Iubirea iti activeaza enzima-miracol

enzimaAu fost cazuri de oameni foarte bolnavi care și-au revenit miraculos din boală, după ce și-au stabilit un anume țel. Au fost cazuri în toată lumea în care, dintr-o întâmplare sau din altă cauză, oameni bolnavi încep să încerce sentimentul recunoștinței și îndată ce îl simt, încep să se vindece.

Toți oamenii posedă un potențial infinit. Dar acest potențial este adesea ascuns. Când apare o șansă pentru ca acest potențial să fie atins, enzimele corpului se activează, creând energie și chiar aducând oamenii înapoi din ghearele morții. Pe de altă parte, oricât de sănătos ți-ar fi trupul, dacă duci o viață singuratică, dacă te concentrezi mereu asupra lucrurilor negative, dacă îți plângi mereu de milă, enzimele corpului tău vor începe să-și piardă din putere.

Nu cred că este imposibil să vindeci cancerul prin iubire. Dacă o persoană crede cu tărie că va fi vindecată și își va trăi iubirea din adâncurile inimii, eu cred că acea persoană va fi în stare să scape de boală. Dacă dorești să trăiești din adâncul sufletului tău, indiferent ce se întâmplă, ca să- ți vezi iubiții copii sau nepoți cum cresc, atunci există șansa de a trăi ca să vezi ceea ce dorești. În funcție de puterea voinței tale, poți deschide porți spre niște posibilități aparent imposibile.Pentru a vindeca o boală, doctorul nu poate, pur și simplu, să taie „părțile bolnave” din corpul pacientului sau să-i dea un medicament și gata.

Vindecarea înseamnă să-ți motivezi pacientul ca să simtă o fericire autentică. Un doctor cu adevărat mare este un doctor care oferă cu talent o asemenea motivație. Deci, ce ar fi o puternică motivație pentru asemenea pacienți? Cred că nu există factor motivant mai puternic decât iubirea.

Cu toții știm că există multe forme de iubire — între un bărbat și o femeie, între părinte și copil, între tovarăși și prieteni, între noi și oamenii nevoiași — dar, indiferent de formă, cred că din iubire se nasc motivația, starea de bine și fericirea. Pentru a deveni sănătos, este absolut necesar să simți iubire pentru cineva. Puțini oameni pot fi fericiți de unii singuri. O viață fericită este plină de iubire, iar stadiile iubirii evoluează: primești iubire, apoi clădești iubire împreună cu alții, iar, în final, oferi iubire.

Când un om este cu adevărat fericit, analiza sângelui arată un sistem imunitar foarte activ. Și cum enzimele-sursă amplifică funcția imunitară a organismului, este foarte probabil ca o persoană care este fericită să posede din belșug aceste enzime-sursă. Mai mult, atunci când te simți fericit, nervii sistemului nervos parasimpatic preiau comanda și, astfel, descrește nivelul stresului. Iar când descrește nivelul stresului, sunt produși mai puțini radicali liberi, iar echilibrul florei bacteriene intestinale începe să încline în favoarea bacteriilor bune. Când se îmbunătățește starea mediului intestinal, această stare este transmisă prin nervii parasimpatici la hipotalamus și creier. Creierul primește informația și îți oferă o senzație și mai intensă de plăcere. Senzația de fericire – nervii parasimpatici preiau comanda – reducerea stresului îmbunătățirea echilibrului intestinal – mesaj prin nervii parasimpatici – transmisiune în hipotalamus – o senzație amplificată de fericire.Componentele corpului uman — fie sistemul imunitar, sistemul endocrin sau cel nervos — nu funcționează izolat. Ele se influențează reciproc. Dacă începe un ciclu bun, întregul corp va bascula dintr-odată în direcția pozitivă.

Când inaugurezi un ciclu al fericirii, enzimele sunt produse în cantități mari. Aceste enzime, la rândul lor, stimulează celulele din întregul organism. Astfel, enzimele produse în acest ciclu al fericirii sunt, de fapt, cele care acționează din culise pentru activarea puterii de autovindecare a unei persoane care simte fericirea prin iubire. Sunt sigura că înțelegeți că iubirea este o componentă foarte importantă în cele scrise în „scenariul vieții” noastre.

Dr. Hiromi Shinya

Related:  Tot ceea ce punem mai presus de Dumnezeu vom pierde

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

mondris.ro