Lumina vindecatoare

luminaScufunda-te in centrul inimii tale si descopera aici focarul minuscul de lumina colorata, a carui stralucire este orbitoare. Culoarea acestei lumini este mirifica. Acesta este centrul energiei tale vindecatoare, care este chiar energia iubirii. Priveste cum acest focar de lumina incepe sa pulseze si sa se dilate din ce in ce mai mult, pana cand iti umple in totalitate inima. Vizualizeaza cum aceasta lumina incepe sa se deplaseze prin corpul tau, din crestetul capului si pana in varful degetelor de la maini si de la picioare. Intregul tau corp incepe sa straluceasca sub impactul acestei lumini colorate atat de sublime. Repet: aceasta este energia ta vindecatoare, care este totuna cu energia iubirii tale. Permite-I corpului tau sa vibreze la unison cu aceasta iubire.

Repeta afirmatia: „ Cu fiecare noua respiratie, eu devin din ce in ce mai sanatos. Constientizeaza cum aceasta lumina elimina boala din corpul tau, restabilindu-i starea de sanatate. Las-o apoi sa emane in toate directiile si sa-i atinga pe oamenii din jurul tau. Transmite-le energia ta vindecatoare tuturor oamenilor pe care ii cunosti, dar mai ales tuturor oamenilor care au nevoie de ea.

Ce privilegiu este sa iti poti impartasi iubirea, lumina si energia vindecatoare personala cu toti cei care au nevoie de ele. Lasa-ti lumina sa patrunda in spitale, in orfelinate, in inchisori si in ospicii, precum si in toate celelalte institutii de acest fel, in care domnesc suferinta si disperarea. Las-o sa le transmita celor suferinzi speranta, iluminarea si pacea.

Lasa-ti lumina sa patrunda in toate caminele din orasul in care locuiesti, oriunde exista suferinta si durere. Permite iubirii si energiei tale vindecatoare sa ii aline pe toti cei aflati in nevoie, sa patrunda in biserici si sa mangaie inimile celor care se roaga, deschizandu-le astfel in fata iubirii neconditionate.

Lasa aceasta lumina frumoasa care emana din centrul inimii tale sa patrunda in cladirile guvernam entale, iluminandu-i si deschizandu-i in fata adevarului pe cei care lucreaza in ele. Alege apoi un colt al planetei pe care ai dori sa il vezi vindecat. Concentreaza-ti intreaga lumina asupra acestui loc. Acesta poate fi oricat de indepartat, sau in imediata ta apropiere. Concentreaza-ti lumina, iubirea si energia vindecatoare asupra acestui loc si imagineaza-ti ca ele contribuie la restabilirea armoniei si a echilibrului in aceasta parte a lumii. Repeta acest exercitiu in fiecare zi. Impreuna, noi alcatuim aceasta lume. Noi suntem copiii ei, si deci viitorul ei. Tot ceea ce emitem se intoarce la noi inzecit. Asa sa fie!

O lume armonioasa

Imagineaza-ti ca traiesti intr-o lume armonioasa, in care toti bolnavii se vindeca singuri si in care toate persoanele lipsite de adapost sunt ingrijite cu dragoste. Imagineaza-ti ca bolile raman doar o amintire in aceasta lume si ca spitalele se transform a treptat in cladiri de locuinte. Imagineaza-ti ca gardienii ii invata pe prizonierii din inchisori cum sa se iubeasca pe ei insisi, dandu-le apoi drumul in libertate, pentru a fi niste cetateni responsabili.

Imagineaza-ti ca biserica renunta pentru totdeauna la conceptele de pacat si de vinovatie. Imagineaza-ti ca guvernul are cu adevarat grija de cetatenii tarii pe care o guverneaza. Iesi afara si simte ploaia purificatoare cazand peste acest pamant. Cand ploaia se opreste, vizualizeaza un curcubeu splendid. Observa soarele care straluceste pe cer si puritatea aerului. Miroase parfumul sau proaspat.

Vizualizeaza apa curata a raurilor si lacurilor, vegetatia luxurianta, padurile dese, intreaga planeta acoperita cu flori si cu plante care produc fructe si legume proaspete. Imagineaza-ti ca oamenii sunt vindecati pentru totdeauna de boli, care au devenit o amintire. Du-te apoi cu gandul in alte tari si vizualizeaza aceeasi stare de pace si aceeasi abundenta pentru toti locuitorii lor.

Imagineaza-ti ca toate popoarele traiesc in armonie si ca s-a renuntat de mult la arme. Nimeni nu isi mai judeca, nu isi mai critica si nu isi mai insulta semenii. Insesi cuvintele care alcatuiau candva aceste judecati critice si aceste insulte au devenit arhaice. Vizualizeaza disparitia granitelor si a separarii dintre oameni. intreaga umanitate a devenit una. Imagineaza-ti ca planeta pam ant este vindecata si unita. Desi pare un simplu exercitiu de imaginatie, el contribuie decisiv la crearea acestei noi lumi. Puterea mintii tale este enorma. De aceea, persoana ta conteaza. Traieste apoi la unison cu viziunea pe care ai avut-o. Fa tot ce iti sta in puteri pentru a o transform a in realitate.

Dumnezeu sa ne binecuvanteze pe toti.

Louise L. Hay

loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.