Kubera Mudra – Mudra prosperitatii

Kubera MudraMudra inseamna „sigiliu” in sanscrita. Fiecare pozitie are un efect specific.
Kubera Mudra
In India Kubera este zeul bogatiei. Prin urmare, Kubera mudra sau Mudra prosperitatii regleaza energia cresterii fluxului financiar si a bunastarii.
Multi oameni cunosc mudra ca „Tehnica celor trei degete”. Este evident ca ceva se intampla atunci cand degetele lui Marte, Jupiter, Saturn isi unesc fortele.

Kubera Mudra creste puterea de realizare a dorintelor. Este folosita pentru atingerea scopurilor, pentru indeplinirea obiectivelor, gasirea obiectelor. Este mudra de manifestare a lucrurilor in lume, fie ca este vorba de avere, atingerea unui obiectiv, sau de a gasi ceva. Ea aduce bucurie si seninatate in creiere. Kubera mudra ne permite sa aducem la lumina dorintele pe care ni le-am dori indeplinite.

O puteti folosi atunci cand stabiliti obiective si intentii.

Utilizati aceasta mudra pentru a aduce visele in realitate. Va sugerez sa utilizati aceasta mudra in fiecare dimineata pentru a va seta in mod activ intentia pentru acea zi, si/sau seara pentru a va programa ziua ce va urma.

De asemenea, o puteti utiliza atunci cand va simtiti plini de griji, cand incepeti un nou proiect, la efectuarea unui apel telefonic important, sau in orice moment in care doriti sa utilizati puterea ca un creator deliberat. Ea ajuta sa se risipeasca temerile si sa va concentrati asupra a ceea ce vreti cu adevarat. Chiar mai important, ajuta „sa mearga si Dumnezeu cu dvs.”

Kubera Mudra – Beneficii:
Focalizeaza si concentreaza energia pentru ceva puternic dorit.
Incarca cu putere viitoarele planuri (goluri si ceea ce vreti indeplinit). (Multi o folosesc atunci cand doresc sa puna mai multa forta in spatele planurile lor de viitor.)
Da incredere, seninatate, calm si pace, risipeste temerile, ofera trezire interioara.
Poate fi, de asemenea, folosita pentru a gasi ceva (obiect pierdut, loc de parcare, o anumita rochie, o carte, informatiile necesare, etc.).
Din punct de vedere fizic, deschide si decongestioneaza sinusurile frontale. Tineti mudra in timp ce respirati ca si cum ati mirosi o floare, timp de cateva minute si se repeta de 2-3 ori pe parcursul zilei.

Related:  Iubirea

Efectuarea Mudrei:
In mintea dvs, formulati-va dorinta sau obiectivul foarte clar in cuvinte. Intreabati-va inima daca acest lucru este bun pentru dvs si daca aceasta imbogateste lumea inconjuratoare.
Alegeti o pozitie confortabila (de preferinta, pozitia lotus), formati mudra:
Inchideti ochii. Palmele pe coapse. Uniti varfurile degetului mare, degetului aratator si degetului mijlociu, indoiti celelalte doua degete spre mijlocul palmei. Se face acest lucru cu ambele maini.
Respirati liber si complet. Gasiti un ritm al respiratiei. Incercati ca inspirul si expirul sa aiba aceeasi lungime si adancime.
Concentrati-va asupra atragerii bunastarii. Vizualizati rezultatul dorit in timp ce repetati afirmatia: „Eu fac tot posibilul, iar Dumnezeu va face restul.” Spuneti dorinta intr-un mod pozitiv, cu voce tare, de trei ori.
(Vizualizati obiectivul dvs., viitorul dvs., sau dorinta dvs. speciala, in toate culorile. In acelasi timp, aveti sentimentul ca si cum ar fi fost deja realitate. Ideea este puterea de procreare, acelasi lucru este valabil pentru scopurile si dorintele noastre. Este evident ca trebuie sa aducem propria noastra contributie la acest proces.)
Intensitatea focalizarii este mai importanta decat timpul pentru aceasta mudra. Este posibil sa descoperiti ca dorintele mai elaborate, mai profunde, necesita mai mult timp. Durata: 1 minut la 1 ora.
Se poate repeta ritualul zilnic, timp de 2-3 minute, la inceput, urmand ca dupa un timp sa mariti durata. Este indicat sa fie facut dimineata, sau seara.
Unele persoane, in timpul efectuarii acestei tehnici, se concentreaza pe un punct dintre sprancene pentru a acumula energie.
Lasati sa va ghideze intuitia si explorati!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.