Cele 19 Legi ale lui Murphy despre relatii si despartire

despartireDescoperiti intelepciunea dureros-savuroasa a lui Murphy in ceea ce priveste paradoxalele relatii de dragoste si despartire!

1. Dupa o despartire, cu cat mai mult vrei sa te impaci cu el, cu atat mai putin va vrea el sa se impace cu tine.

2. La multe luni sau chiar ani de cand te-ai despartit de cineva, atunci cand te astepti mai putin, in peisaj va aparea un ex care va dori sa se impace cu tine chiar daca tu ai mers mai departe cu viata ta.

3. Cu cat mai mult crezi ca relatia ta merge minunat, cu atat mai mult se intrevede despartirea la orizont.

4. Daca alegi tactica „No comment” , celalalt te va contacta la un moment dat. Daca incalci regula „No comment”, celalalt te va ignora. Daca incerci sa te vindeci, o sa iti dea mesaje contradictorii exprimand sentimente contradictorii. Daca incerci sa te impaci cu el, va disparea.

5. Daca iti spune ca te va iubi pana la sfarsitul vietii si ca nu o sa te paraseasca niciodata, asteapta-te sa te paraseasca.

6. Daca iti spune ca nu exista altcineva, atunci exista cineva.

7. Indiferent de ceea ce faci dupa o despartire, vei face ceva gresit.

8. Indiferent de ceea ce faci inainte de o despartire, ceilalti or sa creada ca ai facut ceva gresit.

9. Daca te paraseste, o sa fie intotdeauna chiar inainte de un examen important, un nou job, mutatul in alta parte etc. Nu o sa te paraseasca niciodata atunci cand nu exista nicio alta sursa majora de stres in viata ta.

10. Daca ii scrii o scrisoare si o trimiti, o sa-l indepartezi. Daca ii scrii o scrisoare si o lasi netrimisa intr-un sertar, o sa creada ca nu ti-a pasat din capul locului.

11. Sansele ca celalalt sa se poarte ca un psihopat cu tine sunt invers proportionale cu cat de mult esti tu capabila sa le faci fata.

Related:  Vindecarea trupului incepe cu vindecarea sufletului

12. Iarba pare intotdeauna mai grasa in curtea vecinului. Cand suntem singuri, vrem o relatie. Cand suntem intr-o relatie pe termen lung, visam sa fim singuri. Daca nu ajungem de bunavoie sa luam o decizie in acest sens, ne incearca sentimentul de durere.

13. Pentru fiecare lucru pe care il spune, o sa faca 3 lucruri pe care nu le poti interpreta.

14. Cand se desparte de tine, fiecare text, email sau telefon pe care il da catre tine te va face doar sa fii mai confuza. Nu va aparea niciodata admitand ca ii este dor de tine.

15. Dupa luni in care nu ati vorbit deloc unul cu celalalt, chiar cu o zi inainte sa fii vindecata, o sa primesti un telefon de la el. 

16. Cantitatea de efort, bani si iubire pe care o daruiesti intr-o relatie este invers proportionala cu sansele ca ea sa functioneze pe termen lung.

17. Chiar atunci cand crezi ca ai indepartat ultimul obstacol, te poticnesti la urmatorul.

 18. Nu vei realiza niciodata cat de mult ai luat lucrurile de bune pana cand acestea nu mai sunt.
 19. Esti intotdeauna convinsa ca ai putea sa fii un partener de viata mai bun DUPA despartire.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.