Tu nu esti una cu gandurile tale negative. Natura ta reala este buna

ganduri Legea atractiei poate fi comparata cu un aparat xerox cosmic. Ea ne ofera imaginea exacta a gandurilor si a sentimentelor noastre. Daca in viata ta apar situatii pe care nu ti le doresti, cu siguranta emiti ganduri sau sentimente de care nu esti constient. Devino constient de sentimentele tale, astfel incat ori de cate ori nu te simti bine sa te poti opri din ceea ce faci si sa iti schimbi aceste sentimente. Cum poti face acest lucru? Simplu: gandindu-te la altceva, la ceva care te face sa te simti bine.
Retine: este imposibil sa emiti ganduri bune si sa te simti rau, intrucat sentimentele sunt intotdeauna consecinta gandurilor.

Folosirea eficienta a afirmatiilor depinde in totalitate de credinta ta in ele atunci cand le rostesti. Daca nu crezi in ele, afirmatiile nu sunt altceva decat o insiruire de cuvinte lipsite de orice putere. Cea care da putere cuvintelor este credinta.
Atunci cand crezi cu adevarat in ceea ce spui, tu creezi o realitate corespondenta in viata ta.

Ori de cate ori iti aduci aminte in cursul zilei, repeta: „EU SUNT BUCURIE.” Spune-o de sute de ori pe zi. Spune-o des, dar spune-o foarte, foarte lent, accentuand la fel de tare fiecare cuvant: EU – SUNT – BUCURIE. Constientizeaza semnificatia cuvintelor atunci cand le rostesti lent si traieste cat mai plenar sentimentul de bucurie. Amplifica-ti aceasta traire cu fiecare noua zi din viata ta. In acest fel, o vei integra din ce in ce mai profund in constiinta ta.
Cand sentimentul de bucurie interioara va ajunge sa prevaleze in viata ta indiferent de circumstantele exterioare, aceste circumstante se vor schimba, mulandu-se dupa acest sentiment.
Bucuria atrage bucurie.

„Fiecare cuvant pe care il folosesti contine un germen de putere care creste si se proiecteaza in directia indicata de cuvant. In ultima instanta, el se dezvolta in expresia lui fizica. Spre exemplu, sa spunem ca iti doresti sa experimentezi starea de bucurie. Repeta acest cuvant in sinea ta, cu perseverenta si cat mai apasat. Repetarea cuvantului, „bucurie” va declansa o vibratie care va tinde sa amplifice germenul bucuriei in constiinta ta, pana cand iti va umple in totalitate constiinta. Acest proces nu reprezinta o simpla fantezie, ci un mare adevar.” – GENEVIEVE BEHREND (1881 – 1960) Puterea ta invizibila

Related:  Legea care ne guvernează viaţa

Noteaza in scris toate lucrurile frumoase pe care le cunosti despre cei din jur. Fa o lista cat mai exhaustiva cu toate lucrurile frumoase pe care le cunosti despre viata ta. Oriunde te-ai duce, fa-le celor din jur complimente. Lauda tot ceea ce vezi. Fii o raza de lumina in viata tuturor celor cu care te intalnesti si fa-i pe toti sa se bucure ca te-au vazut. Spune cat mai des „Multumesc”. Emite in permanenta ganduri de recunostinta si de apreciere si apoi da-le glas. Respira in aceasta atmosfera sublima.
In acest fel, viata ta se va schimba si va incepe sa reflecte starea ta interioara de spirit.

Legea atractiei este infailibila. Toti oamenii primesc de la viata ceea ce cer prin gandurile si prin sentimentele lor, chiar daca nu toti sunt constienti ca cer ceea ce nu isi doresc. Legea are o frumusete absoluta, ajutandu-ne sa experimentam exact viata pe care o cerem si pe care o meritam.
Legea nu se schimba niciodata. De aceea, noi suntem cei care trebuie sa invatam cum sa traim in armonie cu ea. Aceasta este principala sarcina a tuturor fiintelor umane.

Tu iti poti transforma viata intr-un paradis, dar numai prin transformarea fiintei tale interioare intr-un astfel de paradis. Nu exista nicio alta cale.
Tu esti cauza, iar viata ta este efectul.

Atunci cand discuti cu altcineva despre o problema cu care se confrunta, tu nu il ajuti nici pe el, nici pe tine, deoarece amandoi adaugati energie la problema lui. In acest fel, veti atrage amandoi noi si noi probleme similare in viata voastra.
Pornind de la aceasta premisa, este foarte important sa va focalizati amandoi asupra lucrurilor pe care vi le doriti de la viata. Incurajeaza-ti prietenul sa discute despre ceea ce isi doreste de la viata, nu despre problema lui, care reprezinta ceea ce nu isi doreste. De altfel, insasi aparitia problemei s-a datorat faptului ca s-a gandit la ea; de aceea, el trebuie sa intrerupa acest cerc vicios. Invata-i pe cei din jurul tau sa vorbeasca numai despre ceea ce isi doresc. Aceasta este intotdeauna solutia tuturor problemelor.

Related:  Cine sunt Eu ?! Cine esti Tu?!

Tu nu esti una cu gandurile tale negative. Natura ta reala este buna. De aceea, ori de cate ori iti trece prin minte un gand negativ, spune-ti in sinea ta: „Aceste ganduri nu imi apartin si nu sunt ale mele. Eu sunt bun si nu emit decat ganduri bune legate de mine si de cei din jur.”
Astfel vei rosti adevarul.

Iata cum poti opri fluxul gandurilor negative: Concentreaza-ti mintea asupra inimii. Inspira profund si continua sa te focalizezi asupra inimii. Simte iubirea care iti inunda inima. Atunci cand expiri, continua sa te focalizezi asupra inimii tale si asupra iubirii din ea. Repeta acest proces de sapte ori.
Daca vei realiza corect acest exercitiu, vei simti o vibratie complet diferita in inima ta si in corpul tau. Te vei simti mai impacat, mai senin, iar fluxul gandurilor negative se va intrerupe de la sine.

Rhonda Byrne 

Invataturi zilnice 81-90

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.