Tehnica pentru a curata subconstientul

curata subconstientulPentru a curata subconstientul de toata incarcatura emotionala adunata in el, spuneti de mai multe ori pe zi cuvintele cheie:

loading...

„Imi pare rau, iarta-ma, multumesc, te iubesc!”

Afirmati acum:

– Ma declar in pace cu toate fiintele de pe pamant si cu cele cu care Nu mi-am rezolvat neintelegerile…Imi pare rau, Iarta-ma, multumesc, te iubesc!

– Ii eliberez pe toti cei care am crezut ca mi-au facut rau, sau m-au tratat nedrept, pentru ca pur si simplu imi intorc ceea ce le-am facut eu, in trecut, in alta viata sau in alt timp… Imi pare rau, iarta-ma, multumesc, te iubesc!

– Desi uneori imi este greu sa iert pe cineva, eu sunt cel care cere iertare acelei persoane Acum, pentru acea situatie din momentul respectiv…
Imi pare rau, iarta-ma, multumesc, te iubesc!

– Pentru acest spatiu sacru in care locuiesc acum si in care nu ma simt confortabil …
Imi pare rau, iarta-ma, multumesc, te iubesc!

– Pentru relatia aceea dificila, din care am pastrat amintiri neplacute…
Imi pare rau, iarta-ma, multumesc, te iubesc!

– Pentru ceea ce-mi nu-mi place din viata mea prezenta, din viata mea trecuta, din munca care o desfasor sau din mediul meu, rog divinitatea sa curete in mine, ceea ce contribuie la lipsurile mele …
Imi pare rau, iarta-ma, multumesc, te iubesc!

– Daca experimentezi anxietate, griji, frica, tristete, nostalgie, durere, suferinta, spuneti:
Imi iubesc amintirile, sunt recunoscator/recunoscatoare, pentru sansa de a va elibera si a ma elibera…. Imi pare rau, iarta-ma, multumesc, te iubesc!

– In aceasta clipa cand spun ca Te iubesc, ma gandesc la sanatatea mea emotionala si la cea a tuturor fiintelor dragi… te iubesc!

– Pentru nevoile mele si pentru a invata sa astept linistit/linistita, fara frica, imi recunosc amintirile aici… Imi pare rau, iarta-ma, multumesc, te iubesc!

Contributia mea la vindecarea pamantului

Iubita mama pamant, care esti Eu… Daca Eu sau familia mea, rudele mele sau stramosii mei, te-am ranit prin ganduri, cuvinte, fapte si actiuni, de la inceputul crearii noastre si pana in prezent, iti cer iertare, lasa ca acestea sa se curete, sa se purifice, sa se elibereze si elimina toate amintirile, blocajele, vibratiile negative si transmuta aceste energii impure, in lumina… si asa este!
La final iti aduc la cunostinta, ca aceste cuvinte, acest mesaj, este contributia mea la sanatatea ta emotionala care este si a mea! Acum stiu foarte bine ca in masura in care Tu te vindeci, ma vindec si Eu, de aceea in acest moment iti spun ca:

Imi pare rau pentru amintirile dureroase pe care le impartasim,

Iti cer iertare pentru ca drumul meu s-a intersectat cu al tau pentru vindecare,
Iti multumesc pentru ca esti aici pentru mine
si
Te iubesc pentru ca esti oglinda amintirilor mele.

Sursa net.
Loading...

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.