Exista o incredibila energie de vindecare in stratul noua al ADN-ului vostru

ADNIn jurul vostru este un camp total si complet multidimensional. Acest camp este generat de circa o suta trilioane de piese chimice numite, ADN. Stiinta nu stie cum comunica intre ele si nu reuseste sa vada proprietatile multidimensionale care va sunt prezentate. Inca nu vede complet atributele cuantice ale ADN-ului.ADN-ul insa , “stie” cine sunteti! In corpul vostru, exista o suta de trilioane de molecule dublu Helix al ADN-ului, care sunt toate la fel. Formeaza in jurul vostru, un camp care se intinde aproximativ opt metri si are un nume evreiesc: Merkabah. Aceasta este. Vedeti, ADN-ul este elementul sacru din voi.

Voi credeti ca ADN-ul este chimic. Este dar, doar aproximativ trei la suta din acesta este chimie 3D. Restul este informatie multidimensionala ascunsa in ceea ce apare ca chimie aleatoare. Stiinta o vede in felul sau, deoarece observa dublul helix in care exista trei miliarde de parti chimice in fiecare molecula de ADN. Fiecare bucla activa a ADN-ului are trei miliarde de componente chimice. Cu toate acestea, atunci cand stiinta studiaza aceasta chimie, vede doar trei procente care, de fapt nu fac nimic. Acest trei la suta este sistemul liniar care creeaza toate genele corpului uman.

Restul chimiei,reprezentand mai mult de 90 la suta din totalitatea ADN-ului vostru, nu e inteles pentru ca stiinta cauta mereu liniaritatea. Oamenii de stiinta doresc sa examineze lucrurile pe care se asteapta sa le gaseasca in realitatea lor. Deoarece nouazeci la suta pe care-l vad pare un mister, continua sa se concentreze doar pe trei la suta pentru ca este ceea ce pare sa faca toate lucrarile. Fiinta umana, daca constiinta ta este liniara atunci asta va fi tot ceea ce vei vedea:sisteme liniare si un comportament liniar.

Singura modalitate de a invata lucruri multidimensionale

In studiul ADN-ului am vorbit despre 12 straturi ADN si despre informatiile pe care fiecare, le purta. In acea explicatie v-am dat informatia ca de fapt, nu erau 12 straturi;erau in schimb,12 energii interactive intre ele. Deci, daca doriti sa invatati ce este ADN-ul,trebuie ca predarea sa fie fractalic-liniara adica, in 12 lectii.

Si daca v-as da o canalizare despre iubire? Cate piese si parti credeti ca sunt in iubire? Incepeti sa le listati.Veti observa probabil,toate tipurile de iubire care exista, diferitele sentimente,diferitele emotii, complexitatile asa, mai mult pentru a le studia? Cand iubiti pe cineva, nu va ganditi la subdiviziuni si nu urmariti o lista!

Sa vorbesti de iubire, acesta este intr’adevar un mare argument. Cu toate acestea,sa-l studiezi este una si sa-l traiesti este alta. ADN-ul poate fi explicat numai daca se liniarizeaza, deoarece oamenii nu sunt in masura sa examineze ceva dincolo de intelegerea lor. Ati ajuns la o limita a logicii si anumite concepte cad in urechi surde, intro constientizare surda, deoarece nu exista intelegere. Lucruri care nu sunt in realitatea voastra sunt pentru voi de neconceput. Asa, pentru a fi studiat, tot argumentul unui aspect multidimensional trebuie plasat pe o linie dreapta. Acesta e motivul pentru care va dam metafore si exemple si pentru care fragmentam atributele multidimensionale in parti 3D.

Printre cele 12 energii ale ADN-ului, sunt multe care ar fi foarte interesante pentru umanitate.
Intr-o invatatura liniara,il vom numi stratul noua al ADN-ului. Dar nu exista un strat noua a ADN-ului! Este doar pe tabla scolii unde invatam astazi ca apare stratul noua. Este doar in aceasta invatatura care devine liniara. Numerele desemnate straturilor sunt energie si sunt doar indicatii numerologice,toate .

Hai, sa vorbim despre corpul uman si despre un aspect care intereseaza pe multi: vindecarea.

Ne vom referi la stratul noua ca stratul vindecarii.In corpul vostru este un lucru, un lucru cu care v-ati nascut. Este ceva foarte vechi si antic si care,incepe sa se trezeasca. Va fi o schimbare a planetei. Mayasii stiau;este un fractal temporal potential pentru trezirea constiintei – capacitatea gandului uman sa vibreze mai inalt decat oricand inainte. Aceasta creeaza potentialul legamant cu propriul Sine Superior. Multi dintre voi au ganduri foarte elevate.Incepeti sa descoperiti ceea ce este in interiorul vostru si la care nu v-ati mai gandit vreodata, inainte.Puterea ADN-ului .Cum functioneaza: ADN-ul are o dualitate puternica. si anume,are o parte liniara si o parte multidimensionala. Partea liniara este evidenta si simpla; ocupa mai putin de cinci la suta din total. Multidimensionalul insa care are cea mai mare parte din ADN este complicat si greu de explicat. Acolo,exista registrul vostru Akashic adica, pachetul energetic de informatii pe care le-ati trait aici. Acolo este ceea ce v-au dat Pleiadianii.Acolo este Sinele Superior. Acolo este tot ceea ce definiti spiritual. ADN-ul este spiritual inteligent dar, numai daca vibrati la acel nivel inalt care ii permite sa functioneze complet. Acesta e motivul pentru care,cea mai mare parte a umanitatii este constienta de doar trei la suta din acesta si nu da pentru nimic credit celeilalte parti.

Vorbim despre ceea ce sunt sanatatea si vindecarea. Pe aceasta planeta, de mai mult de 20 de ani primiti putin cite putin noi instrumente pentru lucrul cu aspectul multidimensional al ADN-ului. Oh, vindecatorii ,stiu! Stiu ce se intampla unui vindecator care are in fata sa o fiinta umana. Vindecatorul si pacientul sunt in aceeasi camera si campul ADN-ului ambilor se intinde pe opt metri. Vindecatorii stau in fata celui care are nevoie de vindecare si campurile lor se suprapun si “vorbesc”,comunica transferind informatii.

In acest transfer este cunostinta – cunostinta de tot ceea ce reactioneaza la nivel cuantic si atemporal.

Vindecatorii intuiesc ceea ce serveste pacientului lor, din ADN-ul pacientului!

Vindecatorul poate deveni unul dintre cei mai sensibili medici multidimensionali ai Terrei datorita acestei suprapuneri, partile multidimensionale care sunt prezente in ADN au fost concepute pentru a fi inteligente.Acesta e motivul pentru care medicina de astazi actioneaza ca o reactie. Aceasta pentru a spune ca punind in corp chimia are loc o reactie 3D. Si acest lucru este bun, atunci cind este bine.
In aceasta privinta, este uimitor ce ati facut cu vindecarea chimica pe care o aveti.Dar asta e cum considerati. Nu se crede intr-un corp inteligent. De fapt, medicina alopata in realitate,nu il onoreaza. Presupune ca organismul nu stie si are nevoie de ajutor. Este ca si cum trupul a fost acolo, inconstient si prost. Si cine poate da vina pe ei apoi, vazind ca in 3D pare intr-adevar asa?ADN-ul e proiectat pentru a lucra in multe dimensiuni.As vrea sa vorbesc un pic despre stratul noua si dublul scenariu al vindecarii organismului uman si de asemenea, despre sistemul de auto-diagnosticare incredibil, care se gaseste in ADN.

Related:  Importanta a ceea ce gandim inainte de culcare

In primul rand, sa aruncam o privire impreuna la aspectul liniar. Uita-te aici, fiinta umana. Si daca ai avea un virus? Organismul ti-ar spune? Si daca ai avea un organ amenintat de dezvoltarea necontrolata a unei mase tumorale? Organismul ti-ar spune? Nu. Nu gasesti ca este ceva neplacut? Nu este ciudat ca ar trebui sa mergem la un medic pentru a afla aceste lucruri prin intermediul analizelor? Exista ceva la nivel celular care striga: “aici lipseste ceva!” Intr-adevar,asa e si ceea ce lipseste este acel nouazeci la suta de informatie cuantica a unui ADN care nu numai ca este proiectat sa stie dar si sa aiba grija.

Numai ca nu functioneaza asa.ADN-ul a fost conceput sa functioneze in doua parti, in mod foarte asemanator chimiei identificata in genomul uman. Mai putin de cinci la suta este liniar si cea mai mare parte din acesta este in asteptare pentru a fi activata. Ginditi-va,ca daca cinci la suta ar fi motorul genomului si restul nouazeci si cinci la suta instructiunile de lucru.

O parte a sistemului imunitar este liniar si aceasta este partea pe care o cunoasteti si cu care are de-a face medicina,cum o stiti astazi. Alta, nouazeci la suta poate fi activat numai cu energie multidimensionala,energie pe care ati cunoscut-o odata dar, pe care ati pierdut-o.

Deci, aceasta este informatia antica: in trecut se putea sa nu se stie in detaliu ADN-ul dar cunosteau principiile ezoterice care, puteau efectua vindecarea. Ce crezi ca sunt meridianele corpului si de ce ele sunt acolo? Puteti vedea razele x ? Nu. Exista? Da. Exista 12 si fiecare reprezinta cel mai simplu tip de portal multidimensional al corpului uman pentru a accesa “inteligenta” ADN-ului. Omenirea a stiut-o de mii de ani.

Acum, cum folositi aceste cunostinte in medicina voastra “moderna”? Raspunsul este ca nu o folositi deoarece, medicina moderna o vede ca o veche traditie ignoranta.

Ce sunt acupunctura ori alte sisteme similare care opereaza cu aceste meridiane? Sunt transferuri de informatii energetice catre partile inteligente ale ADN-ului.Acestea ajuta corpul sa se vindece singur cu setul sau personal de instructiuni chimice in loc sa fie bombardat de o chimie externa ca si cum ar fi fost ignorant si neajutorat.

As vrea sa citez ceva la care,nu cred ca va ginditi: homeopatia.

Ati putea spune: “Bine,e tot chimie!» Chiar,asa? Ginditi ca o tinctura,o cantitate chimica aproape nemasurabila introdusa in sistemul fizic produce o reactie? Cercetarea medicala spune ca Homeopatia este “un sistem care nu poate produce o reactie” si ca o substanta cu doar cateva parti per milion nu are un efect asupra sistemului uman. De fapt, aceasta este doar un “semnal informativ” pentru ADN-ul multidimensional. In forma sa cea mai simpla, da organismului informatii care sa-l ajute sa inteleaga ce sa faca. Acesta este un semnal de intentie care presupune ca ADN-ul este inteligent si are doar nevoie de informatii, nu de chimie, pentru ingrijiri medicale.

Exista o incredibila energie de vindecare in stratul noua al ADN-ului vostru care este in asteptare de instructiuni cuantice pentru modificarea sistematica a propriei sale scheme. Deoarece, ADN-ul opereaza in moduri multidimensionale, nu va vine atit de usor sa-l intelegeti logic. Ginditi la un efect al fizicii cuantice. Particule mici care se comporta foarte ciudat chiar si in 3D. O demonstreaza un experiment foarte simplu facut cu lumina (experimentul dublei-fante). Lumina poate fi in doua locuri in acelasi timp.

Puteti vedea lumina care isi modifica starea din unda in particule, pur si simplu pentru faptul de a fi observata de catre o fiinta umana. Ce va spune acest lucru despre lumina? Ca este multidimensionala si mai inteligenta decat credeti. Ei bine, asa este si biologia voastra!

Acum, ascultati-ma. Va voi dezvalui energiile cele mai puternice pentru ADN-ul multidimensional : constiinta umana. In campul ADN-ului despre care am vorbit mai inainte, aveti o constiinta sacra si constiinta voastra vorbeste structurii celulare a corpului vostru in fiecare zi. Poate intari sistemul imunitar si poate vana boala pentru ca energia constiintei umane este in realitate doar “energia informativa”. Trimite instructiuni pina corpul se schimba.

As vrea sa va dau cateva exemple. Vreau sa va arat lucrurile care se intampla. In 1987, convergenta armonica a dat startul undei fractalului temporal in care va gasiti acum. Schimbarea constiintei care a fost prezisa de secole va intereseaza si sunteti in ea acum, dupa mai mult de douazeci de ani. Aproape toti cei care vin la aceste tipuri de intalniri, stiu ca acest lucru se intampla cu adevarat. Priviti-va astazi! Si acum priviti-va inapoi cu treizeci de ani. Ceva sa intamplat,adevarat? Cumva, o constiinta veche si grea e schimbata si asa si viata voastra! Cade totul in scenariul despre care v-am vorbit in 1989.

S-a intamplat si un alt lucru, este ca si cum s-ar fi deschis un portal. In aceasta deschidere s-a intimplat ca partenerul meu Lee a devenit constient. El era un inginer si acel creier greu al sau 3D s-a deschis in ciuda a mai mult de 40 de ani de rationalitate in care, ar fi zis ca canalizarea ar fi fost un lucru ridicol.

Am sa va spun cum am reusit:l-am iubit pana cand a inteles.[Kryon zambeste] El nu putea nega energia si dovada ca iubirea lui Dumnezeu ii vorbea la nivelul ADN-ului.

Aproape in acelasi timp, au inceput sa soseasca multe procese noi. Profesoarei Peggy [Peggy Phoenix Dubro] care de obicei participa la astfel de intalniri i-a fost dat sa vada ca ceva inconjura corpul uman;un model.Ea a spus ca era ceva cuantic si ca era multidimensional. Peggy a inceput sa lucreze cu acest model si elaborarea Merkabah. Acel model semana cu un reticular. Cu timpul, s-au dat diferite nivele sau etape despre cum sa opereze cu Cosmic Lattice. Informatiile sale au devenit un set de instructiuni multidimensionale pentru a echilibra ADN-ul .

Related:  Nu stiu ce se intampla, iar asta e ok

Astfel, lucrarea energetica a devenit unul dintre atributele care vorbesc la nouazeci la suta din ADN. Intr-adevar,se poate vedea aceasta energie ca “informatii pentru ADN”. O puteti masura in vreun fel ori,puteti masura rezultatele? Raspunsul este da, si a fost recent validat stiintific chiar in Rusia. Deci,lucrarea energetica produce o diferenta in Biologie! Uneori ceva care la inceput parea ca nu se incadreaza in logica 3D;acolo, se vede apoi,ca are un fel de schimb efectiv de informatii cu corpul uman. Aici,este cu adevarat o multime!

STRATUL NOUA

Stratul noua al ADN-ului este stratul vindecarii dar trebuie sa lucreze impreuna cu stratul unu al ADN-ului, stratul chimic al dublului helix. Trebuie sa o faca! Aceasta pentru ca voi puteti fi multidimensionali cind vreti dar vindecarea ar trebui sa o vedeti in realitatea voastra, nu vi se pare? Partea multidimensionala, partea a doua, trebuie sa lucreze cu partea 3D, motorul genelor. Deci,iata ca aveti un 9 care opereaza cu un 1.

Cand le uniti obtineti un 10 care, in numerologie,se reduce la 1. Anuntati-ne cazul. Inceputul (1) si sfarsitul (9), incheierea si reinnoirea (9 + 1 = 10 = 1).
Numerologic, aveti inceputul si sfarsitul, si acestea lucreaza impreuna ca concluzia unei vechi informatii si inceputul uneia noi.

Vreau sa intelegeti bine. Exista mai multe atribute de posibila comunicare cu nouazeci la suta a ADN-ului (partea cuantica). Constiinta umana este cea mai puternica si va fi chiar, mai eficienta atunci cand oamenii vor iesi din constructia 3D. Multi au facut-o, si o fac! Lucrarea energetica urmeaza imediat dupa si devine din ce in ce mai populara pe planeta. Metodele antice sunt simple si au fost cu voi multi,foarte multi ani. Apoi,vine fizica de baza. Ascultati cum functioneaza!

Cum poate o inventie fizica sa afecteze un ADN multidimensional si inteligent? Exista numai o singura cale: aceasta inventie vede intentia inventatorului. Este ceva asa incat din 3D va face sa ridicati ochii spre cer. Cu toate acestea, fizica cuantica asa este. Daca lumina isi poate schimba forma pe calea observarii unui om, este atat de ciudat ca constiinta inventiva a creierului uman poate fi afectata de scop si intentie? In acest caz, raspunsul este ca asta e modul in care functioneaza! Pentru ce Tesla a fost atit de stralucitor, non-liniar? Deoarece creierul lui a fost acordat la o intentie neliniara. Stiati ca a descoperit o masa acordabila? Puteti face lucrurile mai usoare sau mai grele acordind masa. Se face cu magnetismul unui designer inteligent. Cu toate acestea, el a fost in imposibilitatea de a mentine controlul, pentru ca nu erau inca calculatoare. Creierul lui, cu toate acestea, a fost acordat la frecvente multidimensionale care ii dateau capacitatea ” gandirii in afara mediei”.

Constiinta umana care va ofera o inventie multidimensionala este imbibata cu inventia insasi. Este un lucru greu de explicat. Imaginati-o ca un mucegai energetic al intentiei inventatorului pe metalul aparatului. Indiferent de cum este folosit, instrumentul vorbeste cu ADN-ul si ADN-ul reactioneaza la informatii.

Acum,starile multidimensionale nu sunt liniare deci, va trebui sa renuntati la toata logica a tot ce cunoasteti pentru a incerca sa intelegeti cum functioneaza aceste straturi. Va trebui sa aruncati toata matematica pe care ati invatat-o in fizica,in special pe aceea care are de-a face cu energia, in general. Legea universului patratului, de exemplu, este o lege complet 3D.

Intr-o stare multidimensionala, cu toate acestea, este tot acolo. Uneori pare ca intr-adevar,o anumita energie se multiplica. Aceasta, pentru ca energia multidimensionala este in realitate, un transfer de informatii.

O privire in interiorul structurii celulare

Intr-o stare chimica liniara, pentru a obtine reactia dorita faceti sa se intilneasca o cantitate de substanta chimica cu o alta cantitate chimica.In starea multidimensionala dati instructiuni invizibile.Vreau sa va port pentru o clipa in interiorul structurii celulare. Vreau sa va arat strangerea de mana.

Vizualizati structura celulara; este superba si eleganta in modelul sau. Structura celulara, ADN-ul, este alcatuita din doua parti: o parte liniara si o parte multidimensionala.

Daca e observata la microscop, veti vedea numai partea liniara…partile chimice. Nu veti vedea partea invizibila multidimensionala. Partea multidimensionale, cu toate acestea, este la fel de reala ca cea in 3D. Aceasta este la fel de reala ca orice parte chimica. Si ati putea si sa o vedeti daca ati avea un microscop multidimensional. Nu este vorba de ceva ezoteric,este doar invizibila pentru oameni. Este adevarata, exista si este o magnifica structura celulara in multe dimensiuni.

Acum, observati cum celulele lucreaza impreuna in acest cadru super simplificat.Observati cum se leaga unele de altele. Sunt inteligente. De fapt, aici sunt lucruri pe care nu vi le-am aratat: o serie de gropi si zone proeminente, similare valurilor. O celula vede o alta celula si daca se potrivesc intre ele, ca o cheie in broasca, combaciano si se divid folosind informatia sistemica care le-a fost data dupa informatia originara.Asa se creeaza chimia vietii. Sunt gata sa se divida si sa se reproduca.Vad conformatiile polaritatii una celeilalte.

Cum functioneaza

Dragilor, aici este prezent un atribut multidimensional numit magnetism si uite,intimplare eu sunt maestrul magnetismului!

Ginditi probabil, ca toata aceasta discutie despre magnetism priveste Terra? Nu! Priveste ADN-ul.

Celulele sunt magnetice si nu, magnetice in mod simplu ci,complex. Toate cate sunt. Biologic se dezvolta asa: o celula vede conformatia magnetica a alteia si se potrivesc,ca o cheie in seratura; celulele stiu ce sa faca.

Iata,acum o imagine standard: vine un virus, un virus alert,frumos si magnetic! Si virusul este biologie si e si el de asemenea, multidimensional.Are si ADN,fara indoiala. Are obiective si are, de asemenea, propria sa inteligenta. La fel ca voi,si virusul are instinctul sau de supravietuire. Observati,cu cata abilitate se ataseaza la celula. Cum? Imita magnetismul care apartine celulei sanatoase!

Uite,cit este de destept si inteligent!

Celula gazda este inselata de aceasta strangere de mana,cei doi se unesc si iata: virusul este “inlauntru”. Intra in sistemul celular si rapid incepe sa prospere si sa se reproduca. Acum, reactia 3D a corpului este ca, odata ce cei doi se combina,chimia celulei recunoaste ca a fost inselata,pentru ca odata intrat virusul, nu se mai poate camufla. Celula gazda cere ajutor si aici, vine armata! Marile celule albe menite sa combata boala si sa ucida invadatorul,intra in cursa.

Related:  A fi treaz

Celulele albe sosesc in masa si sunt acolo dar, virusul este complet invizibil!
Nu reusesc sa-l vada deoarece,el imita structura celulei care il gazduieste multumita magnetismului pe care a fost capabil sa-l reproduca. Celulele albe nu stiu ce sa faca! Au primit semnalul ca acolo este ceva in neregula dar,nu reusesc sa distinga inamicul.

Acum,este ceva gresit in scenariul descris mai sus si este modul in care corpul vostru este proiectat in aceasta operatiune. As vrea sa va spun restul povestii.Iata,pe neasteptate acolo, ajunge un grup de instructiuni multidimensionale. Poate fi ca operati cu Reticolul,campul vostru cuantic,un sistem cu care puteti opera un proces la un moment dat. Ori, probabil, vibrati la un nivel suficient de inalt incit acest scenariu nu va mai foloseste si stiti sa vorbiti celulelor voastre direct, fara nicio structura 3D. Bine. Este ceea ce faceau toti maestrii acestei planete. Sau, probabil, a existat o interventie multidimensionala ca de exemplu, o inventie multidimensionala care da instructiuni inteligente ADN-ului vostru. Aceasta parte care acum lipseste, anticii o cunosteau si stiau ce sa faca.

Acum, vom continua povestirea. Este celula, frumoasa,sanatoasa si gata pentru strangerea de mana a dividerii.Iata,ca vine un virus, la fel ca inainte. De data aceasta insa, ADN-ul a primit o informatie ulterioara si celula gazda acum reuseste sa vada virusul! A primit o informatie care spune: “cand vezi ca vine virusul,schimba-ti conformatia magnetica!»

Virusul se duce la celula ca inainte dar, de data aceasta sunt chei si seratura (incuietoare). De data aceasta nu exista o strangere de mana sa accepte diviziunea celulara sau inselaciunea.
Celula cheama celulele albe care sosesc ca si inainte dar, de data asta vad virusul pentru ca nu a fost capabil sa insele celula gazda si sa se combine cu ea.Nu s-a mai reprodus. Este acolo, singur si este imediat distrus!

Oh, dar asta nu e tot! Vedeti, ADN-ul este inteligent,e quantic si trimite un semnal cu raza ampla.

Stratul noua (stratul vindecarii) raspunde si modifica proprietatile magnetice ale unui numar de o suta de trilioane de piese si parti ale corpului uman; intregul set de instructiuni sistemice ale ADN-ului se schimba dintr-o data. Virusul nu are nicio sansa.Tot corpul stie. Este inerent! Stratul noua este cel mai bun aparator al vostru impotriva celor mai agresive boli cunoscute de om, chiar si celor “incurabile”.

O forta interdimensionala a rescris programul care a permis celulelor sa se apere.

Cancerul este agresiv iar corpul este pacalit pentru a-l accepta. Corpul nu il vede ca o crestere dezechilibrata. Nu cere nici macar ajutor. Adevarul este ca este stratul noua care,a fost conceput pentru a-l recunoaste si a-l opri. Fara un nou tip de seturi de instructiuni pentru ADN-ul existent,nimic nu functioneaza.

Este necesar ca constiinta umana sa opereze impreuna cu acesta.

Ati auzit vreodata de remisii spontane? Credeti ca as putea sa va dau un raspuns? Nu este un mister. Fiinta umana a rescris instructiunile ADN-ului!

Cum se creeaza o noua conformatie a tesutului celular? Schimband structura magnetica! Se pot da structurii celulare instructiuni sistemice pina cind construieste noi tesuturi acolo unde nu mai erau.

Asta,am spus-o de multe ori inainte, si o spun din nou aici. Va veni ziua cand veti sti sa faceti sa re-creasca un brat sau picior. Cum? Tot ce trebuie sa faceti este sa dati ADN-ului noi instructiuni sistemice. Instructiunile vechi spun ca se face numai in uter. Modificati instructiunile!

In cele din urma, veti sti secretele pe care anticii le stiau. Stiati ca au trait sute de ani? Da,era asa pentru multi. Ei stiau cum sa creeze in afara 3D. Ceea ce medicinii moderne ii pare mitologie ori o superstitie prosteasca,erau mecanisme multidimensionale. Este timpul sa va reconsiderati realitatea in care traiti.

Cand fizica spune exista mai mult de 11 dimensiuni in centrul fiecarui Atom,pentru ce atunci decideti ca sunt doar patru care functioneaza?

De ce nu acceptati faptul ca, in corpul vostru este o energie [stratul noua] care opereaza cu energia voastra biologica 3D si este gata sa lucreze pentru voi? Momentan, medicina moderna il ignora, preferand mai degraba sa va bombardeze cu chimie care uneori creeaza mai multe daune majore si apoi sa lucreze cu un sistem de instruire sistematica.

Schimbarea in care va aflati va da capacitatea de a lucra din nou cu partile multidimensionale ale ADN-ului. O faceati in antichitate si s-a pierdut. Acum se arata din nou si parti din cultura voastra sunt aproape sa-l aduca la restul lumii. Aveti 12 straturi de ADN. V-am vorbit de unul doar. Ganditi-va la frumusetea lucrului si instrumentelor pe care le aveti!

Stiu ca aveti un timp limitat pe care sa-l acordati canalizarii cu Kryon. Este un concept liniar. Asa ca am terminat.Fiinta umana,esti pe Terra pentru a lucra. Oh,multe se intampla si sunt o multime de vesti bune.Ce faceti cu celulele voastre? Luati in considerare puterea pe care tocmai v-am descris-o. Toti anticii o cunosteau si de asemenea, Lemurienii. Acum, voi o cunoasteti din nou.Intr-o zi, generatiile viitoare o vor sti bine; in numele noii stiinte vor descoperi instrumente multidimensionale care vor interfera cu constiinta umana.

In aceasta sala sunt multi Lemurieni si toata lumea stie ca abia v-am dat secretele Templului intineririi.Nu este un concept dificil. Lemurienii nu aveau computer. Lemurienii nu aveau instrumente pe care le are acum stiinta moderna. Stiau totul insa despre stratul noua pentru ca informatiile de vindecare quantica pe care le aveau erau intuitive. Aceasta este ceea ce acum se trezeste in voi.Sunteti mai mareti decat credeti! Este un lucru minunat. Este maiestrie in voi. Acolo,este iubirea lui Dumnezeu!
Si acesta este mesajul. Si asa este.
Kryon

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.