care nu-ti sprijina aceasta intelegere a valorii proprii, deoarece aceste limitari sunt inchisoarea care iti ingradeste implinirile. Dupa ce te eliberezi din aceasta inchisoare, vei fi in masura sa te eliberezi si mai mult- si vei fi capabil sa primesti tot ceea ce iti doresti.

Cand vrei ceva, elibereaza-te de lucrul respectiv

Poate parea un cliseu, dar oricat de mare nevoie ai avea de ceva si oricat de disperat ai fi sa te cramponezi de ceva, nu vei reusi sa pastrezi ceva, orice-ar fi. In acest fel tot ce realizezi este sa creezi grave limitari ale energiei, de care va trebui in cele din urma sa te eliberezi. Descotorosirea de asemenea credinte nevolnice si de sentimentul ca meriti in mod conditionat este un pas rudimentar in directia realizarii celei mai mari eliberari cu putinta: eliberarea de atasamente, componenta finala a Legii dorintei pure, eliberare care se realizeaza prin actul capitularii.

Related:  Invatatura unui calugar - Vindecare , pace , iluminare

Sa procedezi astfel nu inseamna nici sa renunti la scop si nici la dorinta. Dimpotriva, renunti la atasament- nevoia ta disperata de a face cumva pentru ca lucrurile sa se implineasca. Este imposibil sa ai o dorinta pura atunci cand esti disperat, deoarece esti motivat mai curand de frica, decat de incredere. Insa renuntarea la cramponare este supremul angajament in credinta, atat in credinta in viitor, cat si in credinta in tine insuti. Iti recunosti astfel capacitatea de a-ti crea fericirea personala, indiferent ce se intampla. Adevarata necesitate a acestei atitudini pline de credinta devine alarmant de clara cand investighezi urmatoarea lege, care iti arata disperarea si insistenta nu vor face altceva decat sa-ti saboteze intentia pe care vrei s-o implinesti.

Afirmatii pentru dorinta pura

Sunt o persoana care merita si are valoare, care merita bogatie, abundenta si fericire reala.
Imi urmaresc scopurile pentru a-mi imbogati o viata minunata, care sa ma faca din ce in ce mai fericit, zi de zi.
Stiu ce vreau. Stiu ce este disponibil si sunt entuziasmat de viitorul stralucit pe care mi-l creez chiar si in acest moment.
Stiu ca merit lucruri bune si experiente extraordinare.
De fiecare data cand ma uit in oglinda, afirm si imi constientizez valoarea si faptul ca merit.

Sandra Anne Taylor

One Reply to “Legea dorintei pure”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.